Şimdi Ara

CHP'de neler oluyor! Barış Terkoğlu: Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu da kısa mesajlar atan versiyonuyla gelirse ağır saçmalıyor. Bu uzun mesajlar yazan versiyon da bariz yapay zeka. Ona da komut olarak bol yalan söyle, bol algı yap falan desen bunun gibi mesajlar yazar. Ama sonuçta al birini vur ötekine durumu var. 

• CHP İmralı'ya gitse ne olur, gitmese ne olur. CHP kadar şanslı bir parti yok. Hiç bir sorumluluk almadan, hiç bir bedel ödemeyi göze alamadan birinci parti olmayı başardı. Kürtlere dair söylemden öteye tek bir somut eylemi olmadan dahi CHP, Kürtlerin blok oyunu alabilmiş bir parti.

Hadi onu geçtim, "Kürt sorunu" diye ağzına sakız ettiği deyimin içeriğine dair hala tek bir somut projesi yok. Her şeyi hala eski retorik üzerinden yürütmeye çalışıyor. "Öcalan terörist aga" saplantısından kurtulmaya korkuyor. Aslında korkmasına gerek. Bu konjonktürde CHP ne yaparsa yapsın çok anormal bir dünya gündemi olmadıktan sonra birinci parti olmaya devam eder. Ama iktidar olmak istiyorsa, bir sonraki iktidarı belirleyecek en önemli aktörün Öcalan olduğunu anlamakta güçlük çektiğini de sanmıyorum. CHP sadece seçmenlerine takiyye yapıyor...

Öcalan'ı işe karıştırmak istemiyorsanız şimdiye kadar Kürt sorununu çözmeniz gerekirdi. Çözmezseniz işte böyle tarih gelir önünüze Öcalan'ı koyar. Kabul etseniz de, etmeseniz de bu acı gerçekle yüzleşeceksiniz. Kafanızı kuma gömerek bugünlere kadar geldiniz. Artık deniz bitti. Bu saatten sonra her ne ise o Kürt sorunu ona dair bir somut adım atmazsanız CHP'yi yerelde iktidar yapan Kürtler CHP'ye bay bay der. İktidar olmayı da ancak rüyasında görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 23 Kasım 2025; 2:35:45 >

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

kardeş ben ne yazmışım? Chatgpt ... anlamadın mı hala? :)))) ArEryilmaz fark etti ilk baş. çünkü saçma sapan verdiği cevaplar, yazı şekli birden parafgarflara büyük harfle başlama gibi kurallara döndü.

ama işte chatgpt'ye istediğini yazdırtmak için saçmalattığında asıl foyası ortaya çıktı.

yerli milli balonu muhabbetinde mesela anladık. işlemci üretiyoruz diye chatgpt'ye sormuş. chatgpt buna işlemci diye benim aynı konuda başkasına verdiğim sivas'ta nato şemsiyesi altında alman ürünleri ile basılan sensörleri (bir çiptir) haber yapan linki paylaşmış. Ben CPU babında bir tür kontroller diyorum o bana chatgpt'ye yaptırdığı saçmalığı atıyor. ama bir de yazması var artist artist hani açığımı bulmuş gibi falan :))))))))))

"hani ben yalancıydım" konumda mevcut herşey.

hayır okumamış da içindeki nedir ne değildir. ben zaten sonrasında blokladım. yazacak yeteneği bile kısıtlı adamla münakaşaya giremem.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Sen konuşma hele

Dünya lideri pirom emret Rus ayısına karşı Ukrayna'da direnelim pirom

Seyit Rıza şeyh sait yoldaşın olsun pirom 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Kasım 2025; 9:47:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alıntı

metni:
    teröristlerle anlaşmak! Teröristle barışmak!

Terör örgütü ve onun elebaşı, devletin gösterdiği istikamete, yani teslim olma noktasına mecbur kalmışsa, bu yerli ve milli savunma sanayisiyle destan yazanların başarısıdır.

Kalkmışsınız, bitme noktasına getirilmiş, sahada imha edilmiş ve tükenmiş bir örgütün beyaz bayrak çekme sürecini, sırf iktidarın başarısını gölgelemek için anlaşma yaptılar diyerek pazarlamaya çalışıyorsunuz; oysa devlet şartlarını dayatır ve bugün meclisin çözüm adresi olarak gösterilmesi bile bu teslimiyet emrinin verilmesinden başka bir şey değildir.

Madem meseleyi ısrarla ve inatla anlaşma parantezine alıp iktidarın başarılarına gölge düşürmeye çalışıyorsunuz; o vakit o klavyenin başından kalkıp, iddia sahibi olmanın getirdiği mesuliyetle şunun cevabını da vermek zorundasınız:

Devlet, sizin o anlaştılar diye yaftaladığınız süreçte terör örgütüne ne vadetmiş, hangi milli menfaatimizden vazgeçmiş, üniter yapımızdan ya da bayrağımızdan zerre kadar taviz mi vermiş ki siz buna anlaşma diyebiliyorsunuz?

Eğer elinizde devletin egemenlik haklarından odun verdiğine dair somut tek bir belge, tek bir bilgi olmadan, sadece kendi ideolojik kuruntularınız ve kahve ağzıyla konuşuyorsanız; kusura bakmayın ama yaptığınız iş siyasi eleştiri değil, en hafif tabiriyle müfteriliktir, algı operasyonudur.

Hadi buyurun, devletin örgüte teslim olun, silahları gömün ve adalete hesap verin demekten başka ne dediğini, neyin pazarlığını yaptığını açıklayın da görelim; aksi takdirde ispat edemediğiniz her kelime, sizin ne kadar gayriciddi ve iftiraya meyilli bir zihniyette olduğunuzun ispati olacaktır.

• Adamları maklubeciler için de kandırdılar bunlar için ikinci kez kandırıyorlar. Her türlü kandırıyorlar ötesi yok. Zaten kitle kanmaya dünden meyilli cümleye direk büyük resmi görmüyor musunuz diye başlıyorlar.

Başını ezdik diyorlar başını ezdiysen niye süreç başlattın neyini görüşüyon? Güçlü tarafsın masaya davet ediyorsun. 2 oldu bu 2.

Çok sevdiğiniz eski kel var bir tane bakın videolarına sizi tavladığı videoları dinleyin o videolarla tavlanmıştınız. Hey gidi hey.
    Kime ne anlatıyorsak.

"Hadi buyurun, devletin örgüte teslim olun, silahları gömün ve adalete hesap verin demekten başka ne dediğini, neyin pazarlığını yaptığını açıklayın da görelim; aksi takdirde ispat edemediğiniz her kelime, sizin ne kadar gayriciddi ve iftiraya meyilli bir zihniyette olduğunuzun ispati olacaktır."

-------

"Erdoğan, “Devlet İmralı ile görüşüyor” dedi."

"İmralı’da Abdullah Öcalan ile diyaloğu yürüten Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan"

"yedinci Devlet-Öcalan görüşmelerine Adalet Bakanlığı’ndan da katılan olduğu biliniyor"

"devletin hem Başbakanlık, hem Genelkurmay hem de MİT düzeyinde 20 yıldır Öcalan'la dolaylı ve doğrudan olarak görüştüğü anlaşılıyor."

2019-20 gibi de öcalan görüşe kaptıldı.

20 yıldır görüşmeler, "hükümet tarafından, resmi kanalla" yapılıyor. 20 yıldır.

20 yıldır, ne konuşuluyor?

20-30 yılda çözememişler,

teslim/adalet/hesap filan fayda etmemiş!

sonrasında;

"pkkyı çökerttik, dağlarda 85 terörist kaldı" açıklamasını yapan hükümet

ne hikmetse;

"20-30 yılda çözemedik;

teslim/adalet/hesap filan fayda etmedi!

dağdada 85 tane kalmış ama

bari Öcalanı, KURUCU ÖNDER ilan edelim, öpüşür barışırız" diyor...

sana da bunu savunmak düşüyor...

heyy hey!

edit/sayfa düzeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 23 Kasım 2025; 15:9:37 >

• en1gma kullanıcısına yanıt

Algı yapmaya devam ederim diyorsun yani. En son mesajlarımı koyacağını söylemiştin sonra ben koy deyince yok olmuştun ortalıktan. 

Vallah kimsenin seni susturmasına gerek yok, etki tepki dünyasında yaşıyoruz, yazdığın kadar yerden alırdın, bu kadar basit. Hazmedemediler diye ağlayacağına neden ikna edici argüman geliştiremediğini düşün sen.

Forumda insanlar seninle aynı fikirde olmak zorunda değil, burası tartışma alanı. Analizinde tutarlı bilgi ve bağlam sunacaksın. Devlet aklının tam güç kazanılmış anda çözüm kapısı açtığını anlatıyorsak bunun teorisi, pratiği, süreçleri ve bölgesel koşullarını da hesaba katacaksın. Bana ne senin niyet okumalarından, egotriplerini git kendin oku şimdi, iyi yapmışlar. Millet seni alkışlamak için burada değil, fikir çarpıştırmak için burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dine mine ne -- 23 Kasım 2025; 17:5:18 >

Devlet aklı Lütfü Savaş özlem Çerçioğluna gelince tatile mi çıkıyor?

Devlet aklı Demirtaş muhabbetine aihmden kamyon dolusu tazminat yerken nerede?

Terör örgütüne abd milyonlarca dolar verirken dostum Trump

Sokaklar uyuşturucu tarlasına dönmüş finansmanı komple pkkya giderken devlet aklı nerede?

Yskdan bakanlıktan temiz kağıdı almış seçilmiş adamın belediyesine çökerken terörle mücadele geyiği mi devlet aklı

Sabaha kadar şikayet edebilirsiniz;)

Senin gibilerin diyecek bir şey bulamadığı zaman bu hale gelmeleri komik oluyor. Dine en azından çabalıyor, sen de o da yok. 

Oo yalan konusunda gaza gelip bir çırpıda sallamışsın. Nasılsa sallıyorum bari bol olsun diyorsun herhalde.

Tamam bu yazdıklarım hakkında ne düşünüyorsun? Dünya lideri dediğin adam bunlarla ittifak yapıp kendi partisinden meclise soktu

Buyur fikirlerini belirt görelim

Topu taca atmaya kalkarsan madde madde tek tek sorarım  

Bakın, sorduğum o basit sorudan kaçmaya çalıştığınız, verdiğiniz dolambaçlı cevaptan kabak gibi belli oluyor.

Ben size açıkça devlet ne taviz verdi, neyin pazarlığını yaptı, masaya ne koydu, belgen var mi? Diye sordum; siz ise cevabınız olmadığı için, tutmuşsunuz ama mit görüştü, devlet görüştü diye bilinen şeyleri ısıtıp önüme getirdiniz.

Oysa mit, devletin kulağıdır, hafızasıdır; dünyanın her yerinde istihbarat teşkilatları düşmanla da görüşür, teröristle de görüşür. Amaç bilgi almaktır, manipüle etmektir, zayıf anını kollayıp çökertmektir.

Görüşmekle anlaşma arasında dağlar kadar fark var; bu yüzden tekrar soruyorum ve bu sefer lafı dolandırmadan cevap bekliyorum: Devlet bu görüşmelerde vatan toprağından, bayrağından, ne ödün verdi ki siz buna anlaşma diyebildiniz?

"Görüşmekle anlaşma arasında dağlar kadar fark var; bu yüzden tekrar soruyorum ve bu sefer lafı dolandırmadan cevap bekliyorum: Devlet bu görüşmelerde vatan toprağından, bayrağından, ne ödün verdi ki siz buna anlaşma diyebildiniz?"

----

tarihçeyi kanıtlarıyla yukardaki mesajımda pylaştım.

Tarihçeye bakarsak,

demek ki;

hükümet, 25 yıldır boş konuşmuş!

bir adım ilerleyememiş.

Boşa demogoji yapmış!

süreçte,

silahlı mücadele yapılarak;

"88tane teröristi kalan bir örgütün liderini"

30yıldır tutuklu tutmuşuz.

sonra da "kurucu önder" ilan ediyoruz!

bu anlaşmayıda geçer!

barışma olur!

edit:ben size soru sormuyorum.sizde bana sormayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 23 Kasım 2025; 15:49:51 >

Bunları dediğimi söyledin. Göster o mesajları sonra bende cevaplayayım. Ya da dürüstçe yalan söylediğini, algı yapmak istediğini söyle ona göre yazayım. Yok öyle bunları soru kabul et cevapla diye topu taca atmak. 

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.