Şimdi Ara

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥 Özgür Özel'in küfürlü mesajları gündemi sarstı...Özel davalık oldu.. (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
3
Favori
42.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥 Özgür Özel'in küfürlü mesajları gündemi sarstı...Özel davalık oldu..

(En Son Oy Tarihi: 11.02.2026)
Giriş

Özel'in attığı mesajların tamamını paylaştım..Bazı sivri zekalılar 6 ile 9.dakikada atılan mesajları vermeden paylaşıp "küfür nerede" diyor yüzsüzce....Mal ortada sonuçta, mesajları Özarslan'ın tüm ekibi ilk elden arşivleyip paylaşıtlar. Özel'dee yalpalıyor sürekli..Onu dedimde bunu demedim yada o anlamda söylemedim gibi ergenlerin dahi yapmayacağı inkarlara başvuruyor. Bu bir muhalefet partisi liderine hiç yakışmayan bir tavır ve Özel'in bu tavrına destek veriliyorsada başkalarının dediklerinede tek laf edilmemeli..Sen parti liderisin, böyle rezillikler içinde olamassın..Adamını elinde tutamıyorsan doğru bir siyasi etkileşimle gönderirsin..Ana avrat küfrün savunulacak bir tarafı yok..

donanımhaber forum
    🔥CHP'nin CB Aday süreci🔥 Özgür Özel'in küfürlü mesajları gündemi sarstı...Özel davalık oldu..
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162993241

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

TÜm olaylarda olduğu gibi işi ALGI ile götürmeye çalışıyorlar.

Ama arkasındada duramıyorlar. Söylediysen söyledim dee dimi onuda yapamıyor. Söylemedimin altınıda dolduramıyor çünkü belge bilgi var.

Bugün ortalık yıkılıyor saatlerce konuşma yapıyor Cumhurbaşkanlığı ofisinde ! TEK KELİME ETMİYOR BU KONU İLE İLGİLİ...

Sonra muhalefet neden iktidar olamıyor diyorlar. Bu yüzden işte.

Not: Üstüne gördüğüm İmamoğlu tarafıda bu pası değerlendirip Özgür Özel'i yıpratmaya çalışıyor sanki. İmamoğlu tekrar parlasın diye. Çünkü Son zamanalarda iyice yok sayılmaya başlandı İmamoğlu.

Mesela bugün Cumhurbaşaknlığı ofosinden açıklama yapıyor :D İmamoğlu yok ortada resmi yok adı yok sanı yok 16 milyon oy aldığı söylenen CHP'nin Cumhurbaşaknı adayı anılmadan Cumhurbaşkanlığı toplantıları yapılıyor artık.

Yani Özel çıksa, "sinirlendim ve söyledim, bende insanım" dese bu kadar tatava çıkmazdı. Onu demedim-demek istemedim gibi açıklamaları CHP yıllarca seçim kampanyası olarak kullandı. Şimdi Özel'in teşkilatları ve Özel destekçileri küfrü savunma eğilimine girdiler..Onların günahınada Özel giriyor şuan.

Bugün cumhurbaşkanlığı ofis konuşmasında Özel'in İmamoğlu resimlerini kaldırmasıçok eleştiriliyor. Geçen aralık ayında ofis komple yenilendi ve İmamoğlu posterleri kaldırıldı. Bu ofis İmamoğlu'nun çalışması için kurulmuştu ve ilk dönemlerde Özel katılmıyordu. Bugün ise tüm seçim stratejilerini Özel yürütüyor. Konu değerlendirmelerini Özel belirliyor. Sanki aday kendisiymiş gibi hareket ediyor. Ofisin yenilenmesi durumuda bu algıyı güçlendiriyor.

Ancak bütün bu yaşananlarda Özel'in parti içinde son kurultaylarla birlikte tamamen değiştirdiği PM, MYK ve il-ilçe teşkilatlarının başkanlarını kendisine sadık isimleri atadı. Bugün yaşanan mesaj skandalına Özel'in atadığı tüm isimler Özel'i destekliyor. Bu durumda süpriz değil. Özel bu anlamda rahat ancak CHP'li belediyelerin başka partilere kayması olayları Özel'i çok rahatsız ediyor. Birçok muhalif gazeteciye göre AKP'ye geçmede fırsat yoklayan belediye başkanları hatta PM içinden isimler olduğu konuşuluyor. Özarslan olayında bu adamı Yavaş yalvar yakar aday gösterdi, Özel'de kabul etti. Yetmedi Özarslan'ında istediği isimler parti içinde önemli yerlere atandı. Şimdi koskoca bir muhalefet partisinin her mitingde liyakattan bahsedip kendi içlerinde onun-bunun adamını bedavadan bir yerlere atamaları abesle iştigal bir tablo yaratıyor. Bunları konuşuncada kötü oluyorsun ama bu yaşanan süreçleri halk çok farklı değerlendiriyor. Kefil olduğun adam seni satıyorsa ya sen çok saf bir adamsındır yada çıkarın vardır derler..2 türlüsüde bir siyasetçi için negatif algı yaratır..İmamoğlu davalarındada bunu gördük. İmamoğlu'nun güvendiği en yakın isimler itirafçı oldu, olmayada devam ediyor. Yani ekip seçimi konusunda CHP çok çok kötü..

• • CHP'den istifa eden Mesut Özarslan:

"Özgür Özel bana küfür edince sabaha kadar uyuyamadım, hanımım şahittir. Bana küfür etmese ben istifa etmeyecektim.."

x (formerly twitter)
    23 DERECE (@yirmiucderece) on X
    https://x.com/i/status/2020929414943605173

"Özel'in attığı mesajlar gayet de iyi olmuş. Genel Başkanımız böyle bir adam. İçinden geleni söylemiş, milletin hislerine tercüman olmuş. İyi yapmış."

x (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/i/status/2020932867614966025

• İmamoğlu'na yakın duruşu ile bilinen CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın:

"Aday belirleme yöntemleri dahil olmak üzere bir özeleştiri yapma zamanımızdır. Bu tip insanları Cumhuriyet Halk Partisi'nde makam mevki sahibi yapmak memleketin kurtuluşuna hizmet etmiyor."

x (formerly twitter)
    Yiğitcan Önal (@yigitcanonal8) on X
    https://x.com/i/status/2020943800282251499

• • Muhalif gazeteci Enver Aysever:

"Türkiye'nin dört bir tarafından CHP'den AKP'ye geçmeye uğraşıyorlar. AKP bazılarını kabul etmiyor 'bunun hakkında çok yolsuzluk var' diyorlar."

"AKP'liler örnek olarakda Antalya belediye başkanını söylüyorlar..'Bize yalvar yakar geldi ama biz kabul etmedik' diyorlar."

Tam tahmin ettiğim gibi. CHP içi klikler birbirini kırma derdinde...

Özgür Özelciler baktılar yalanlayamıyorlar Genel başkanımız İYİ YAPMIŞ ohhh az bile söylemiş savunmasına geçtiler.

İmamoğlucu tarafta bir taşla iki kuş vurma yoluna geçtiler. Bu adayı zaten Mansur Yavaş getirmiştir. Bakın Mansur Yavaş ve onu getirdikleri böyle hemen satar hemen bizi yarı yolda bırakır algısı pompalıyorlar.

İmamoğluna ykaın isimler hem Özgür Özel'e vuruyor hem Mansur Yavaş'a :) Özgür Özel süreci yönetemedi beceremedi yok öz eleştiri vermeliyiz bu aday belirlemede yanlış yaptık. Eee adayı Özgür Özel ve Mansur Yavaş belirlemiş alenen taş atıyorlar işte birbirlerine...

Baksana adam açık açık söylüyor zaten: ( Dışardan sonradan gelenlerin akibeti bu işte CHP'de )

"Keçiören seçim bölgemdi. Sizce ben bugüne kadar Keçiören Belediyesi'ne niye girmedim? Bir gün kapısını çalmadım, bir gün Mesut Özarslan denilen kişiyle muhatap olmadım. Çünkü biliyorum karşımdaki kişiliği. Bu benim için sürpriz değildir. "

x (formerly twitter)
    Zafer Şahin (@zafersahin06) on X
    https://x.com/zafersahin06/status/2020942230450843845

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Dün olay patladığındada söyledim;

Bu konu CHP içinde ters etkiler yaratır ve huzursuzluklar başlar demiştim..Öylede oluyor..

CHP'de genel başkan değişimi artık kaçınılmaz ve hasır altı edilemez bir noktaya geldi. çok uzun zamandan beri İmamoğlu-Yavaş kavgası hep görmezden geliniyordu. Şimdi ise ayyuka çıkar bir tablo ortaya çıkardı. 2 grup başkan vekilinin 180 derece zıt yorumları parti içinde bir bütünlüğün kalmadığını ve çıkar ilişkileri üzerinden ilerlendiğini gösteren en ufak bir örnek. Koskoca CHP'nin meclisteki grup başkan vekilleri birbirlerini böyle tekzip edercesine beyanlar veriyorsa, parti içinde yaşananlarıda düşünmek lazım.

CHP'de yaşanan bu sorunları görmezden gelerek günlük popülist yorumlar yapmak aslında CHP'ye çok büyük zarar veriyor. Birde bunun aday isim belirleme sürecide var..O zaman CHP içinde nasıl bir hava oluşacak hep beraber göreceğiz..

Bu olay Mansur Yavaş'ın başına patlayacak gibi duruyor...

Mansur Yavaş bu gece 15 belediye başkanını toplayıp basına kapalı bir toplantı yapıyormuş. 3- saati geçti sürüyordu toplantı. Bitti mi hiç haberde göremedim.

Bir belediye başaknı 3-4 saat ne konuşur 15 belediye başkanı ile !

Bu istifa eden belediye başkanında sonra gelen açıklamalara ve Eskiden başka partiden olup gelenlere karşı söylenenler aslında direk Mansur Yavaş'ada söyleniyor. Bunlar zaten böyle bizi satar söylemini CHP seçmenini kafasına oturtmaya çalışıyorlar. Zamanında KK için kazanamıyaca kaday algısını oturdan kişiler yapıyor bunu gene işte...

Özarslan istifa ederken Gerçek Milliyetçileride bu partide durmamaya istifaya çağırıyorum demişti. AÇıkçası Mansur Yavaş başka istifa edecek 1-2 belediye daha var söylemleri vardı onları ikna etmeye çalışıyor bence. O belediye başkanlarıda eski MHP'li eski İYİ partili Eski BBP'li flan full zaten gerçek CHP'li çok az ANkara'da. Onlarda Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşaknı yapmak istiyordur bakalım bu süreç nereye gidecek. Ama Mansur Yavaş'ın gücü git gide eriyor. Bu konser soruşturmaları zaten zayıflattı bu istifalar üstüne CHP genel merkezinin arkasında durmayıp boşlaması hepsi üst üstte eritiyor.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Tabi Mansur Yavaş olağanüstü bir durum toplantısı yapacaktı, buda oluyor. Özarslan istifası kaynayan parti içinin dışa vurumu oldu sadece. Özarslan CHP içindeki milliyetçileri istifaya çağırma söylemi aslında bş bir söylem değildi. O da biliyorki istifa edecekler var ve ateşe körükle gidiyor şuan. Bu akşam Özarslan "Bana küfür etmeseydi istifa etmeyecektim" dedi.

Yavaş eğer CHP'de istifalar sürerse kendisinin CHP içindeki ağırlğın kaybedeceğinin farkında. Bana göre Yavaş şayet istifa rüzgarı sürerse bunun kendisine zarar getireceğini görerek ve kesin olarak aday gösterilmeyeceğini anlayarak CHP'den istifa edebilir. Sanki süreç adım adım o yolda ilerletiliyor gibi Yavaş aleyhinde. Haliyle Yavaş'da kendisine yakın isimlerle bir iştişare toplantısı yapıyor ve durum değerlendirmesi alıyor.

Özel'in adaylığı daha fazla dillendirilmeye başladığında Yavaş eğer aday olmak istiyorsa CHP'den ayrılır, istemiyorsa zaten Özel'e destek çıkar ve bir sonraki belediye başkanlığınada aday olmaz zira Yavaş'ın Cumhurbaşkanlığına aday olmaması halkta büyük tepki uyandırır ve ABB'ye tekrar onu seçtirmezler. Yavaş bu denkleminde farkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 10 Şubat 2026; 0:16:22 >

Tekrar ABB'ye aday olmayacam demişti zaten Mansur yavaş.

2 yıl sonraki seçimlerde tek talep edeceği makam Cumhurbaşkanlığı olacaktır.

Oda olmazsa zaten 72 yaşında olacak o zaman sonraki seçime 4-5 yıl sonra 77 yaşında aday olacak hali son şansı bu seçim aday oldu oldu yoksa siyaseten köyüne döner organik tarım yapar...

Ama benim gördüğüm Mansur Yavaş'ta cesaret yok geri aadım atacak aday flanda olmayacak. Milletvekilliğine flan kanar mı bilmem onu bile yapacakları şüpheli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Şubat 2026; 1:42:39 >

Mansur Yavaş emin olmadığı bir potaya kendini sokmaz. Niyetini belli etmişti 2024 seçimleri sürecinde ama şuan ortam onun aleyhinde işliyor. Belediye başkanları ile yaptığı toplantıda daha yeni bitti, 6 saat sürmüş.

Bana göre Yavaş'In önünde 2 seçenek var;

1-CHP'den ayrılıp bağımsız aday olmak

2-Adaylıktan vazgeçerek 2029 yerel seçimlerinde emekli olmak

Bunun haricinde Yavaş milletvekili filan olmaz çünkü mecliste çoğunluğu alamayan partinin sesi çok çıkamıyor. Yavaş'da konu mankeni olmak istemez mecliste. Ya herro ya merro bir durum olacak Yavaş için.

Yaa işte siyasette biraz Cesaret istiyor. Sürekli geride dur sürekli arkada dur olmuyor. Bir karar vermesi lazım.

Ayrıca bu görüşmede bana garip geliyor altı üstü 15 belediye başkanı ne konuşabilir 6 saat boyunca ! Evrenin sırrını mı çözüyorsunuz derler adama . Büyük ihtimal başka ayrılmak isteyenlerde var onların ikna çalışmaları oldu yoksa 6 saat ne konuşabilirsin bu kadar...

Mansur Yavaş bir hamle yapacaksa adaylık ile ilgili şimdi yapmalı yoksa seçime 1-2 ay kala ona hiç bir şey yar etmeyeceklerini oda bal gibi biliyor. Ama ne yazık ki O cesaret yoksa sonradan olmuyor işte ne yazık ki adım adım Özgür Özel'in adaylığını izleyecez gibi...

"Bu işin partisi yok. Bu işin namuslusu ve namussuzu var."

"İktidara sağlamlarla yürünür; bozuk tohum Mesut’la gidilmez" .

" İktidara Mansur Yavaş’la, Ekrem Başkan’la gidilir."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "SANA ACIRSAM NAMERDİM!" Özgür Özel, Mesut Özarslan'a attığı mesajları kürsüde satır satır okudu! Halk TV YouTube Kanalına Abone Olun → https://www.youtube.com/@Halktvkanali Halk TV Canlı Yayın → https://halktv.com.tr/canli-yayin Halk TV Resmi Web Sitesi → https://halktv.com.tr/ 👇 Halk TV Sosyal Medya Hesapları 👇 Twitter → https://www.twitter.com/halktvcomtr Facebook → https://www.facebook.com/halktvcomtr Instagram → https://www.instagram.com/halktvcomtr #özgürözel #sondakika #mesutözarslan
    https://www.youtube.com/watch?v=c3L3SvJWprI

Canlı yayında mesajları okudu bu iki tane vasıfsız troll hala yalan whatsapp paylaşımı üzerinden algı yapıyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 10 Şubat 2026; 23:11:3 >

"Tosuncuk, hırsız, bozuk tohum dediğiniz adamın önerdiği kişiyi Parti Meclisi’ne almışsınız. Bu bozuk tohum dediğiniz Mesut Özarslan’ın önerdiği isim kimdi? Parti Meclisi de bunu sormalı..."

"Muhalif medyaya bakıyorum, bir kişide bu adamın PM'ye soktuğu adamı sormuyor. Ben PM üyesi olsam "kim bu hırsızın adamı?" diye sorardım ama soranda yok.."

x (formerly twitter)
    23 DERECE (@yirmiucderece) on X
    https://x.com/i/status/2021311064151851303

"Öcalan Meclise çağrıldığında bir tane adama 'S*ktir' diyemeyenler, bir tane belediye başkanlığı giderken 'S*ktir' diyor.."

"Almış oldukları belediye gidiyor, rant gidiyor o zaman 'S*ktir' demek akıllarına geliyor..Vicdansız kansızlara bak.."

x (formerly twitter)
    Ajans Merkez (@AjansMerkez) on X
    https://x.com/i/status/2021120375799615533

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 11 Şubat 2026; 2:33:49 >

"Özgür Özel'in eşi,dostu, akrabası Özel'in cep telefonunun elinden alınması gerek diyorlar. Çünkü Özel herkese çok mesaj atıyor ve bu mesajların kendi aleyhinde bir belgeye dönüştürüleceğini hiç düşünmüyor."

"Bırak Türkiye’yi yönetmeyi, partini yönetemezsin. Zaten yönetemiyorsun. Birinci partiyim diyorsun, insanların seninle görüşmek için kırk takla atması, belediye başkanı olarak senin partinde kalması için baya bir emek sarf etmesi gerekiyor. Tam tersine gitmeye çalışıyorlar."

"Dün Kılıçdaroğlu'nu yere göğe sığdıramayanlar bugün Özel'e aynısını yapıyor..Öyle bir destan yazıyorlarki Özel'e Türkiye yeniden bodoslama duvara çarpacak.."

"Şunu anlamıyorlar; eleştiri yapmak bir düşmanlık değil, Özel'i eleştirdik diye düşmanlık etmiyoruz.."

x (formerly twitter)
    https://x.com/i/status/2021101375594057969

• • CHP lideri Özel'in küfürlü mesaj olayının yankıları sürüyor..Bu seferde CHP'nin 6lı masada ortak olduğu Deva partisi lideri Babacan, yaşanan olaya tepki gösterdi;

"Dün ittifakta oldukları partilerin milletvekillerine pişkin pişkin rozet takarken gayet rahatlar; ama kendilerinden başka partilere geçenler için etmedikleri küfür yok."

"Daha dün yol arkadaşım dediğin, milletin önüne çıkardığın belediye başkanına ayrıldığı gün demediğini bırakmıyorlar..Ülkemizde siyasetin seviyesi bu kadar düşmemeli..Gerçekten çok yazık.."

x (formerly twitter)
    Independent Turkish (@TurkishIndy) on X
    https://x.com/i/status/2021516084042400106

• • Cumhurbaşkanı Erdoğan:

"Açıkçası biz CHP’nin başındaki zattan bir siyaset ortaya koymasını beklemiyoruz. Son kepazelikleriyle birlikte artık bundan ümidimiz kalmadı."

"Hakaret etmeden, küfretmeden, tehdit etmeden, mikrofonu yumruklamadan, önüne gelene sataşmadan da bu ülkede siyaset yapılabileceğini öğrensin.."

"Meyhane jargonuyla siyasetçilik oynamaktan artık vazgeçsin. Görüyoruz ki zaman değişiyor, dünya değişiyor, genel başkanlar değişiyor ama CHP’de gelen gideni aratır gerçeği asla değişmiyor.."

"Biz eskisini oturduğu koltuğun hakkını vermiyor diye eleştiriyorduk yerine gelen selefinden de kötü çıktı..."

"Biz Suriye Cumhurbaşkanı Şara'ya yönelik edep ve nezaket dışı ifadelerini ayıplıyorduk meğer beyefendi günlük hayatta da o seviyesiz kelimelerle iletişim kuruyormuş.."

"Lafa gelince Türkiye'yi yönetmeye talipler ancak ne kendilerini ne de CHP'yi yönetebiliyorlar.."

"Entrika, kumpas, iftira, tuzak, komedi, trajedi ne ararsan hepsi var. Ne diyelim, Allah bunlara akıl, CHP'li vatandaşlarıma da sabır versin."

x (formerly twitter)
    https://x.com/i/status/2021521692804218956

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 11 Şubat 2026; 13:48:9 >

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.