Şimdi Ara

chevrolet ne yakıyor...yazalım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2007 1.6 lacetti sedan aldım....1 ay oldu.....tam şehirdışı ölçüm yapamadım ama şehiriçi ağırlıklı 100 km de 11.5 - 12 lt lpg yakıyor....atiker marka klima açık değil....değerler biraz fazla gibi

lacetti ya da benzeri olan arkadaşlar değerlerinizi yazarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_petek -- 13 Mayıs 2010; 12:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_petek

arkadaşlar 2007 1.6 lacetti sedan aldım....1 ay oldu.....tam şehirdışı ölçüm yapamadım ama şehiriçi ağırlıklı 100 km de 11.5 - 12 lt lpg yakıyor....atiker marka klima açık değil....değerler biraz fazla gibi

Chevrolet - Lacetti - SX 1.6 - 2007, 80 kW (109 PS)
    LPG

ortalama 8 ile en fazla 9 litre yakmasi lazim

i$te bir kaniti;

http://www.spritmonitor.de/en/detail/224929.html

• şehirdışı bu değerler olabilir ama şehiriçi bence mümkün değil....keşke olsa...
  • quote:

şehirdışı bu değerler olabilir ama şehiriçi bence mümkün değil....keşke olsa...

Bence arabanda ya montaj hatasi yada ayar hatasi var > KONTROL ETTIR tavsiye ederim!
  • quote:

arkadaşlar 2007 1.6 lacetti sedan aldım....1 ay oldu.....tam şehirdışı ölçüm yapamadım ama şehiriçi ağırlıklı 100 km de 11.5 - 12 lt lpg yakıyor....atiker marka klima açık değil....değerler biraz fazla gibi

2004 1.6 sx sedan otomatik lacetti-atiker marka lpg= şehir içi 25 kuruş civarı yakıyor kullanıma ve trafiğin durumuna göre,bence değerleriniz normal,yinede isterseniz atiker servisinde ayarları bir kontrol ettirin.

LPG OPET 1.98 lira - şehir dışı 20 kuruş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 13 Mayıs 2010; 21:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

quote:

2004 1.6 sx sedan otomatik lacetti-atiker marka lpg= şehir içi 25 kuruş civarı yakıyor kullanıma ve trafiğin durumuna göre,bence değerleriniz normal,yinede isterseniz atiker servisinde ayarları bir kontrol ettirin.

LPG OPET 1.98 lira - şehir dışı 20 kuruş

bence de benim değerler normal gibi..benimki de 23 kuruşa denk geliyor şehiriçi....ama yine de 1000 km de bir gösterecem...

• arkadaşlar bugün depo boşaldı son değerler şöyle....
    237 km yol yaptım 24 lt aldı....yaklaşık 10 km ye denk geliyor....
    önceki ölçümüme göre çok iyi....aslında aynı yolu gittim ben de anlamadım....2. kez depo boşaldı
    bir arkadaş 4-5 depo boşalana kadar değerler oturmaz demişti...ne alaka ise.....belki de bir bildiği vardır...
    ben şehiriçinde 10 lt ye razıyım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu arabanın model ne beyler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lacettinin 12 litre yakması çok fazla hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bende avensis 1.6 var ş. içi klimasız 10 klimalı 11 litre yakıyor. ama istanbulda iseniz normal olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.