Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
463.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHEVROLET KALOS 1,4 SX 16 V İÇİN BLAUPUNKT ORJİNAL CD MP3 ARIYORUM.VARSA ARKADAŞLAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM.SAYGILAR
  • vereceğin ücret nedir arkadasta var birtane yeni cd çalar aldı için duruyor söylerim ona uyarsa anlasırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekiboz

CHEVROLET KALOS 1,4 SX 16 V İÇİN BLAUPUNKT ORJİNAL CD MP3 ARIYORUM.VARSA ARKADAŞLAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.SİZDEN CEVAP BEKLİYORUM.SAYGILAR

selam şekiboz kardeş bende aradığın original cd çaları var hemde sıfır. diyeceksin sen niye kullanmıyorsun? çünkü arabayı aldiğımda sahibi hiç kullanmadan pıoner marka cd çalar takmış biraz da meraklıymış bu işlere ben arabayı alırken blaupunkt original direksiyondan kumandalı cd çaları da verdi. bende hiç değiştirmedim öyle sıfır yepyeni duruyor. istersen sana verebilirim.
  • Selamlar,
    2005 kalos hb aracımın her iki arka kapısı da son bir kaç haftadır inanılmaz derecede gıcırdıyor. Defalarca yağlamama rağmen çözemedim. Sanki hiç bakılmamış, senelerce yağlanmamış gibi kapı açılır kapanırken çok ciddi bir sürtünme ile birlikte gıcırdama yapıyor.

Acaba benim bilmediğim bir şekilde kapının sökülüp benim ulaşamadığım bir bölgenin mi yağlanması gerekiyor, veya değişmesi gereken bir parça mı var.?

Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların tavsiyeleri nelerdir.? Şimdiden teşekkürler....
  • Herkese iyi forumlar

12-13 Bin Tl civarı kalos sizce alayımmı yoksa başka bir araca mı yöneleyim dersiniz ? Bir de lpg taktıranlar yakıt tüketiminden memnunmu ne durumda yakıt tüketiminiz ?
  • aracın modeli kaç binde olusu değişen boya kaza vb duurmlarına göre fiyatlar değiişir
    yalnız 12 13 bin tl olan araçlar 1.2 modeldir genelde kalabalık bir ailenız yoksa işinizi görebilir bu araclar ama 4 5kısılik
    ailenız avrsa 1.4 motor seceneği uygundur bunlarda 13 in ve yukarısıdır fıyat olarak
    lpg se yakıt tasarrufu epey fark var ş.içinde fazla yakıyor bunlar cunkı lpg li arac bulmanız faydalı
  • Selam arkadaşlar

Bozuk bir yoldan geçince arabanın kapılarından zangırdamalar oluyor, bu sorunu nasıl halledebiliriz.
  • HOCAM, BOZUK YOLLAR TÜM ARAÇLARDA SES YAPABİLİR.KAPILAR YAĞLANMAMIŞSA PİSLİK BİRİKMİŞSE SES OLAYI DAHA FAZLA OLUR.BİZİM CHEVROLET KALOS ARAÇLARIN TEMEL SIKINTISI PATİKA YOLLARDAN ZİYADE ASFALT YOLDA DAHA İYİ OLMASI.SÜSPANSİYON OLDUKÇA YUMUŞAK DOLAYISIYLA SESLER ÇOK OLUYOR.BENCE BUNDAN SAYGILAR
  • SAYIN TEĞMENİM SAYGILAR.SİZİNLE NASIL İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ.BEN ERZURUMDA ÖĞRETMENİM.ÖDEMEYİ NASIL YAPAYIM?CD ÇALARIN SIKINTISI VAR MI YOK MU,VEYA FİYAT BİRAZ DAHA DÜŞER Mİ?BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.BENİM 2004 CHEVROLET KALOS 1,4 SX 16 V HB VAR. KASETÇALARI VAR,CD ÇALAR YOK,O YÜZDEN ORJİNAL BLAUPUNKT ARIYORUM.SAYGILAR
  • quote:

SAYIN TEĞMENİM SAYGILAR.SİZİNLE NASIL İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ.BEN ERZURUMDA ÖĞRETMENİM.ÖDEMEYİ NASIL YAPAYIM?CD ÇALARIN SIKINTISI VAR MI YOK MU,VEYA FİYAT BİRAZ DAHA DÜŞER Mİ?BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.BENİM 2004 CHEVROLET KALOS 1,4 SX 16 V HB VAR. KASETÇALARI VAR,CD ÇALAR YOK,O YÜZDEN ORJİNAL BLAUPUNKT ARIYORUM.SAYGILAR

teğmenim derken banamı soruyorsun yoksa HAKKİP emi soruyorsun?
  • sizedir
  • quote:

HOCAM, BOZUK YOLLAR TÜM ARAÇLARDA SES YAPABİLİR.KAPILAR YAĞLANMAMIŞSA PİSLİK BİRİKMİŞSE SES OLAYI DAHA FAZLA OLUR.BİZİM CHEVROLET KALOS ARAÇLARIN TEMEL SIKINTISI PATİKA YOLLARDAN ZİYADE ASFALT YOLDA DAHA İYİ OLMASI.SÜSPANSİYON OLDUKÇA YUMUŞAK DOLAYISIYLA SESLER ÇOK OLUYOR.BENCE BUNDAN SAYGILAR

Chevroletlerin süspansiyonları sert diye biliyorum (aynı zamanda opelinde). En azından lacettinin öyleydi. Kalosunki yumuşak mı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EDA088D8 -- 17 Haziran 2010; 23:56:52 >
  • çok can sıkıcı bir durum. galiba en iyi çözüm müziğin sesini iyice açmak :)
  • Ben de Blaupunkt ile mp3 dinleyebilir miyiz diye soracaktım, hazır CD çalardan laf açılmışken sorayım . Kendi kaydettiğim (Nero 7 ile) DMS marka CD için "CD Error" hatası veriyor (hiç klasör kullanmadım, sadece mp3'ler var içinde), siz ne marka CD kullanıyorsunuz ve hangi programla ne şekilde kaydediyorsunuz (data, audio vs gibi)? (Bir de oynatabildiği formatları bilen biri ya da link var mı?)
  • arkadadslar iyi aksamalar.
    bende 2010 aveo hb 1.4 16V 2AB ABS AT almayı dusunuyorumda bugunler de acaba arac için olumlu olumsuz tecrubelerınızı yazarmısınız ? aracı tavsıye edermısınız?fıyat olarak ta 25.906 tl gıbı bı rakam var acaba bundan da ındırım yapmaları gıbı bı durum soz konusu olabılır 2011 modellerı cıkması dolayısıyla?
    yardımalrınız ıcın sımdıden tesekkueler:DD
  • İkinci eli zayıf ve chevrolet türkiye yedek parça için çok bekletiyor,gerçi yeni alacağınz için pek sorun olmaz ama oldumu da parça beklersiniz,bunun haricinde model ve donanım olarak çok iyi bir araç ama memleketimiz de parçası nispeten ucuz,ikinci eli kuvvetli olmadıkça pazar payını diğer markalara kaptırımaya mahkumdur,mesela hyundai era gibi modeller daha çok tercih ediliyor bu kıstaslar dikkate alındığında.
  • Merhabalar bir Chevolet kullanıcısı olarak bende sizlerleyim,benide aranıza eklerseniz memnun olurum.
    Chevrolet Aveo 1.4 SE

• Chevrolet aveo almayı düşünüyorsanız hiç kaçırmayın derim.İmkanınız varsada SX alın sonra benim gibi pişman kalmazsınız.Ben aracımdan çok memnunum ama S.E olduğundan pek fazla donanıma sahip değil.Donanıma benim gibi önem veriyorsanız SX almanızda fayda var birde 1.2 leri tavsiye etmem,şimdiden hayırlı uğurlu olsun
  • Sevgili Chevrolet Fan Clup Üyeleri sizlere birşey sormak istiyorum,Chevrolet aveo sedanlarda Hatchback' de dahil geçenlerde iç kısmının bej olduğunu gördüm.Bu benim acaip bir şekilde çok çok hoşuma gitti.Tam hayalimdeki konsol.Bu Bej döşemeler nerede satılıyor? aracımı verip yerine sayabilirim.Buraya fotoyuda ekledim yorumu sizlere bırakıyorum,şimdiden çok teşekkürler...

• telefon var mı sana ulaşabileceğim?
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.