Şimdi Ara

Chopper almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motosiklet tavsiyesine ihtiyacim var. Nereye kime danisayim derken en iyisi DH a sormak dedim

Chopper düşünüyorum 5000tl yi geçmesin yeter. Aklımda Kymco Venox 250, Regal Raptor DD250E-9 ve Hyosung Gv 250 var. Mümkünse 5000tl yi geçmesin belki 6000tl yapabilirim ama zor. Aynı şekilde bakımı masrafı pek olmayan servisi sorun çıkarmayan bir motor arıyorum.

Hatta motora yeni baslayan biri olarak hangisi daha iyi olur onuda bilmiyorum fikirlerinize ve onerilerinize acigim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 19 Haziran 2015; 21:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda CBR125R SS için idealdir.
    Chopper için Hyosung'un modeli var ona bak ama fiyatı ne kadar onu bilmiyorum 250cc ve 40 BG sınırını geçmedikçe gerekli eğitim dahilinde motosiklet kullanabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar su motora karar verdim sizce nasildir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-uygun-fiyata-regal-raptor-dd250-201180006/detay

• UP
  • Tamam arkadaslar arastirmalarim sonucu bunu buldum paradan kiyip alicam artik yapacak birsey yok. Normalde bu paralara japondan sasma derler ama pek sorun olacagini zannetmiyorum.

Alacagim motor bu kesin kafaya koydum 0 alicam zaten 2.el e de guvenemiyorum + cok bir ucurum yok aralarinda.

http://www.regalraptor.com.tr/detailproduct.asp?CatID=101&SubCatID=382&ProdID=685#

EDIT: Baktım ettim stok sıkıntısı yüzünden 0 almaktan vazgeçtim. Gene aynı marka modelin şöyle ucuz yollu hafif custom olanını buldum bayada hoşuma gitti olmadı haftaya ustayıda alıp motora bakmaya gideceğim. Eski 2005-2006 modellerde çok titreme oluyordu diye şikayet ediyordu millet. 2011 modelde onu baya baya çözmüşler bu baktığım 2012 model km si de pek yok modeli eski değil titreşim yok fena durmuyor açıkçası

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-fiyat-dustu-sikintisiz-temiz-daytona-200885393/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 20 Haziran 2015; 13:07:05 >

• Bence regal raptor chopper istiyen biri için güzel bir karar. Benim gözümde harley-davidson ın ucuz hali gibidir. Hayırlı olsun şimdiden. Ben de alıcam para biriksin. Ben Regal Raptor DD250E-9 alıcam.
  • qaniX kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bende ilk başta DD250E-9 lara bakıyordum lakin yıl ve km olarak eskitilmiş motorlar hatta bazılarının km si düşürülmüş bile olabilir günahları boynuna 8-9 senedir lastik değiştirmeden kullananlarda olabilir gene günahları boynuna.

Benim yeni model Daytonalara yönelmemdeki sebep yeni model pek sorunu olacağını zannetmiyorum + 2006-2007 modellere göre (bunlar 9 ve 9b oluyor) titreşim ciddi oranda azaltılmış tamam zaten chopper dediğin titrer ama denilene göre bunlar fazla titriyormuş heleki yüksek hızlarda düşünmeyin bile diyorlar belki ilk olarak titreyen 9 veya 9b ile başlasak sorun olmaz ama az çok scooter ve başka motorlarda kullandığım için hafif rahatsız edici gibi geldi bana o yüzden 6c lere yöneldim hem tasarım olarakta daha bi hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 21 Haziran 2015; 15:53:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    geçen yıl açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Yüzük almak istiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.