Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CanOsman

Arkadaşlar 1.4 motor ve 2005 model 105 binde bir araç var arkadaşımda ve ben almak istiyorum.Araç hakkında bilgim yok.yardımlarınıza ihtiyacım var.
    -kronik arızaları varmıdır?
    -hangi marka tüp ile uyum sağlar.(tüp taktıracağım için)
    -triger vs bakımları pahalı mı?

Kronik olarak ben şunları söyleyebilirim;

Salıncakların ordaki körüklerden gacır gucur ses gelir zamanla. salıncağın kendisini yada burcunu değiştirmek zorunda kalırsınız. Oldukça sık rastlanan bir sorundur.
    Kapı kolları içindeki gri renkli tutma plastikleri ve cam açma kapama tuşlarının etrafındaki gri renkli plastiklerin boyası atabiliyor.
    Benim kalosumda zavolli var. Bir çok tüpe uyum sağlar. Güçte düşme yok diyebileceğim kadar iyi gazda da.

saygılar...

•  ****CHEVROLET KALOS??????

beyler ben kalosu cok sevdim küçük olmasına rağmen hiç zorlanmadan tüpte lpg de 200 gördüm ama resim cekmek aklıma gelmedi tekrar fırsat bulamadım 180i gecince cekebildim

tüpü fulledim 78 liraya fulledim sürekli 140-160-170 - 180 arası basa basa 270 km gittim tekrardan fulleyince 66 liraya fullendi , cok mu yakmıs iyi mi ? sizde nasıl durumlar

2005 model chevrolet kalos 1.4 sx 16V - Atiker Tüplü - 92binde

• Hız felakettir kendinizi düşünmüyorsanız etrafınızdakileri ve sizi sevenleri düşünün

Gelelim sorunuza
    Uzun yolda 100,zu geçmez iseniz 18 kuruş yakarsınız
    tabi sizin yaptığınız gibi 140,150,180,200 yaparsanız 30,35 kuruştan aşa yakmazsınız buda zarardır

270 km gittim demişşiniz rahatlıkla 400 km gidebilirdiniz standart kullanımda
  • Beyler 2005 model çok temiz 15 bin km'de bir komşumuzun var kalos'u ? 17000 lira istiyor ne dersiniz adam kıl bir adam ve doğru düzgün binmez arabaya 16500'e filan alınabilir belki ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 2 Nisan 2013; 17:24:00 >
  • arkadaşlar bende 1.6 slx ie tipo var ben aracımı satıp kalos almayı düşünüyorum. yorumları okudum 2. el piyasası olmayabılır ama donanım fiyata gore güzel yarın bı test yapıcam. benım buldum 2006 model 1.4 16v sx 28 bınde benzınlı orjınal değişensiz. ne dersınız ?
  • 2005 model 1,4 kalosumu 58.000 km. De iken 16000 tl.Ye sattım 2 ay önce. 8 sene kullandım, tık demedi. Uzun yol da yaptım. Çekişi çok iyidir. Kasası sağlamdır. Bagajı geniştir. Sattığım kişi arabayla 5 takla attı. Direkler hiç yamulmadi. Sapa sağlam çıktı içinden. Ben çok memnundum. Symbole kalınca pişman olmadım değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalos için 14" Jant Kapağı önerilerinizi alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattunc59 -- 8 Mayıs 2013; 21:23:20 >
  • arkadaşlar kalos aldım. 1.4 sx 16v 15'' orjınal jant spoıler 2006 ful kasası 17.000. 29bın orjınal km kazasız değişensiz. bakıma soktum fılte bujı yağ 220tl bence ıdeal. aracın yakıtını tes edıcegım depoyu fulledım. ama bi sorum olucak
    malum devamlı aynı şarkıyı dinlemekten bıkıyoruz ve cd çekmek cok zoruma gıdıyor dıreksıyon kumandasına da fena alıştım aux dan nefret edıyorum. usb changer ler pahalı Navitech TDC-4070UR var taksammı bılmıyorum. bıde arka hoperlorlerden neden az ses çıkıyor. son olarak sağ tarafın tweetwri patlamış nerden bulabılırım?
  • Daha önce olumsuz bir yorum yazmıştım ama araba işi birazda şans işi.Bu aralar düşük km ve uygun fiyatlar yüzünden 1.2 motorlu olanları beni kendine çokça çekmeye başladı

Efenim kafamı kurcalayan zihni sinir soruları ise ;

1)Aracın 1.2 8 valf olanı özellikle şehir içi LPG de ne yakar ? 22-25 kuruş ?

2)Kronik,sıkça görülen 2.vitese geçiş arızasını en kolay nasıl anlarım ?

3)Sanayide parça fiyatları nasıl ? Bir clio,palio... kadar ucuz mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Daha önce olumsuz bir yorum yazmıştım ama araba işi birazda şans işi.Bu aralar düşük km ve uygun fiyatlar yüzünden 1.2 motorlu olanları beni kendine çokça çekmeye başladı

Efenim kafamı kurcalayan zihni sinir soruları ise ;

1)Aracın 1.2 8 valf olanı özellikle şehir içi LPG de ne yakar ? 22-25 kuruş ?

2)Kronik,sıkça görülen 2.vitese geçiş arızasını en kolay nasıl anlarım ?

3)Sanayide parça fiyatları nasıl ? Bir clio,palio... kadar ucuz mu ?

Yoğun dur kalk trafikte o dediğiniz değerleri yakar çünkü kasa çokta hafif değilki benim 1.4 16V de aynı sarfiyatta.İkinci sorunuz için 1 de kaldırdıktan sonra 2 ye boşa sallayıp geçiş yerine direk çekin tabii biraz ısınmış olsun araç cartlama yapmazsa sorun yok.Parça fiyat konusunda yetkili servis çok pahalı ancak özel parçacılarda fiyatları gayet makul kanımca.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Yoğun dur kalk trafikte o dediğiniz değerleri yakar çünkü kasa çokta hafif değilki benim 1.4 16V de aynı sarfiyatta.İkinci sorunuz için 1 de kaldırdıktan sonra 2 ye boşa sallayıp geçiş yerine direk çekin tabii biraz ısınmış olsun araç cartlama yapmazsa sorun yok.Parça fiyat konusunda yetkili servis çok pahalı ancak özel parçacılarda fiyatları gayet makul kanımca.

Anladım,teşekkür ederim.Yakıt sarfiyatı normal trafikte 20 kuruş civarı diyorsunuz.1400 motorda da vergi dezavantajı var.

1.4 16 valf kafadan düz mantıkla 1.2 8 valf e göre performans+yakıt olarak daha ileri olması lazım ama aynı yakıyorsa 1.2 lere yöneleyim.Bu aveolar ile kaloslar arasındaki fark nedir ? Avea almak daha mı,mantıklı ? Kasa,panel falan aynı,fark göremedim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Anladım,teşekkür ederim.Yakıt sarfiyatı normal trafikte 20 kuruş civarı diyorsunuz.1400 motorda da vergi dezavantajı var.

1.4 16 valf kafadan düz mantıkla 1.2 8 valf e göre performans+yakıt olarak daha ileri olması lazım ama aynı yakıyorsa 1.2 lere yöneleyim.Bu aveolar ile kaloslar arasındaki fark nedir ? Avea almak daha mı,mantıklı ? Kasa,panel falan aynı,fark göremedim ?

Performans olarak açık ara önde zaten,bu performans karşılığındada nerdeyse aynı yakıyor 1.4 16V.Ben 1.4 tavsiye ederim.

• Arkadaşlar selam...

dün 20 dakikalığına 4'lüleri yaktım, akü bitti. (akü orijinal aküsü ve 8 senelik)

Aküyü değiştireyim diyorum. Servisten değiştirmeme gerek var mı? Yoksa herhangi bir akücüye gidip değiştirteyim mi?)

12V 55AH CCA550 mi diyeceğim?
  • 2005 Chevrolet Kalos 16 V SX HB Sahibiyim.8 yılda 65.000 Km yol yaptıktan sonra yıllardır yaptığım araştırmaların sonunda BRC Marka LPG yi Ankara MOCAN da meşhur Aydın ustaya taktırdım.Yıllardır hakkında birçok yazı okuduğum Aydın ustanın bu şöhreti boşa kazanmadığını ,daha seti açıp tezgahına dizmesinden,takımlarını ameliyata giren bir doktor gibi sırasıyla yerleştirmesinden,bu işi gözü kapalı yapabileceğine kanaat getirdim.Evim yakın olsa aracımı bırakıp giderdim.Ellerine sağlık Allah işini gücünü rast getirsin.Ek-1 Belgesi ve sızdırmazlık raporu almak için Ostime gittik
    EK-1 Belgesi 2 adet 20.00TL
    Sızdırmazlık raporu 25.00 TL
    Araç Muayene 160.00 TL
    Ruhsat yenileme 2 sayfa 155.00 TL

TOPLAM :360.00 TL

3 Günlük kullanım tecrübelerime gelince ,performans olarak benzinmi LPG mi yakıt kullandığını anlayamayacak kadar bir performans sergiliyor ve 94 beygirin hakkını veriyor.
    LPG Dönüşümü düşünen arkadaşlara şiddetle BRC ve MOCAN da Aydın ustayı tavsiye ediyorum.BRC ye ve MOCAN OTOGAZ ekibine teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

• kalos 1.4 sx jant göbeğini nasıl tedarik edebilirim.nette aratıyorum ama hep ortadaki amblem yapıştırmalarını gösteriyor.
  • Herkeze selamlar, yeni araç bakıyorum ve 2005 model 1.4sx sedan kalos 110bin kmde tüm bakımları yapılmış ciddi bir kazasıda yok , 15000tl ye alınır mı nasıl sizce?
  • Değişeni yok ise lpgli ise ve motor durumu iyi ise alınabilir.

• quote:

Değişeni yok ise lpgli ise ve motor durumu iyi ise alınabilir.

15200 e aldım 1.4sx sedan , trigeri , devirdaim, oksijen sensörleri , fren bakımları yeni yapılmış , ama aldıktan 2 gün sonra hafif bir çukurdan biraz hızlı geçtim sanırım , ön alttan ses geliyordu bugün götürdüm özel bir opel servisine , ön amortisörler değişiyor şu an

amartisörler 2 adet 200tl (yan sanayinin iyisi)
    işçilik 50 tl
    fişekler 2 adet 40 tl
    işçilik 40tl
    torna 20tl
    ön düzen ayar 25 tl

Toplam 375tl

şansızlıkmı deyim zamanımı gelmiş deyim artık alır almaz aracı masrafa soktu bizi , inşallah devamında sıkıntı çıkarmazda gönül rahatlığıyla kullanırız,

LPG yide fulledim bakalım İzmir-Aydın nekadar yakacak...

• Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.

• LPG uzun yolda 20kuruş yaktı lpg fiyatı 2,52tl den ,

nasıl sizce yakışı normal mi??
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.