Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (291. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
463.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lacetti hakkında kullanan arkadaslar daha dogru bilgi verirler(ayrıca lacetti sayfasına da soruyu yazarsanız daha erken cevap bulabilirsiniz) ancak benim dikkatimi fiyatların düsüklüğü cekti piyasası bu kadar düstü mü yoksa bu ilanlarda mı bir tuhaflık var özellikle 2006 model 60 bin km deki lacetti uygun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: macka_61

quote:

Orijinalden alıntı: neconer

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. 2 yıl önce Ankarada Tomasetto lpg taktırmıştım. İlk bi kaç ay ufak tefek sorunlar olmuştu ama , 2 ay öncesine kadar sorunsuz bi şekilde kullanmıştım. 2 ay önce lpg filtresini değiştirdim. Ondan sonra araba dikiş tutmadı. İlsay LPG de taktırmıştım. Filtreyi de orda değiştirdim. 2 ayda 15 kere gittim, araç gaza geçerken stop ediyo. Artık gına geldi. Gitmiyorum. Acaba bu kronik midir. Diğer lpg'ler de demi aynı sorun yaşanır. Bi ara 4-5 kere yapıyodu. Şimdi hava hafif soğuk olsun ilkinde oluyo. Hava iyi olunca yapmıyo ama. 4 arkadaş taktırmıştık tomasetto hepsinde aynı sorun var. Biri sattı zaten arabayı bu yüzden :))...

sorunun kalos ile ilgili oldugunu sanmıyorum zira ben de gecen sene atiker taktırmıstım ve stop etme sorunu yasamıstım ancak daha sonra düzgün ayar yapılması ile sorunu hallettik her taraf buz kesmisken bile lpg ye gecti ne bir titreme ne stop etme yasamadım ancak daha once ılık havalrda bile stop ediyordu sorun büyük ihtimal düzgün ayar ile çözülür ancak ben 3 farklı sehirde farklı servislere gösterdim ve biraz ugrasarak çözümü bulabildim. tavsiyem aynı marka kit kullananlardan veyahut forumdaki lpg bölümünden yardım istemen

Hocam araba kalos değil zaten nerden çıkardın. Hb lacetti. Bi çok kişiden duymuştum stop etme problemi olduğunu. Ayardan kaynaklandığını zaten biliyorum. Benim sorum diğer lpg markalarında da aynı sorun yaşanıyo mu acaba diye. Ben bir buçuk sene sorunsuz bindim. Şimdi havalar iyi ama kışın gene başlar diye düşünüyorum...

• :)) valla nerden cıkardıgımı bilmiyorum içime dogdu demek ki :)) ama yanlıs dogmus bu arada stop etme sorunu arac ve lpg kiti fark etmeksizin yasanabilen bir problem zira cevremde ne kadar lpg li arac sahibi varsa bu sorundan sikayet etmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: macka_61

lacetti hakkında kullanan arkadaslar daha dogru bilgi verirler(ayrıca lacetti sayfasına da soruyu yazarsanız daha erken cevap bulabilirsiniz) ancak benim dikkatimi fiyatların düsüklüğü cekti piyasası bu kadar düstü mü yoksa bu ilanlarda mı bir tuhaflık var özellikle 2006 model 60 bin km deki lacetti uygun gibi

Bu arabada bi sorun var bence. Arkada chevrolet ve lacetti yazıları yok. Büyük ihtimalle arkadan darbe almıştır.... Piyasa çok düşük değil aslında. 1.4, SE ve sorunlu arabalar zaten bu fiyata var. Lacettilerin ikinci eli ortalama 17.000 tl. Tabi yılına göre artmakta. Tabi LPG siz bi araba ise üzerine biraz daha koymanız lazım. Ama lpg'den sonra da aracın fiyatı fazla yükselmiyo malesef....
  • k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EDA088D8 -- 15 Mayıs 2010; 22:49:28 >
  • SLM ARKADAŞLAR BENDE AVEO KULLANİCİSİYİM FORMA YENİ KATİLDİM ARACİMDAN MEMNUNUM SESSİZ AZ YAKIYOR LPG Lİ TAVSİYE EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVEO_HB -- 9 Mayıs 2010; 23:07:29 >
  • Slm arkadaşlar bende geçen hafta 2005 model kalos HB Sx aldım.. araçtan genel olarak memnunum. ancak virajlarda biraz fazla yatıyo gibi geldi bana tedirgin oldum...
  • Arkadaşlar 2000 model sıralı sistem tüplü yeni kasa Hyundai Accent 1.3 Lx bir arabam var. Tanıdığın Chevlolet Lacetti CDX Sedan Benzinli Otomatik 2006 arabasıyla takas düşünüyorum. Arabayı ekspere soktum, en ufak bir sorunu çıkmadı, kilometresi orjinal 58000. Arabada değişen ve boya yok. İlgili arkadaş üste en son 7300 lira istiyor. Benim arabam da temiz olmakla birlikte tabi ki yaşından dolayı epey bi boyası var iki parça da değişeni var. Ama bakıyorum Hyundailer acayip tutuluyor ve piyasası yüksek. Acaba böyle bir takasa girsem kazık yemiş olur muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukber -- 21 Mayıs 2010; 15:20:18 >
  • Lacetti kullanmadım ama hangi açıdan baktığınızda önemli ticaret amaçlı bakıyorsanız chevrolet markasına maalesef bir ön yargı var bizim insanımız da
    ama ben biniciyim diyorsanız lacetiler güzel ve konforlu arabalar birde araç 1.4 mü 1.6 mı , 1.6 ise daha iyi bence tüpsüz yalnız binmek biraz zor bilginiz olsun Lacetti kullanan arkadaşlar da yorum yaparlarsa sizin için daha iyi olur kazık yeme olayınıda ancak piyasa araştırması yaparak anlıyabilirsiniz.
  • slmlar..arkadaşlar ben Lacettiyi 3-5 aydır inceliyorum fiyatıda makul..wtcc yi tercih etmekteyim ..arkadaşlar bayiYE önden 15000 versem kalan ödeme planı nasıl olabilir? ayrıca WTTC modellerin otomatik vitesli si var mıdır? bilgi verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim..
  • arkadaşlar bayiYE önden 15000 versem LACETTİ HB WTCC 1.6 için kalan ödeme planı nasıl olabilir? ayrıca LACETTİ HB modellerin otomatik vitesli si var mıdır? bilgi verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim..
  • Selam Arkadaşlar,

Bu aralar arabamı satmayı düşünüyorum.Piyasayı bilmiyorum.
    Arabanın özellikleri:

Aveo 1.2 S

2006 model

75000 Km de

Atiker sıralı LPG takılı

Bana fiyatı ile ilgili bir fikir verirseniz çok sevinirim çok teşekkürler.
  • en fazla 12.500
  • çok az değil mi? Hatchback'i o fiyata satılıyor.
  • Bence değil. Daha çok edecekse clio al.
  • Pardon hocam ben kalos la karıştırdım. Yeni kasa geniş olan mı bu??? İnternetteki sitelere baksan daha iyi...
  • Bugün araştırdım internetten, hatchback için 14000-15000 tl istiyorlar daha fazla bile yazan var.İlgin için sağol neconer.
  • Herkese merhabalar,

2006 model chevrolet caprice clasic 3600 cc 272 bg 366 nm torklu araci alali yaklasik 1 ay oldu cokta memnunum yorum sayfalarini pek fazla inceleme imkanim olmadi ancak aranizda bu benim kullandigim aractan olanlar var ise araclarindaki mevcut aksesuarlar ile ilgili bazi bilgileri paylasmak isterdim.Su bakimdanki benim arac suudi arabistan cikisli ve avusturalyada uretilenlenden acaba avrupa veya avustruralya uretimli veyahut amerika uretim bandindan cikmis caprice clasic olan arkadaslardan bazi sorularim olacakti.Simdiden tesekkurler....
  • HOCAM KALOS İYİ ARABA...
  • HOCAM SONUNA KADAR HAKLISINIZ.HYUNDAİ EN ÇOK SATAN ARAÇ OLMASINI,GÜNEY KORE TEKNOLOJİSİNE BORÇLU :) CHEVROLET KALOS VE AVEO GÜNEY KORE TEKNOLOJİSİ İMİŞ...EEEEEEE NE OLMUŞ...YANİ...
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.