Bildirim
China post ordinary small packet plus kargo takibi nasıl yapılır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: JhonyS.
Aliexpressden telefon kapı sipariş verdim ptt kargodan takip edemiyorum nerden bakabilirim
No:02118947747
O no kargo takip numarası değil sallamasyon bir numara her üründe takip nosu yok 5 doların altında ürünlerde takip no olmayabiliyor oraya sallıyorlar birşeyler onu takip edemessin.
Başında RN sonunda CN yazması lazımdı galiba. -
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım bu takipsiz kargo.
yinede kargo takibi buradanhttp://www.17track.net/en/result/post.shtml -
haziranın 17 sinde shenzen den kabul edilmiş paketin. bu numara birincisi sallamasyon numara değil, öncelikle sallamasyon diyenlere ve hiç bilmeyenlere söyliyeyim. birşeyi bilmiyorsanız bilmiyorum deyin , insanları yanlış yönlendirmeyin. herkes herşeyi bilmek zorunda değil. ama biliyomuş havalarına da girmeyin. bu numaralar sadece çinden çıkıp tr ye varana kadar takip edebileceğin numaralardır. uluslar arası kayıtlı posta numaraları değildir. bu numaralar ile en son tr ye havaalanına geldiğini görebilirsin. türkiye içerisindeki hareketlerini ve, eğer yurtdışına geri gönderilir ise bu hareketleri göremezsin. yani kayıtlı takip numarası değil bunlar. eğer illaki takip edeyim çindeki durumunu dersen aşağıdaki adresten takip edebilirsin. açılan sayfada sol tarafta bir alan göreceksin. üzerinde de seçim yapmak için bir bölüm vardır. oradan 3. sıradaki seçip takip numaranı alana gir. sonra doğrulama kodunu yazıp arattır. sonuçlar yeni pencerede açılacak. sonuçlar bazen ingilizce bazen çince çıkıyor. google dan çevirirsin.
http://khcx.gdpost.com.cn/mgnt/StateBatchDemand/CustLogin.jsp
Öğrenmek istediğin başka birşey varsa sor bildiğim kadarı ile yardımcı olurum.
-
hocam ben de bakmaya çalıştım verdiğiniz linkten ama başarılı olamadım zahmet olmazsa ve rica etsem benim numarama da bakar mısınız 02133805468 -
bu linki kaybetme, oradan takip edersin. ayın 1 inde postane kabulu yapılmış. bazen sadece kabul olarak gösteriyor bazen türkiye havaalanına indiğini de yazıyor. takibini yaparsın.
http://khcx.gdpost.com.cn/mail/mgnt/InterSatPostState.do?method=firstMailBatch2&mailnum=02133805468 -
daha çinde mi yani yoksa çinden çıkmış mı anlayamdım hocam cahilliğime verin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerant -- 6 Temmuz 2015; 10:13:46 > -
çinde gözüküyor ama bazen başka hareket olmuyor. sebebini bilmiyorum. bi bakmışsın çinde gözüken paket teslim edilmiş sana. shenzen den çıkan paketlerde genellikle başka hareket olmuyor. pekin ve guangzhou dan çıkan paketler hem tr ye kadar takip edilebiliyor hem de shenzen e göre daha hızlı geliyor. tecrübeyle sabit. ama kayıtsız olduğu için kurcalama derim, boşver bekle paketini. gelmezse dispute açarsın olur biter. -
Hocam mobilden takip yapılmıyor size zahmet şunada bakabilirmisiniz
No:02134461698
2015/07/02 08:57 Shenzhen uluslararası toplu posta işleme merkezi, kabul, Türkiye -
Merhaba benimde RF051311761CN ama bakamıyorum :(
quote:
Orijinalden alıntı: cigdeeemm
Merhaba benimde RF051311761CN ama bakamıyorum :(
Ptt yurtdışı yaz google ilk linki tıkla kargo takip numaranı yaz öyle bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobilden açılsa bakacağım ama açılmıyor
quote:
Mobilden açılsa bakacağım ama açılmıyor
Ben şimdi baktımda daha sistemde gözükmüyor büyük ihtimal yeni sipariş ettin 5-6 gün falan oluyordur. 2-3 gün daha bekle gözükür.
http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta_yeniweb221214.php
Şuradan bakarsın. Mobilim bende açıldı.
Peki sağolun :)
quote:
Peki sağolun :)
Rica ederim.
02120925847 China Post Ordinary Small Packet Plus bende de böyle yazıyor hocam bulamadım bir bakabilir misiniz :) -
Hocam 1,5 dolar fazla verip China Post Registered Air Mail ile alın bence. PTT'den takip edilebiliyor, kafa rahat olur. Büyük siparişlerde zaten ücretsiz oluyor genelde.
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- araçlı esnaf kurye yorumları
- buspon kullanıcı yorumları
- geğirince kusmuk tadı gelmesi
- pronet çalışan yorumları
- sert plastiği en iyi ne yapıştırır
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X