Şimdi Ara

China Post Kullanmayın Arkadaşlar - Çok Yavaş (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
34.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: ali4444

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

22 Kasımda buyincoins.com dan verdiğim sipariş 15 gün sonra kargoya verildi.China post ile geliyor.buyincoins.com da Hong Kong Post seçeneği varmı?Şuan PTT nin yurtdışı gönderi sorgulamasında bu çıkıyor fakat hiçbirşey anlaşılmıyor.Bunu açıklayabilecek varmi.

http://d1212.hizliresim.com/14/j/gydpc.jpg

Kardeşim burda demek istenilen aldığın ürününün Kargoya verildiği.

Hocam peki Türkiye'ye girdiğinde ne yazması gerekiyor sitede?

Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi

Böyle yazar

• Beyler singapur post nerdeyse DHL le falan yarışıcak

15aralıkta kargoya verildi 16 aralıkta yurtdışına sevk edildi siparişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Beyler singapur post nerdeyse DHL le falan yarışıcak

Ne aldınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.donanımx5

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Beyler singapur post nerdeyse DHL le falan yarışıcak

Ne aldınız hocam

tablet aldım, bu sefer çok hızlı sevk edildi şaşırdım bende
  • singapur cok hızlı ama gumrukte yakalanma riskide buyuk
    uçak dolu gelmiyor çünkü
  • 6 Aralıkta yurt dışına sevk edildi yazıyor hala bir değişiklik yok.
    Bu kadar yavaş değildi terslik çıkmasa
  • Tracking no: RB120262290CN

aradım ama bulamıyorum. Hangisi ile gönderilmiş sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

Tracking no: RB120262290CN

sonu CN ile bitiyor çin postası ile gelecek. ayın 22sinde gönderi müşteriden alınmış gözüküyor ptt sitesinde..
  • Arkadaslar ben takip numarasi ile hala bilgi alamiyorum dealextremeden aldigim tablet hakkinda..
    Acaba ben mi yanlislik yapiyorum sorgularken bir bakabilirmisiniz rica etsem
    RA406143555CN

• quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

Arkadaslar ben takip numarasi ile hala bilgi alamiyorum dealextremeden aldigim tablet hakkinda..
    RA406143555CN

4-5 gün içinde takip edebilirsin. Hemen geçmez kayıtlara.. Singapore Post'a benziyo kod.. 4px, SingPost, bi de yurt içine girince PTT'den bakılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Arkadaslar ben takip numarasi ile hala bilgi alamiyorum dealextremeden aldigim tablet hakkinda..
    RA406143555CN

4-5 gün içinde takip edebilirsin. Hemen geçmez kayıtlara.. Singapore Post'a benziyo kod.. 4px, SingPost, bi de yurt içine girince PTT'den bakılır..

Hocam oncelikle ilginiz icin tesekkurler fakat bugun 6. Gun oldu dealextreme canli yardim kisminda en gec 8 gune sisteme islenir dediler..
    Bu arada cn ile bittigi icin china post olmuyor mu yoksa ben mi yanlis biliyorum?
    Tesekkurler

• Ben de ebay'den mont aldım. satıcı 17 kasımda gönderdiğini söylüyor. Track numarası olarak da RA183792373CN verdi. Ebay üzeriden kontrol ettiğimde bişey gözükmüyor. 17 aralıkta satıcıya ulaşmadığını bildirdim trcking no ile sorgula diyor sorguda bişey çıkmıyor. kafayı yedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: replisal

Ben de ebay'den mont aldım. satıcı 17 kasımda gönderdiğini söylüyor. Track numarası olarak da RA183792373CN verdi. Ebay üzeriden kontrol ettiğimde bişey gözükmüyor. 17 aralıkta satıcıya ulaşmadığını bildirdim trcking no ile sorgula diyor sorguda bişey çıkmıyor. kafayı yedim...

hocam ptt sitesine bak senın paket yurtdışına sevkedılmıs bugun gelıyor yanı..
    RA183792373CN Barkod Numarasna Ait İslem Listesi

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    22/11/12 16:12 2012-11-22 16:12:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    25/11/12 17:37 2012-11-25 17:37:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)

• quote:

quote:

quote:

RA406143555CN

Hocam oncelikle ilginiz icin tesekkurler fakat bugun 6. Gun oldu dealextreme canli yardim kisminda en gec 8 gune sisteme islenir dediler..
    Bu arada cn ile bittigi icin china post olmuyor mu yoksa ben mi yanlis biliyorum?
    Tesekkurler

Yok siz yanlış bilmiyosunuz, ben kendi siparişlerimin kodlarını karıştırmışım. Benim daha önceki alışlarımda 4px üzerinden geçtiği için takip etmek bu kadar uzun sürmemişti. Dealextreme belki başka türlü yapıyordur, ben Pandawill'den alıyodum hep..

• quote:

quote:

quote:

quote:

RA406143555CN

Tesekkurler

Yok siz yanlış bilmiyosunuz, ben kendi siparişlerimin kodlarını karıştırmışım. Benim daha önceki alışlarımda 4px üzerinden geçtiği için takip etmek bu kadar uzun sürmemişti. Dealextreme belki başka türlü yapıyordur, ben Pandawill'den alıyodum hep..

Dealextreme'nin suçu mudur bilmiyorum,sonuçta ayın 19'unda kargoya verilmiş ürün..Tabi yalan değilse..Bugün 7. gün oldu ve halen bir gelişme yok..Yarında sonuç alamazsam canlı yardımdaki arkadaşların Allah yardımcısı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

Tracking no: RB120262290CN

sonu CN ile bitiyor çin postası ile gelecek. ayın 22sinde gönderi müşteriden alınmış gözüküyor ptt sitesinde..

Teşekkürler ben de gördüm bakarken ilk girdiğim siteler bilgiler çıkmamıştı ama buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

singapur cok hızlı ama gumrukte yakalanma riskide buyuk
    uçak dolu gelmiyor çünkü

Bizim bi arkadaş 10.1 inç tablet pc aldı. Singapur postası ile geldi. Ürün gümrüğe takıldı.Ne oldu gümrüğe bi tel bi faks 56 TL vergi ödedi 310 TL ye 10.1 inç tablet sahibi oldu yine bedava yani :) Ürün arkadaşın olduğu yere kadar geldi Ankara gümrükten.
  • hayırlı olsun birdaha ki sefer hong kong postasına verin ki 56 tl cebinizde kalsın
  • Benim ürün 8 aralıkta kargoya verilmiş hala ürün müşteriden alınmış yazıyor.Neden hala çinde.Aldğımda Mp3 çalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

hayırlı olsun birdaha ki sefer hong kong postasına verin ki 56 tl cebinizde kalsın

Valla bizde sg posttan şüphelendik açıkçası. En güzeli garantilisi hkpam haklısınız.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.