Şimdi Ara

♦ Chloë Grace Moretz Fan Club ♦ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
6.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RedBearded

Bu arada nası fan club burası nası chloe hayranısınız hiç muhabbet dönmüyor. Kızın yeni 3-4 tane filmleri duyuruldu ayrıyetten yeni bir tiyatro gösterisine başladı.

Güzelliğine hayranım kızın. İlk olarak YouTube'da bir portre çalışması yapılırken görmüştüm kendisini. Sonra bugün tesadüfen adını öğrendim ve imza hazırladım işte. Yoksa filmlerini filan bilmiyorum.
    Yuhh arkadaşım kızın çok iyi oyunculuğu var listelerde jennifer lawrancetan sonra 2. bu kız. Büyüyünce en iyi 5 aktristen biri olacak diyorlar. Daha bu yaşta bir sürü ödülleri var. Çabuk sana söyleyeceğim filmleri hemen izle. Let Me in 2010 Kick Ass 1-2 Carrie bunları izle daha hayran kalırsın. Sonra bu sene Laggies adlı bir filmde Keira Knightley ve Sam Rockwell ile sonra Denzel WAshington ile The Equalizerda bir hayat kadınını canlandıracak sonra If i Stay var popüler bir kitaptan uyarlarma fragmanına bakabilirsin sonra Clouds of Sils Maria var Kristen Stewart ile oynadı bu filmleri bekleyebilirsin. dediğim gibi chlomo fan sitesinde de çok büyük resim arşivi var.

Şu konuyu Sinemalar bölümüne taşıtsak ilk sayfa açılmıyor bide onu düzeltseler fan club sahibi bir el atıp adminlere mesaj atsa süper olur..

Konunun sinemalar bölümü ile herhangi bir alakası yok, diğer konu ile ilgili gerekeni yaptım fakat ilgilenen yok.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • quote:

Yuhh arkadaşım kızın çok iyi oyunculuğu var listelerde jennifer lawrancetan sonra 2. bu kız. Büyüyünce en iyi 5 aktristen biri olacak diyorlar. Daha bu yaşta bir sürü ödülleri var. Çabuk sana söyleyeceğim filmleri hemen izle. Let Me in 2010 Kick Ass 1-2 Carrie bunları izle daha hayran kalırsın. Sonra bu sene Laggies adlı bir filmde Keira Knightley ve Sam Rockwell ile sonra Denzel WAshington ile The Equalizerda bir hayat kadınını canlandıracak sonra If i Stay var popüler bir kitaptan uyarlarma fragmanına bakabilirsin sonra Clouds of Sils Maria var Kristen Stewart ile oynadı bu filmleri bekleyebilirsin. dediğim gibi chlomo fan sitesinde de çok büyük resim arşivi var.

Kızın iyi oyuncu olduğu belli. Bahsettiğin filmleri izleyeceğim. Sağ ol tavsiyeler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.