Şimdi Ara

### Chitin Shield ### Nereye gittin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ağustostan beri manes te oynuorum 1 kere olsun "Chitin Shield" görmedim maneste... cphr da sık sık görürdüm...
    Duyduğuma göre Lesat tab drop u kaldırılmış isilon dan düşmeye başlamış manes serverında yok snrm chitin shield .... Diez de ares ta CS si olanların kalkanı duruyomu ? özledik ya cs görmeyi... manes te bulursam almak istiorum

• Ben bir kere Dies Ardreamında bir mage de gördüm adamı 4 asas (59lvl) araya aldık herif battle mage cıktı bi elinde cs dierinde tooth hammer mı ne (hp bonus veren)
  • cs kalktı die biliorum ben yanlışta bilio olabilirim
  • Cs kalktı mı ya?Harbi bu aralar bende hiç görmedim.Dol,ss çok ama cs yok : S
  • kalkmadımı yoqsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcking

Cs kalktı mı ya?Harbi bu aralar bende hiç görmedim.Dol,ss çok ama cs yok : S

Cs artık Drob u kapalı ... dusmuyor ne boss lardan ne eventlerden nede Isılon da
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior_1679

quote:

Cs artık Drob u kapalı ... dusmuyor ne boss lardan ne eventlerden nede Isılon da

ßak ben demiştim
  • Ultima&isiloon&wolcanic rock&Felenkor Droopları oldu artık eskisi gibi Cs artık goremicez :(
  • kötü olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior_1679

quote:

Hayır hala cs düşüyor isiloondan..Ancak çok çok zor bir şekilde..Diesde killed by clanı daha yakınlarda çıkarmıştı..
  • KennyDr4cuL'un isilliondan (yanlis yazmis olabilirim) cıkarttığını duymuştum ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: musa_emre

Ultima&isiloon&wolcanic rock&Felenkor Droopları oldu artık eskisi gibi Cs artık goremicez :(

hadi ya
  • cs güzeldi ...
  • dün patosta boss event wardı cz de..Attihi. clanı flame rock ve ultimanın kutusunu aldılar ama bom.bk itemler cıkmış..Gold bar-bes-impact çıkmış ultimadan flame rocktanda o civarda şeyler..
  • Cs Kalmadı Diesde Elegance Clanında Olan CinKopat ta halen var
  • cs dropu kalktımı bilmiorm ama edana da 3 tane gordum son 1 ay içinde
  • logosta 2 tane cs var sanırım
  • logosta ne çabuk isilionu kesipte cs çıkardılar
    quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

logosta 2 tane cs var sanırım
  • CS Drobunun Ratesini Oldukça Düşürdüler Diye Duydum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: getlive

logosta ne çabuk isilionu kesipte cs çıkardılar
    quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

logosta 2 tane cs var sanırım

yalanmı atıcam ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.