Beyler ağustostan beri manes te oynuorum 1 kere olsun "Chitin Shield" görmedim maneste... cphr da sık sık görürdüm... Duyduğuma göre Lesat tab drop u kaldırılmış isilon dan düşmeye başlamış manes serverında yok snrm chitin shield .... Diez de ares ta CS si olanların kalkanı duruyomu ? özledik ya cs görmeyi... manes te bulursam almak istiorum
Ben bir kere Dies Ardreamında bir mage de gördüm adamı 4 asas (59lvl) araya aldık herif battle mage cıktı bi elinde cs dierinde tooth hammer mı ne (hp bonus veren)
cs kalktı die biliorum ben yanlışta bilio olabilirim
Cs kalktı mı ya?Harbi bu aralar bende hiç görmedim.Dol,ss çok ama cs yok : S
kalkmadımı yoqsa
quote:
Orjinalden alıntı: mcking
Cs artık Drob u kapalı ... dusmuyor ne boss lardan ne eventlerden nede Isılon da
quote:
Orjinalden alıntı: warrior_1679
quote:
Cs artık Drob u kapalı ... dusmuyor ne boss lardan ne eventlerden nede Isılon da
ßak ben demiştim
Ultima&isiloon&wolcanic rock&Felenkor Droopları oldu artık eskisi gibi Cs artık goremicez :(
kötü olmuş...
quote:
Orjinalden alıntı: warrior_1679
quote:
Hayır hala cs düşüyor isiloondan..Ancak çok çok zor bir şekilde..Diesde killed by clanı daha yakınlarda çıkarmıştı..
Ultima&isiloon&wolcanic rock&Felenkor Droopları oldu artık eskisi gibi Cs artık goremicez :(
hadi ya
cs güzeldi ...
dün patosta boss event wardı cz de..Attihi. clanı flame rock ve ultimanın kutusunu aldılar ama bom.bk itemler cıkmış..Gold bar-bes-impact çıkmış ultimadan flame rocktanda o civarda şeyler..
Cs Kalmadı Diesde Elegance Clanında Olan CinKopat ta halen var
cs dropu kalktımı bilmiorm ama edana da 3 tane gordum son 1 ay içinde
logosta 2 tane cs var sanırım
logosta ne çabuk isilionu kesipte cs çıkardılar
quote:
Orjinalden alıntı: ilnefana
logosta 2 tane cs var sanırım
CS Drobunun Ratesini Oldukça Düşürdüler Diye Duydum...