Şimdi Ara

Chopper Gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 eylüle kadar oyuna girip alabilirsiniz, galiba maile gelecek.
    Trial accountla alamadım.

• 30 Eylul e kadar oyuna girdiginizde mount almaya hak kazanacaksiniz ama mount WoD paketi ile birlikte gelecek. Yine ufak bir not mount u ally larda alacak ama sadece horde kullanabilecek.
  • wodta dönecekleri, oyuna erken çekip para girişini arttırma hareketi...
  • 30 eylül çıkış tarihi paketin mi derler adama
  • Çok ucuz bir numara. Herkese mail ile yollayabilirlerdi. Ama yapmazlar. Illa herkese 1 ay sub aldıracaklar. Nefret ettim blizzarddan çok değiştiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 24 Temmuz 2014; 15:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JeaveN- kullanıcısına yanıt
    işte nede olsa wodla oyuna dönecektim kampanyanın son günü gidip 2 ay gametime alayım deriz diye böyle yapmışlar. yani 29 eylülde 2 ay bile alsan wod çıktığında süren çoktan dolmuş olacak. oyüzden sırf mount için alacaklar 1 ay süre alacaklar. kısacası parayla mount almış olacağız yanında da 1 ay oyun süresi gelecek tabi nekadar istesemde ben almayacağım(gerçi bellimi olur, kaşınmaya başladım bile)
  • Chopper gelir hoş gelir ley ley limi limi ley
  • Nasıl alınıyor peki?
  • xass kullanıcısına yanıt
    sitedeki yazıya göre şuan hesabına giriş yapan herkes mountu alacak kişi olarak işaretlenicek. yani şuan girip çıksan mount artık sende. sadece wod u beklemen gerekecek.

eğer mount hemen şimdi gelecek olsa alırdım 1 aylık süre ama wod u bile önsipariş vermedim kimbilir wodu nezaman alırım. yani bi mount için 1 ay süre + wod + 2 ay süre(wod u oynamak için) alamam. güzel bişeyede benziyo ama yapacak bişey yok
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    İşten yeni geldim yorgunluktan olsa gerek anlamadım konuyu, şuan hesabım aktif yani ben almış oluyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitedeki yazıya göre oyuna girmeniz yeterli
  • şu videoyu izledim sonra alttaki yorumlara baktımda her isteyene 7 gün oyun süresi vermişler. hemen deniyeyim dedim ama live chat offlinedı. neyse yarın isteyeceğim. şimdilik ticket attım ama ticket atınca öyle bi yetkimiz yok diyorlar. chatten yazınca ise tabikide deyip veriyolar. işe bak

http://www.youtube.com/watch?v=42QU2F1VJfk
  • Ben de deneyeyim ne zamandır kapalı hesap hic 10 gun de vermedi zaten kirpiciler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne deyip istesem diye düşündüm pot kırdım galiba. 1 yıldan fazladır hesabım frozen ama 1 ay önce bedava 7 gün geldi onu aktif ettim ama pek oynayamadım. tekrar alabilirmiyim dedim. eleman dedi baktım hergün oynamışsınız zaten dedi ben 5 gün oynadım diye hatırlıyodum oysaki. neyse 30 eylüle kadar haftada bir denerim şansımı. bu sefer bahane uydurmayacam direk isteyecem. çünkü GM zannettiki o 7 günü aktif edip hiç oynayamadım onu geri istiyorum, oysaki alakası yoktu tamamen sıfırdan istiyodum 7 günü

edit: demin live chate bağlandım nuh diyolar peygamber demiyolar. vermeyizde vermeyiz. 2 gün verin diyorum onca yıldır müşterisiyim adamların, yok yok git gametime satın al. 10 gün tatildeyim alamam diyorum, o da biz gametime vermiyoruz diyo. başkalarına vermişsiniz diyorum, bu seferde siz 1 ay önce almışsınız zaten diyo. bende o otomatik geldi sizden almadım diyorum, bu sefer yine veremem diyo. yani gametime vermeleri için hem 1 yıl falan hiç oynamamış olmanız gerekiyo hemde o süreçte gelen 7 günleri hiç kullanmamış olmanız gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 26 Temmuz 2014; 12:53:59 >

• Ben yaptım 3 gün verdiler Ben şimdi WoD alınca chopper alacakmıyım

http://i.hizliresim.com/aPMoEd.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 26 Temmuz 2014; 12:52:30 >
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    yok artık ya.

size şöyle demişler "daha yeni 7 gün oynamışsınız 3 gün ekledim hesabınıza"
    bana gelince "daha 7 gün oynamışsınız satın almalısınız"

peki bişey soracam. o 7 günü nezaman almıştınız. recently diyo ya. kaç gün oldu ve o 7 günün 7sinde oynadınız mı? yani merak ediyorum neye göre veriyolar. GM nin o anki ruh haline göre mi
    birde mesajınızda ne dediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 26 Temmuz 2014; 12:57:32 >
    15-20 gün önce bitmişti. "Oyuna geri başlayacağım ama başlamadan önce bir denemek istiyorum. Bedava oyun süresi aktif edebilirmisiniz?" dedim.
    iyi bakalım son bir kez şansımı deneyecem. hay kafam keşke bende başlayacam vs. deseydim. para koklatsaydım şunlara. dedimki param olsa bile gametime alamam vaktim yok
    yok ya. öldür gene vermiyolar(en azından bana). diyorum bi arkadaş benimle tamamen aynı duruma sahip, o isteyince veriyosunuz ben isteyince veremem diyosunuz. diyo hesabınıza baktım 7 gün için uygun değil üzgünüm. la oğlum benimki uygun değise nasıl tamamen aynı durumdaki diğerlerinin uygun oluyo. heralde bakıyolar köklü müşteriysen veriyolar. ben catadan beri oynuyorum demekki vanilladan beri oynamak gerekiyo.

neyse hesabı frozen olanlar denesin alırsınız beleş günleri. boş yere gametime almayın şansınızı deneyin
    İlk ticket önemli görüyorlar önceki ticketlarını GM in biri vermediyse diğeride vermez. Köklü müşteri olayı gibi bişey olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.