Şimdi Ara

CHP'den ayrılıp parti kuran Emine Tarhan 25 bin oy almıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnce'yi gazlayan kesime hatırlatma ihtiyacı hissettim. En son ayrılan, bizim ilçenin belediye başkanı kadar oy almıştı. 25 bin oy, 0.06 oy oranı. Partinin gücü arkasındayken aslan kesilenler, ancak kendi başlarına kaldıklarında gerçeklerle yüzleşebiliyor. Sarıgül de parti kuracakmış, şunların hepsi birer tane parti kursun da, CHP olmadan kaç oy alacaklar hep beraber görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 25 Kasım 2020; 0:5:5 >

• CHP'nin gidişatı derken? Ben kendimi bildim bileli Atatürk ismiyle siyaset yapılmasını istemiyorum. İnce'nin de eski kafa CHP siyasetinden başka bir laf ettiğini görmedim. Varsa yoksa Atatürk ismiyle oy toplama çabası. Bir kez oy verdik, rakı masasından kalkıp attığımız oya bile sahip çıkmadı. İmamoğlu ve Yavaş ise her gün, aldıkları oyları ne kadar hak ettiklerini tekrar tekrar kanıtlıyor.

LDP'den başka içime sinerek oy atacağım bir parti yok. CHP de en güçlü muhalefet olduğu için mecbur oy veriyorum. Diğer muhalefet partilerine de verebilirim ihtiyaç halinde. Önce memleketi ele geçirenlerden kurtulmamız lazım ki, kendi siyasi görüşümüzü savunabilelim.

• bir konuda chpnin gidisatini elestiriyorsunuz diger konu da partiden memnun olmayan inceyi elestriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

bir konuda chpnin gidisatini elestiriyorsunuz diger konu da partiden memnun olmayan inceyi elestriyorsunuz

CHP'nin gidişatı derken? Ben kendimi bildim bileli Atatürk ismiyle siyaset yapılmasını istemiyorum. İnce'nin de eski kafa CHP siyasetinden başka bir laf ettiğini görmedim. Varsa yoksa Atatürk ismiyle oy toplama çabası. Bir kez oy verdik, rakı masasından kalkıp attığımız oya bile sahip çıkmadı. İmamoğlu ve Yavaş ise her gün, aldıkları oyları ne kadar hak ettiklerini tekrar tekrar kanıtlıyor.

LDP'den başka içime sinerek oy atacağım bir parti yok. CHP de en güçlü muhalefet olduğu için mecbur oy veriyorum. Diğer muhalefet partilerine de verebilirim ihtiyaç halinde. Önce memleketi ele geçirenlerden kurtulmamız lazım ki, kendi siyasi görüşümüzü savunabilelim.

• Emine Ülker Tarhan sessiz sedasız gitti, partisini kurdu, propaganda yapmadan o kadar oy aldı.

Kılıçdaroğlu kendi partisini kursa CHP ismi olmasa anca o kadar oy alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ce ha pe nin sülale geleneği olan kemikleşmiş oy veren kesimi var

• İnce'nin olayında da Tarhan'da da sıkıntı aynı.

Kendilerine direkt yapılan bir haksızlık yok. İnce cumhurbaşkanı adayı oldu ötesi var mı? Kaybedersem CHP'nin başına geçmek için aday olmam dedi ilk işi aday olmaya kalktı.
    Seçim gecesini falan geçtim sıkıntı başka.

İyi parti tutacaktı zira bir boşluk ve büyük haksızlık vardı.
    Ve iyi parti Chp'den memnun olmayan kısma da hitap edebiliyor.

Mesele budur. Kılıçdaroğlu'nun sevmeyen çok lakin chp içinden ancak ve ancak İmamoğlu, Yavaş gibi isimlerle birleşirse gerçek bir hareket çıkar. Onda da İnce onların arkasından gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.