Bildirim
Chopper aliyorum aklimda 2 model var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Superlightın gücü nedir ki, 900 cc çok sana. 600 ccliklere bak, eğitim de almanı tavsiye ederim aslında cc büyüdükçe motor da ağırlaşıyor haliyle. Taşıyabilecek misin?
Misal: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-model-dragstar-5300-km%2Cde-tamamen-orjinal-130240573/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 19 Temmuz 2014; 23:51:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: arbforce1
Superlightın gücü nedir ki, 900 cc çok sana. 600 ccliklere bak, eğitim de almanı tavsiye ederim aslında cc büyüdükçe motor da ağırlaşıyor haliyle. Taşıyabilecek misin?
Misal: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-model-dragstar-5300-km%2Cde-tamamen-orjinal-130240573/detay
Hondanin egitimlerine katildim hacam gecen sene superlight 200luk yamahayla aktif olarak surdum bi yaklasik 200 km bunun bi 50 kmsi yogun trafikteydi zorlanmadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kusura bakmayın hocam sorun yok o zaman. Malum "Ben 1000 ccyle başlicam ehuhehe" diye gezen tipler var forumda.
Bütçeniz ne kadardı ve Harley in hangi modelini düşünüyorsunuz? -
Abi hazir ehliyet almisin bir sorum olacak.
Direksiyon sınavi acıklanınca kac gunde ehliyet aliniyor?
Ehliyeti cikarttirmadan trafige cıkabiliyomusun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: I'm-uzi
Abi hazir ehliyet almisin bir sorum olacak.
Direksiyon sınavi acıklanınca kac gunde ehliyet aliniyor?
Ehliyeti cikarttirmadan trafige cıkabiliyomusun?
Ehliyet aldiktan sonra trafige cikabiliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: arbforce1
Kusura bakmayın hocam sorun yok o zaman. Malum "Ben 1000 ccyle başlicam ehuhehe" diye gezen tipler var forumda.
Bütçeniz ne kadardı ve Harley in hangi modelini düşünüyorsunuz?
Butcem 50000civari hocam fatbob dusunuyorum ama yamaha xv950de cok guzel hem kullanis hem tip bakimindan
Ben night rod öneriyorum, çok karizmalar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲
Ben night rod öneriyorum, çok karizmalar
Hocam bende onlari cok seviyorum ama ikinci elleri bile 65 70
Tam chopper sayılmaz ama harley iron 883 ler çok hoşuma gidiyor. -
Düşük modellerden temiz bulunamaz mı hiç ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EmresYusuf
Merhabalar, Ehliyetimi aldim bu Aguatosta Chopper alacagim aklimda cok begendigim yamaha xv950 var almayi dusnuyorum guclu bie motor olmasi sorun degil suanda kuba superlightim var, yad 2. El harley almayi dusunuyorum onerileriniz nelerdir
açtığınız konuyla alakalı olmayacak ama sizden, Kuba superlight 200 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Ben de yılbaşından sonra düşünüyorum SL200'ü ama internet ortamında yeterli kullanıcı yorumu bulamadım. İlk motorum olacak. Ona göre yorum yapablir misin? Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thailano
quote:
Merhabalar, Ehliyetimi aldim bu Aguatosta Chopper alacagim aklimda cok begendigim yamaha xv950 var almayi dusnuyorum guclu bie motor olmasi sorun degil suanda kuba superlightim var, yad 2. El harley almayi dusunuyorum onerileriniz nelerdir
açtığınız konuyla alakalı olmayacak ama sizden, Kuba superlight 200 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Ben de yılbaşından sonra düşünüyorum SL200'ü ama internet ortamında yeterli kullanıcı yorumu bulamadım. İlk motorum olacak. Ona göre yorum yapablir misin? Teşekkürler.
Yapiyim hocam oncelikle motorumu hayirlisiyla 6000 tlye almistim 3250ye sattim 2. el kolay satiliyor ilk motor olarak kesinlikle oneriyorum cok guzel motor ama bi sure sonra gucu az geliyor ozellikle benin gibi cok biniyorsunuz motoru aldigimda aralikti ve hava yagisliydi sadece 1 gece disarda kaldi ve amortisorlerin bi kismi paslandi ve km saati su aldi, en son arizasi ise direksiyom milini 3 sefer degistirdim ama hala tam oturmamisti yalpaliyordu baska bi sorunum yoktu onun haricinde guzel motor 2 sefer devrildi sadece ufak cizikler ve koruma demiri biraz yamuldiu benzin konusu geyet guzel benzin gostergesine hic bakmiyordum bile kafama esince dolduruyordum motor en fazla 2 sene kullanilir ama 2 senede uzmez seni
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Thailano
quote:
açtığınız konuyla alakalı olmayacak ama sizden, Kuba superlight 200 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Ben de yılbaşından sonra düşünüyorum SL200'ü ama internet ortamında yeterli kullanıcı yorumu bulamadım. İlk motorum olacak. Ona göre yorum yapablir misin? Teşekkürler.
Yapiyim hocam oncelikle motorumu hayirlisiyla 6000 tlye almistim 3250ye sattim 2. el kolay satiliyor ilk motor olarak kesinlikle oneriyorum cok guzel motor ama bi sure sonra gucu az geliyor ozellikle benin gibi cok biniyorsunuz motoru aldigimda aralikti ve hava yagisliydi sadece 1 gece disarda kaldi ve amortisorlerin bi kismi paslandi ve km saati su aldi, en son arizasi ise direksiyom milini 3 sefer degistirdim ama hala tam oturmamisti yalpaliyordu baska bi sorunum yoktu onun haricinde guzel motor 2 sefer devrildi sadece ufak cizikler ve koruma demiri biraz yamuldiu benzin konusu geyet guzel benzin gostergesine hic bakmiyordum bile kafama esince dolduruyordum motor en fazla 2 sene kullanilir ama 2 senede uzmez seni
Tesekkur ederim. Motorun yagmurdan o sekilde etkilenmis olmasi kotu bir durum. Anladigim kadariyla 2012 model falan olmali sizinki. Motorun kendine has bir kronik sorunu varmi? Yada varsa bile 2014 modelinde duzeltilip duzeltilmedigi konusunda bilginiz varmi?
Kuzenimde hyosung gv250 var ve bana da aynisindan almamizi tavsiye ediyor, sl200 ile kiyaslama yapabilirmisiniz? Gerci suanki 0km fiyatlari arasinsa 5.000tl fark var, sl200 6.000tl, gv250 11.000tl. Bu fark bile ikisinin denk olmadigini gosteriyor aslinda.
-
Tecrübeniz copk az, düşük cc 10 bin km bu işin hakkı, eğitim almanız iyi olmus 900cc makıneler size cok sey katmaz , bilginizin üzerine zor ek yaparsınız, hata da ise affetmez, ağır ve büyük aletler şehir içi trafiklerde sizi bıktırır.. -
quote:
Yeni Yamaha XV950 tip olarak çok güzel ama Harley Sportster modellerinden esinlendiği de çok açık. Hatta ik çıktığında çakma Harley yorumları yapmıştı. Siz zaten Harley bakacaksanız Sportster'lara bakacaksınız; forty-eight, Iron, vs olabilir. Hem fiyat olarak en makul Harley segmenti, hem de tip olarak xv950 ile aynı kategoride.
Hangisi derseniz, Yamaha hem daha ucuz hem de daha teknolojiktir. Ama Harley'in de ayrı bir ruhu var. Mantık Yamaha, gönül Harley der genelde. Kalanı sizin şahsi tercihinize kalmış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X