Şimdi Ara

Chp başdanışmanının apo posteri paylaşması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ülke resmen işgal altında, Türk milleti tarih boyunca böyle bir döneme girmemiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moritanyalı kullanıcısına yanıt

kapatın partiyi. tutan mı var sizi..

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Lozan bitti burda bosa kurek sallama. Bir el at bizim bahcede Jelibon madeni varmis cikaralim. Jelibon fiyatlari dussun. Hariboyu titretelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Seviye efsane. ( Kaç gün düşündün bu tırt espiri için acaba ? )

Konu hakkında tek kelime yazamayıp anca böyle çarpıtmaya çalışırsın işte.

Not:1. yazdığım mesajın ilk üyesi geldi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Ocak 2023; 1:49:9 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Jelibon aramaya gelmeyen Fedoncudur

Anladim maasin iyi, ihtiyacin yok. Gece mesaisi yapanlara Genelmerkez ne kadar oduyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 2 Ocak 2023; 2:18:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ama ama ama ama siz de yapmıştınız ama amamamadmasdm

burada o eskiden yapanlar yaparken biz milliyetçiyiz, atatürkçüyüz demiyordu. niyetleri de belliydi hiç saklamadılar 1980 den beri.

siz diyorsunuz ki biz hem atatürk milliyetçisiyiz hem hewaller de bizden biji miji buji

• Gönderiler 2023 ise rezalet. Eğer çözüm süreci gönderisiyse ampül partisine katılabilir.

• Adam 2015 yılında paylaşmış. Geçmişte kimler neler paylaşmadı.

Cebinizdeki paraya, ürünlerin etiketine bakın. Böyle şeylere itibar etmeyin.

• 8 yıl önceki paylaşım O yıllarda "feytullah evine gel knk"

diye seslenenler vardı mesela. Sorsak kandırılmışız diyorsunuz

Bu adamda kandırılmış işte. Doğru yolu buldu.

• Yaptığı yanlış... Sahneye çıkıp Megri megri söyleyenlerin bir tık altında kalmış..

• yolcum kullanıcısına yanıt

Bir yanlışı neden başka yanlışla savunuyorsunuz

CHP sizin siyasi görüş uyuyor diye ülkeyi satsa

Omo.okopo Sono yopto mu diyecek sin

• akepenin yaptığı kepazeliklere hiç ses etmeyip muhalefetin yanlışları üzerine konu açan ile muhalefetin yanlışına yanlış demeyip eleştirmeyen arasında hiç fark yoktur.

İki grup da beş para etmez.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Anlama sorunun mu var, savunduğumu nerden çıkardın ? Ona da yanlış dedim, diğeri de zaten yanlış ama aralarında kademe farkı var.

Satma konusuna da hiç girme istersen, farkında değilsin sanırım, satılacak bir donun kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 2 Ocak 2023; 9:33:50 >
  • 2014 2015 tweetlerin atıldığı yıllarda hatırlar mısınız bilmiyorum Diyarbakır'da apo mektubu okunmuştu, posterleri açılmıştı konserler falan verildi bir süreç vardı ve ülkede o sürece yüzde 70'in üstünde destek vardı.

Bu tür tweetleri geçtim apo namazında niyazında, son derece düzgün biri diye devlet televizyonu haber yapıyordu.

Yani bu arkadaş terörist ise Türkiye'nin yüzde 70'i terörist bu durumda. Ve halen bundan medet umulması enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Ocak 2023; 10:14:40 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Ya hocam bunların yüzüne böyle haberleri vursan "yarabbi şükür" diyorlar işte.

Böyle ahlaksız, böyle yüzsüz bir cenah bunlar. Yeter ki düzenleri bozulmasın.

• Zafer veya Memleket partisine oy verin. Chp bitmiştir. Dededen chpliyiz , ama artık ben bu parti kadrolarına oy vermem. Partinin sadece tabelası kaldı.

Aslı baykal bile partiyi terk etti. Chp ele geçirildi dedi.

• yapılan şey yanlıştır. cehapenin ince eleyip sık dokuması lazım.
    ama yapmıyorlar.
    ha şimdi bu adam çıksa deseki;
    "Kandırıldım!"
    yargı ne diyebilir?
    akapeli ler ne diyebilir?
    hiçbirşey!

• Dediğim kişiler hemen damlamış :D Ama abi ama bak AKP abi diyenler ... Bu isimin ben kandırıldım yanlış yaptım gibi bir açıklaması var mı ki savunuyorsunuz her yaptığını söylediğini ! ( Eğer yaptıklarım yanlıştı kandırıldım hata yaptım özür dilerim gibi bir açıklaması varsa. İnsanoğlu yanlış yapabilir. Özür dileyebilir veya fikirleri değişebilir. )

Lakin Göz ucuyla Twitter hesabına bakayım dedim. Şöyle paylaşımları var halen silinmemiş ! 2016-2020 arası tamamen silinmiş ama daha öncesinde şunlar var mesela !

Chp başdanışmanının apo posteri paylaşması

Veya Şöyle bir paylaşımı var burada kimi kast ediyor anlayamadım ! Genç yaşta ölenler derken .

Veya Silmediği şöyle bir paylaşımı var ! Bu ufak kızın başına sarılı olan ne simgeisi ? Veya elbisesi neyin renkleri ben çözemedim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 2 Ocak 2023; 13:29:14 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.