Şimdi Ara

Chp DEMleniyor diyen Lütfü Savaş CHP'den ihraç edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen CHP'li Eski Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş partisinden ihraç edildi.

Lütfü Savaş, Esenyurt Belediyesi'ne kayyum atanmasının ardından CHP'nin İstanbul'da yaptığı ve DEM Eş Genel Başkanlarının da katıldığı mitinge sosyal medya hesabından tepki göstermişti.

Savaş, "Bugünün CHP’si DEM’lenmekle meşgul. Parti olarak, terör ile bağ kuran ve terörden siyasi rant devşirenleri her kim olursa olsun ya da hangi oluşum olursa olsun savunamayız." ifadelerini kullanmıştı.

Bu ifadelerinin ardından CHP, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Savaş'ı "kesin ihraç" istemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk etti.

Disiplin Kurulu da yaptığı son toplantıda, Savaş'ın partiden ihraç edilmesine karar verdi.

• Zamanında AKP'den gelmişti CHP'ye. Son seçimde aday olma ısrarı yüzünden Hatay'ı AKP'ye adeta hediye etmişti. Artık geldiği partiye geri dönerek misyonunu tamamlar.

• Lütfü Savaş 2014 ve 2019'da iki defa Hatay büyük şehiri CHP'ye kazandırmıştır :)

Hatta depreme ve o kadar olumsuzluğa rağmen 2024'te de kazanacaktı. Ama CHP ne yaptı etti adamı tartıştırıp kaybettirdi.

Yok adayı çekecez yok sonra çekmyecez yok 1 hafta sonra çeksek mi. Çekiyoz şuna teklif götürdük buna götürdük derken. Üstüne TİP' ile çekişmeleri TİP Gökhan Gönül'ü aday gösterdi devamında ne olduysa Gökhan Gönül adaylıktan çekilsin diye iftiralar tehtitler yok para aldılar flan diye iddialar dahada iş inada bindi ve Gökhan Gönül'ün aldığı oylar sayesinde Lütfü Savaş ucu ucuna seçimi kaybetti.

CHP her zaman ki gibi insan öğütme merkezidir ve başarılar cezasız kalmaz hemen harcamış Lütfü Savaş'ı... ( Aynı Muharem İnce'ye Tanju Özcan'a ve minimun bir çok CHP'liye yaptıkları gibi. )

Bu arada CHP sorsalar bizde demokrasi var eleştiri kültürü var ama CHP'li bir isim DEM ile aramıza mesafe koymalıyız terör ile CHP anılmamalı dedi diye partiden ihraç ediliyor olaya bak...

• öcalan meclise gelsin dedikten sonra şu başlığı atarken hiç mi utanmadın

10.000 lira yetiyor mu bu kadar utanmaz olmanız için?

• Sorarlarsa CHP'de demokrasi ve ifade özgürlüğü var dersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engellediğim bir varlık kendi tarifesini yayınlamış. Herkesi kendi gibi ne yapıyorsa para karşılığında yapıyor zannına kapılmış sanırım

Bahçelinin lafına bu kadar tepki gösteren ki ben Bahçelinin o lafına katılmıyorum olmaması gereken bir şey, ama buna laf söyleyen zatlar 1990 dan beri chp shp bilmem neyin hep hadep dep bilmem ne ile yıllarca süren gönül bağına gıkını bile çıkartma gereği duymuyor nedense

ek olarak ben bu güne kadar hiçbir partiye üye olmadım hiçbir partiden yada parti yetkilisinden para almadım hatta görüşmedim bile, bende dahil burada bu iftirayı atanlarda dahil tek kuruş almışlarsa ALLAH balalarını versin inşeALLAH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 12 Aralık 2024; 22:41:37 >

• Hatay demek Lütfü Savaş demekti. En büyük hatası parti değiştirmek oldu. Ama tekrar seçildi, deprem olunca dengeler değişti. Hangi parti olursa olsun yine kazanacaktı. CHP partizanlığına kurban gitti. CHP'de her güçlü insan kendisi CHP'den güçlü değilse CHP onu yutar. Örneğin Tanju Özcan güçlü olduğu için partisi aleyhine ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin onu şutlayamaz. Çünkü Özcan CHP'den güçlüdür. Lütfü Savaş CHP'den güçlü olamadığ için gitti.

CHP'de kıstas belli. CHP'de her güçlü figür CHP'den daha güçlü olmalı, aksi durumda er ya da geç postalanır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 12 Aralık 2024; 21:30:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • partisini eleştirebilen bir üye.
    kıymetli bir davranış.
    parti kuruluda bu konuda kararını vermiş.
    buda kıymetli bir davranış.

akp de, koca büyükşehir belediye başkanını görevden aldılar
    "boş damacana" gibi kapının önüne koydular
    gıkını çıkartamadı!
    😂

• kuzu postunu çıkartın yahu yer yeriniz açıkta artık.Chp DEMleniyor diyen Lütfü Savaş CHP'den ihraç edildi 

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Bunların demokrasi anlayışı ya bizdensin ya değilsin. Nokta.

• Eski yuvasına döner.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.