< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Şubat 2020; 16:49:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Şubat 2020; 16:49:14 > |
Bundan normal ne var? Chp orada olmasa şaşırmanız lazım.
|
Bu millet çadır mahkemeleri kuranları megri megri diye bağıranları seçti ne kadar kaybetmiş sen düşün :D
|
Megri zamanı bak bakslım seçim sonuçlarına ...
Onu bırak o zamam Gel şimdi sen şimdiki zamanımıza gel kaçma. |
Bir Türk vatandaşı bu HDP kongresinde PKK saygı duruşunda Apo'ya selam Kandil'e selam verildiği yere nasıl gider, böyle bir ortamda nasıl oturup bunlarla aynı ortamda bulunmayı içine sindirir.
CHP seçmeninin bile ben buna tahamml edeceğini sanmıyorum ama CHP'lilereki bu akıl tutulması nedir, bu CHP'ye "kardeş sen naapıyorsun" diye bir CHPli soramıyor mu, bunu sormak isterdim şayet bir CHP'li konuya uğrarsa. |
megri megri zamanından sonra ak parti oyları düştü, iktidarlık gitti, tek başına hükümet kuramadı.
biz tepkimizi verdik de siz neden şu an hiç tepki vermiyorsunuz? |
Yok o zamanlar farklı şeyler deniyordu kaos felan, ondan sonra tekrar iktidar oldular.
Ayrıca bu chp pisliğini temizlemedikçe kesinlikle iktidar felan olamaz, gerçi niyetleri olduğunu sanmıyorum... |
CHP'yi savunan kişi pek yok mu..?
Kardeş bölüm CHP il teşkilatı gibi farketmedin herhalde. Vatansever şahsiyet Aykut Erdoğdu???? PKK kongresine giden PKK'lı teröristlere saygı duruşu yapılan, PKK marşı okunup Apo'a Kandil'e selam çakanların arasına giden kişi mi oluyor, vay be. |
Senin bundan sonra kuracağın cümlen "PKK T.C'nin cumhurbaşkanı da olsa bu kadar zarar veremez" olacak, çünkü senin böyle programışlar, seni de PKK sevici yapmış bu Aykut kafası!
Siyasal islam belasıymış! 17 yıldır sandıkla milletin oyuyla gelmiş bir iktidara rahatça siyasal islam diyorsun. Darbeler sayesinde ayakta kalan bir zihniyetsin çünkü, senin için millet yok, milletin oyu yok. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Şubat 2020; 18:37:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Şubat 2020; 18:56:18 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Şubat 2020; 21:47:47 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 25 Şubat 2020; 22:10:43 > |
|
|
|