Şimdi Ara

chip dergisinde 4920 2. en iyi dizüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chip eylul sayisinda 1. pb 86 2. Acer4920 secilmis. Ama maalesef bu forumda cok zayif katilimcisi var. Acaba bu makinayi tercih edenler forumda olmuyormu yoksa gercekten az alicisimi var?
    Ben daha once 5720 aldim ve 4920 ile degistirdim. Bundanda cook memnunum. Fakat 5920 nin forumda ezici bir ustunlugu var. Bence 5920 +lari: xp yuklenebilmesi ve ekran karti farki. ama 4920 de islemci ve on bellek ustunlukleri var.
    Bu kadar farka bu kadar forum ustunlugu cooook garip...
    Herkese hayirli kullanimlar....

• benim ki ilk çıkan 5920g'lerden ve üzerinde t7300 işlemci 8600m-gt ekran kartı 2gb ram, robson ram ...hepsi var.ve makinamdan memnunum.seçim zamanında uygun fiyatlı ve full özellikleri olduğu için almıştım.(2-3 ay forumları takip ettim.)o zamanlar diğer firmalar aynı özellikteki modelleri getirtemediklerinden 5920g bu kadar fazla sattı.hatta millet kaç gün sıra bekledi. 4920g ise bu dönemde geldi ve millet yeni bir model gelir beklentisiyle bu modele fazla ilgi göstermedi.
  • ilk ciktiginda 5920g yi ne kadara almistiniz?
  • yaklaşık 3 haftadır 4920 kullanıyorum.
    genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.
    tasarım ayırd edici.
    taşınabilirlik ve performans dengeli bir dizüstü.

beni tek endişelendiren tuş takımındaki seyreklik.ileride sorun olacak gibi gözüküyor.

performans olarak da şunu söyleyebilirim:
    3d uygulamalarını rahatlıkla çalıştırıp makul sürelerde render yapabiliyor.
    Daha yüksek performans için vista sistem ayarlarından bilgisayarı yüksek performans için ayarla seçeneğini işaretlemenizi önerebilirim.
    pil ömrü 6 hücreli olması bakımından pek uzun değil.
    fan gürültüsü yok denecek kadar az.
    ses virtual surround ile gayet iyi.

bir de acer ın sitesine ürün kayıt için girdiğinizde 4920 modeli listelenmiyor. bu da ayrı bir soru işareti...

yüksek performanslı bir dizüstü arayanlara tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih900 -- 8 Ekim 2007; 4:03:39 >

• 1499$+kdv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.