Şimdi Ara

CHP’den Koç’a: Sabret darbe geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O sahte belgeyi alın....Anladınız siz onu.
  • Kahve dökerek eski süsü vermeye çalışmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.Bu belge hiç güven verici değil.Nedenlerini de önceki mesajımda açıkladım.Ergenekon ve Balyoz davalarında nasıl sahte belge ürettiklerini,bu sahte belgelerle insanlar ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdiklerini de unutmadık.Dahası İstanbul seçimleri öncesinde de İmamoğlu için ''Mason locasına kayıtlı'' tarzında sahte bir belge dolaşıma sokulmuştu.Yani bu kesimin hiç yapmadığı olaylar değil.

Dahası haberin içeriği incelendiğinde ''Yenişafak'ın ulaştığı belge'' deniyor.İyi de yenişafak bunu nereden almış?Nereden böyle önemli bir belgeye ulaşmış?Bunların cevabı yok.Eğer tarihi bir belge bulunursa bunun nereden bulunduğunun da açıklanması gerekir.Fakat böyle birşey yok.Dahası önceki mesajımda belirttiğim gibi çok bariz tutarsızlıklar belgede mevcut.Belgenin başındaki ''CHP Genel Merkezi'' fontu bildiğin word programlarında kullanılan yazı fontu.Diğer kısımları ise daktilo ile yazılmış.Dahası metindeki Türkçe günümüz Türkçesi ile yazılmış.1950'li yılların Türkçesini görmek isteyenler 04/12/1957 tarihli meclis tutanağını inceleyebilirler.Özellikle tutanağın 7.sayfasından itibaren Adnan Menderes'in o yıl ki hükümet programını açıkladığı kısımdan o dönemin Türkçesini görebilirler;

Kısacası belirttiğim bu nedenlerden dolayı bu belgenimsi kağıt parçası hiç güvenilir değil.Bunu hazırlayan ve servis edenlerin bile buna inandıklarını düşünmüyorum.Sırf algı yapmak için ortaya atılmış ucuz bir girişim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 20 Ocak 2020; 15:22:49 >

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    bu adamlarda profesyonel belge üretme birimi falan var heralde. üstüne kahve dökme yöntemi ile eskitme sıtayla. geçen de biri 1940 lardan belge getirdi amasya da tekbir getiren 3 kişiyi tutuklamislar. o dönemki başbakanı, iç işleri bakanını kontrol ettim doğru. bu mesajların buraya yurt dışından atıldığına eminim bende

• Mason localarını Adnan Menderes açmıştı bu arada.

• Tamam o zaman soruyorum 15 Temmuz araştırma yönergesi tasarısını CHP ve diğer muhalefet partileri araştırılsın diyerek ortaya atınca yani suçlusu her kimse ülke dışı bile olsa aransın taransın bunun için karar alınsın derken neden AKP ve MHP ortak halde red verdi bunu bir açıklayın bakalım.

Ayrıca 1960da olan bir belge öyle olmaz.Arşivlenir böyle üstüne çay kahve dökerek kandırma ve yalan haberi yutturamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Ocak 2020; 20:50:23 >
  • ekşisözlük tayfası toplanmış hayırlı işler.
  • ismet inönün sadece bu değilki bir sürü darbe vari ister sözü var meclis konuşmalarında doğal,chp nin ulusalcı kadrosu demokrasi değil askeri oligarşi yanlısı bir guruptur...

15 temmuz gecesi burda bir göbek atmadığınız kalmıştı çoğunuzun tayyipin asılmasını trt 4k da 4k izliycezmi konularını kesin büyük dedem mezarından açmıştır burda zaten işin içinde baktınız daha çok badem bıyıklılar kesin usa var pek darbe açmadı sonradan hatta başlarda balkonlardan alkış tutuyodunuz tanklara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2020; 0:31:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

biz bu kumpasları bir yerden hatırlıyoruz. Balyoz,ergenekon kumpaslarındaki gibi amatörce sahte belge türetiyorlar.
    demekki fetö medyada hala etkin durumda. hatta bu forumda daki bazı kişilerin fetöcü olduğuna da inanıyorum.
    keşke site yönetimi bu foruma yazı yazanların hangi ülkelerden yazı yazıldığını gösterse.
    Adam Almanya,Amerika da da yaşıyor,geliyor burada milleti kışkırtıp birbirine düşürüyor. sonra bir kenara çekiliyor. işte bu tipler fetöcü kişilerdir. özellikle yurt dışından yazılan yazı ve yorumlara dikkat.

Alıntıları Göster
    Bende Almanya'da yaşıyorum beni itle bir mi tutacaksın şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.