Şimdi Ara

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥 Özgür Özel'in küfürlü mesajları gündemi sarstı...Özel davalık oldu.. (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
3
Favori
42.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥 Özgür Özel'in küfürlü mesajları gündemi sarstı...Özel davalık oldu..

(En Son Oy Tarihi: 11.02.2026)
Giriş
  • • Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil, Keçiören belediyesi olayı sonrasında muhalif medyanın duyarsızlığını eleştirdi:

"Guguk kuşu operasyonuyla CHP’nin genetiği değiştirilirken, CHP yönetiminden para alarak, hiç utanmadan CHP seçmenine yalanlar söyleyen guguk kuşu medyası, şimdi hiç utanmadan aynı CHP seçmenine Keçiören kepazeliğini anlatıyor.."

"çünkü iki bloğun seçmmen kitlesi farklı. "

Yani özetle,

parti başkanları ile bürokratları arasındaki

mevzular,

seçmen tarafından farklı anlaşılabilir.

ilk mesajımda da benzer birşey yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hainler , doneklerle doldu AKP'nin içi.

Oda çok iyiydi ya.

adam gık diyemedi.

Utanmaz ve ahlaksızların vereceği cevap olamaz ki.

• Gazeteci Uğur Dündar, Özel'in küfürlü mesajlarını desteklediğini açıkladı;

"Mecliste Özel'İn söylediği sözlerden çok daha fazlasını görüyoruz."

"Can Yücel'in bir davasında yaşananlar bana bu olayları hatırlattı. Yücel yargılanırken hakime "Türkçe'de G*te g*t denir." demişti."

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥 Özgür Özel'in küfürlü mesajları gündemi sarstı...Özel davalık oldu..
    🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥 Özgür Özel'in küfürlü mesajları gündemi sarstı...Özel davalık oldu..x (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/gundem7x24/status/2020770862866239744

• CHP'den istifa eden Mesut Özarslan yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulundu ve Özel hakkında tehtid ve hakaret suçlamasıyla savcılığa şikayet ettiğini söyledi;

"Baktım mesajları silmiş. Neden sildin Özgür Özel? Bunu görmüyor mu teknoloji? Bilimden ve teknolojiden kaçamayacaksın Özgür Özel."

"CHP yüksek disiplin kuruluna çağrımdır; partinizi seviyorsanız ve sahip çıkacaksınız gidin bu soruşturmayı başlatın.."

"Benim hacı anama kötü kadın, hacı babam yokmuş gibi davranıp o p*ç lafının hesabını soracağım..Sen koskoca bir partinin genel başkasınız, sana yakışıyormu? Hala içimden ukte gitmiyor, haram zıkkımm olsun yaptıklarım.."

"Mansur Yavaş ne yapsın? Bulunduğu partide kötü düşmemek için, ezgin ve bezgin bir şekilde orada kalmayı tercih ettiğine inanıyorum. Ülkücü, milliyetçi, maneviyatçı ve mukaddesatçı yapı desteğini çektiği anda, Mansur Başkan’ın bir karşılığı olacağını düşünmüyorum. Yavaş'ın şahsına karşı bir problemim yok, ne diyeyim yüce mevlam yardımcısı olsun.."

"Bu suçlamalar ben aday gösterilmeden önce de vardı, neden beni aday göstermişler? Neden iki yıla yakın süredir bunu gündeme almamışlardır? Şimdi mi yalandan bu hale mi gelmiş iftira atmak için. Şaban Sevinç diye bir adam var ortalıkta iftira ata ata ata geziyor. Sen git İstanbul'un pisliğini konuş..Aklını başına al Şaban Sevinç.."

"Yaşadığımız olay başka bir partiye geçme konusundan olmadı. Oturup konuşmadık bile. Şuan bağımsız olarak görevime devam edeceğim.."

"Müslüman, Türk, onurlu ve şerefli bir insanım. Gereksiz telefonlara çıkmadım, doğrudur. Süreci izleyin, kim rezil oluyor görün.."

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥 Özgür Özel'in küfürlü mesajları gündemi sarstı...Özel davalık oldu..x (formerly twitter)
    Tele1 TV (@tele1comtr) on X
    https://x.com/i/status/2020809912184348930

ENSONHABER (@ensonhaber) on X
    https://x.com/i/status/2020809654146588968

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Şubat 2026; 14:7:45 >

• • Muhalif gazeteci Erdem Atay, Keçiören belediyesinden istifa eden Özarslan için Özel'i uyardığını ancak adım atmadığını açıkladı:

"Mesut Özarslan'ın AKP'ye katılacağını" 1 buçuk yıldır söylediğimizde neredeydi Özgür Özel? "Portaş'ta dosyalar var, AKP bunun üzerinden Keçiören ve ABB'yi sıkıştıyor" dediğimizde film mi izliyordu? "Portaş dosyasını CHP'liler incelesin, bir sıkıntı varsa gereğini yapsın" dediğimizde yemek mi yapıyordu? Mesut Özarslan'ı aday yaparken arkadaşlarıyla kafede miydi?"

"Küfür ve hakaret eden Özgür Özel'e tepki yerine destek veriyorsanız, bir çiftçiye "Ananı da al git" diyen, bakanına dayak attığı iddia edilen Erdoğan'a neden tepki gösterdiniz? Ha bir de... Özlem Çerçioğlu'nu on kez yazdık, on kez anlattık. O zaman neredeydiniz? Sizden giden, tıpkı AKP'nin yaptığı gibi, "hırsız" oluyor da, size gelen "hırsız" olmuyor mu?"

"Şimdi Özel p*ç diyor..Bu kelimenin anlamı babası olmayan anlamında değilmi? anasına babasına küfür etmiş olunmuyormu? Birde bu cümleyi inkar ediyorsun?"

"Benim haberimi yalanlıyorsun utanmadan. Anasına babasına küfür etmedim diyorsun ondada yalan söylüyorsun..Ya sen genel başkansın geldiğin noktaya bak.."

https://x.com/i/status/2020785080990368078

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Şubat 2026; 14:25:19 >

• Olmayan küfürlü mesaj! Nooldu olm yalanınız yine elinize ayağınıza bulaştı.  

• Muhalif gazeteci Deniz Zeyrek:

"Özarslan'ın istifa etmesine Meral Akşener ikna etti. Zaten Özarslan istifa etmeseydi CHP tarafından ihraç edilecekti..Bu konu geçen hafta parti meclisinde gündeme geldi."

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Yalnız bu adam çok pis patladı.

ankarayı parsel parsel sattığı söylenen adamın oğlu

akapede MV. O MV, bunun hakkında suç duyurusu yapmış.

"Özgür Özel, Keçiören Belediye Başkanına ağır konuşmuş diyorlar…Özel 'demedim' deyince, ben Genel Başkana inanırım!"

"Partiden görüş ayrılığı sebebiyle ayrılmak başka bir şey, rakibe geçmeye kalkmak ayrı bir şey! İddialar doğruysa Sn Genel Başkan az bile söylemiş demek düşer bana!"

"Siyasi ithalat hangi taraftan olursa olsun risklidir!"

“AKP’ye Özarslan'ın transfer konusunu sordum: ‘Şu an bizde konuyla ilgili hiçbir kimse olayı bilmiyor. Yerel Yönetimler Başkanlığı ve Ankara İl Başkanlığımız bizim haberimiz yok, temas kurmadık' diyor."

"Özarslan, Murat Kurum’a ziyarete gitmiş, o da belediye meseleleriyle ilgili. Cumhurbaşkanlığına herhangi bir arz yapılmamış’ dediler.”

"Mesut Özarslan’ın MHP’ye geçebileceği iddiasını MHP’li yetkililerede sordum. “Bizim böyle bir gündemimiz yok” dediler."

"Özarslan hırsızmı değilmi? Hırsızsa CHP neden bunu sakladı? Neden onu görevden almadı?"

"Mansur Yavaş yalvar yakar Özarslan'ı aday gösterdi. Kaç yere ismini aday gösterdi en sonunda Keçiören'e aday yaptırdı. Bütün Ankara Portaş dosyasını konuşurken aday yaptınız.."

"CHP, AKP'nin hırsızlık dosyasını yayınlıyor. Mesut Özarslan'ı yıllarca sevdiniz, AKP'ye geçti ana avrat düz gittiniz. Peki onu aday gösteren adam bir cümleniz yok mu?"

"Özgür Özel kendi mesajında 'Ben seni oraya aday yaptım', 'Senin gösterdiğin adamı PM üyesi yaptım' diyor. CHP'liler dikkat etsin, parti meclisi üyeleri AKP'ye geçebilir."

"Nasıl bir distopyadayız çıldıracağım yani..Özarslan'ı yıllardır sevdiniz ve hatta onun tavsiyesiyle PM'ye adam atadınız. Mma Özarslan'a öteki tarafa geçti ana avrat düz gittiniz.."

"Ben buradan sesleniyorum CHP'ye, Özarslan'ın tavsiye edipte PM'ye atadığı isim kim?"

Veryansın Tv (@Veryansin_Tv) on X
    https://x.com/i/status/2020822390306218298

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Bir diğer akp'li partiye getirmeyin dedi ama Murat Kurum sahip çıkmış. Bir tane fırıldak yüzünden birlerine girdiler.

Mücahit Birinci (@birincimucahit) on X
    https://x.com/birincimucahit/status/2020795510504710367

"Keçiören Belediye Başkanının partimize geçmesiyle ilgili genel başkanımız ve yetkili kurullarımız böyle bir konuyu değerlendirmedi."

"Pek çok belediye başkanının böyle bir talebi var. Yetkili kurullarda değerlendiriliyor. Bugün itibariyle Keçiören Belediye Başkanıyla ilgili verilmiş bir karar yok."

https://x.com/i/status/2020879864425841049

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 9 Şubat 2026; 19:29:37 >

"Yandaşlık ve fanatizm insana küfrü bile savundurur, çünkü fanatizm insandaki değerleri çürütür… Ayıp be kardeşim ayıp…"

• • CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı aday ofisinde basın açıklamasında bulundu. Özel, yaşanan son olaylara ilişkin konuşmadı ve basından soru almadı..Özel'in ilk kez promterdan konuştuğu görüldü.

Özel konuşmasında erken seçim istediklerini bir kez daha belirtip yapılacak seçimleri CHP'nin kazanacağını iddia etti.

Özgür Özel
    https://x.com/i/broadcasts/1ZkJzZYpyqDJv

• CHP gram şaşırtmıyor.

Söylediysen arkasında dur dimi onu bile beceremiyorlar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.