Şimdi Ara

Chevrolet de Büyük İndirim (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
24
Favori
51.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden 124 beygir yazısını gözünüze sokan Chevrolet şimdi bu konuda neden suskun. Resmi sitede bu eksiklik dikkatinizi çekmedi mi hiç?

Araç özelliklerinde 117 ps yazıyor. Bu konuda bilgisi ya da fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 8 Aralık 2013; 13:14:26 >
  • S.Yalçın kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam geçen senenin başından itibaren 117 beygire düştü 1.6 motor. Hatta ilk 2.0 dizellerin satılmaya başlamasıyla itibaren diyebilirim. Daha net bilgisi olan varsa daha aydınlatıcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

quote:

İlginç ama kuvvetle muhtemel bir durum da şu,

son senelerde değeri oldukça düşen Türk lirası yüzünden tüm marka modellerde fiyatlar artmıştı, ort. gelir seviyesi ise yerinde sayıyor malumunuz.
    Şimdi şevrolenin pazardan çekiliyor olması sebebiyle oluşacak fiyat dengesi sadece uygun fiyata şevrole alma şansının dışında , cirosu olumsuz etkilenecek diğer markaları da fiyat indirimine gitmeye zorlayabilir.

Bu senaryoda tek şart şevrolenin 2014 ve 2015 boyunca pazardan çekileceğini bildirmesine rağmen bol bol araç satışına devam etmesi.
    Aralık 2013 sonrası isteseler de fiyatları arttıramazlar, aklı olan kimse almaz çünkü.

Eğer araç satışı yapmazlarsa şimdi alanlar turnayı gözünden vurur, sonuçta 2. eli bitecek arabaları 2. el fiyatının da altına sıfır olarak alıyorsunuz.
    Bekleyip görelim diyenlerse soğuk su içer.

Umalım da önümüzdeki 2 sene şevrole gemi gemi araç göndermeye devam etsin Türkiyeye.

Ben bu soylemlere sadece avuntu diyorum. Vw opel ford reno alacak adam chevrolet ye zaten bakmaz. Kendimden ornek vereyimyeni arac aldim daha cogu c sinifi araci test ettim ama chevy e bakmadim. Cunku daha ust rakamlara cikabiliyordum.
    Bu durumdan:
    - yakin zamanda chevy arac alanlar agir magdur oldu
    - butcesi 30 40 araliginda olup b segment bakan vatandasa c segmentine binme sansi dogdu. Olay bundan ibaret

Esas bu yorum avuntu olmuş. önümüzdeki yılda şevrole ithalata devam ederse diğer markaların satış baskısı altında kalacağı kesin.

70 bin tl 'ye golf alan adam önceden 1 kere düşünüyorsa şimdi 2-3 hatta 4 kere düşünmek zorunda kalacak.

Örnek cruze modeli, parasına göre zaten satın alınmayı hak eden bir araçtı düne kadar, şimdi bu indirimlerle çok daha cazip hale geldi.
    Sıfır araç satışlarının son 2 yılda ne hale geldiği belli iken ve Türk lirasının değer kaybı kolay kolay bitmeyeğine göre piyasa büyüklüğü belli, markaların pastadan kapabildikleri oran belli.

Neyse dediğim gibi satışa devam ederlerse 1-2 ay içinde satış rakamlarını hepbirlikte görürüz, o zaman görüşürüz.

Farkli seyleri soylemiyoruz. Cruze fiyatina gore alinabilir bir aracti simdi fiyatina gore daha cazip. Ama 60 70 bin lere cikabilen adam piyasayi gormuyor mu bir tarafta daha kaliteli konforlu performansli daha az yakan ve durdukca deger kazanan arac varken butun bu ozelliklerde daha geride kalan ve daha 1 hafta once sifir alan adama 5 6 bin lira zarar ettirdigini gordugu araci alsin.
    Bu cruze kotu araba demek degil. Bu fiyatlarla chevrolet focusun golfun astranin jettanin megane fluence corolla gibi araclarin musterisini kazanamaz. Punto nun lineanin fiestanin corsanin musterisini kazanabilir. O da chevy nin 1 haftada ettirdigi zarari gorup hala cesaret edebilen musteriyi kazanir

Ben diyorum ki bu kısa süreli tenzilat devam ederse diğer marka modellerin fiyatı üzerinde kesin satış baskısı yaratır, fiyatlamalarına yansır.

Cruze ise cruze segmentinde, trax ise onun segmentinde. Spark ise yine onun segmentinde.
    Gidip passat alacak adam yada 60 bin tl üzerine çıkacak adam için önemli değil tabiki.

Bu söylediğim de sadece ve sadece şevrole 2014 yılında bu fiyatlardan araç getirmeye devam ettiği müddetçe geçerli.

Yok sadece 2013 aralık ayı ise bu durumda ucuz alanın yanına kar kalır, 2. el fiyatları hızlı düşüş göstermez ve diğer markalarda da hiçbir baskı oluşturmaz, aksine rekabet azalacağından biz tüketiciler için çok kötü haber.

Umalım da 2014 boyunca araç getirmeye devam etsinler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlginç ama kuvvetle muhtemel bir durum da şu,

son senelerde değeri oldukça düşen Türk lirası yüzünden tüm marka modellerde fiyatlar artmıştı, ort. gelir seviyesi ise yerinde sayıyor malumunuz.
    Şimdi şevrolenin pazardan çekiliyor olması sebebiyle oluşacak fiyat dengesi sadece uygun fiyata şevrole alma şansının dışında , cirosu olumsuz etkilenecek diğer markaları da fiyat indirimine gitmeye zorlayabilir.

Bu senaryoda tek şart şevrolenin 2014 ve 2015 boyunca pazardan çekileceğini bildirmesine rağmen bol bol araç satışına devam etmesi.
    Aralık 2013 sonrası isteseler de fiyatları arttıramazlar, aklı olan kimse almaz çünkü.

Eğer araç satışı yapmazlarsa şimdi alanlar turnayı gözünden vurur, sonuçta 2. eli bitecek arabaları 2. el fiyatının da altına sıfır olarak alıyorsunuz.
    Bekleyip görelim diyenlerse soğuk su içer.

Umalım da önümüzdeki 2 sene şevrole gemi gemi araç göndermeye devam etsin Türkiyeye.

Ben bu soylemlere sadece avuntu diyorum. Vw opel ford reno alacak adam chevrolet ye zaten bakmaz. Kendimden ornek vereyimyeni arac aldim daha cogu c sinifi araci test ettim ama chevy e bakmadim. Cunku daha ust rakamlara cikabiliyordum.
    Bu durumdan:
    - yakin zamanda chevy arac alanlar agir magdur oldu
    - butcesi 30 40 araliginda olup b segment bakan vatandasa c segmentine binme sansi dogdu. Olay bundan ibaret

Esas bu yorum avuntu olmuş. önümüzdeki yılda şevrole ithalata devam ederse diğer markaların satış baskısı altında kalacağı kesin.

70 bin tl 'ye golf alan adam önceden 1 kere düşünüyorsa şimdi 2-3 hatta 4 kere düşünmek zorunda kalacak.

Örnek cruze modeli, parasına göre zaten satın alınmayı hak eden bir araçtı düne kadar, şimdi bu indirimlerle çok daha cazip hale geldi.
    Sıfır araç satışlarının son 2 yılda ne hale geldiği belli iken ve Türk lirasının değer kaybı kolay kolay bitmeyeğine göre piyasa büyüklüğü belli, markaların pastadan kapabildikleri oran belli.

Neyse dediğim gibi satışa devam ederlerse 1-2 ay içinde satış rakamlarını hepbirlikte görürüz, o zaman görüşürüz.

Farkli seyleri soylemiyoruz. Cruze fiyatina gore alinabilir bir aracti simdi fiyatina gore daha cazip. Ama 60 70 bin lere cikabilen adam piyasayi gormuyor mu bir tarafta daha kaliteli konforlu performansli daha az yakan ve durdukca deger kazanan arac varken butun bu ozelliklerde daha geride kalan ve daha 1 hafta once sifir alan adama 5 6 bin lira zarar ettirdigini gordugu araci alsin.
    Bu cruze kotu araba demek degil. Bu fiyatlarla chevrolet focusun golfun astranin jettanin megane fluence corolla gibi araclarin musterisini kazanamaz. Punto nun lineanin fiestanin corsanin musterisini kazanabilir. O da chevy nin 1 haftada ettirdigi zarari gorup hala cesaret edebilen musteriyi kazanir

Ben diyorum ki bu kısa süreli tenzilat devam ederse diğer marka modellerin fiyatı üzerinde kesin satış baskısı yaratır, fiyatlamalarına yansır.

Cruze ise cruze segmentinde, trax ise onun segmentinde. Spark ise yine onun segmentinde.
    Gidip passat alacak adam yada 60 bin tl üzerine çıkacak adam için önemli değil tabiki.

Bu söylediğim de sadece ve sadece şevrole 2014 yılında bu fiyatlardan araç getirmeye devam ettiği müddetçe geçerli.

Yok sadece 2013 aralık ayı ise bu durumda ucuz alanın yanına kar kalır, 2. el fiyatları hızlı düşüş göstermez ve diğer markalarda da hiçbir baskı oluşturmaz, aksine rekabet azalacağından biz tüketiciler için çok kötü haber.

Umalım da 2014 boyunca araç getirmeye devam etsinler.

Chevrolet kendisi acikladi 2015e kadar satislar devam edecek diye. Yani 2014 boyunca arac gelmeye devam edecektir.

Benim gorusum kepengleri indirdigini acikladiktan sonra artik bu fiyatlarin ustunde arac satamaz. Daha da dusebilir ama yukselmez.

Ama tekrar soyluyorum chevroletin bu durumu diger firmalarin fiyat kirmasini birak zam yoluna bile gideceklerdir. 3-4 aylik vadede takip ederseniz alinti yaparsiniz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Renault clio 3 hb extreme 2007. 115 binde aldık 10 bin peşin paranız vardı kredi çektik 24 e fala n patladı krediyle 2 ay önce aldık keşke bekleseymişiz aveo hb aldırdık 31 e tüh ya

• Türkiye stoklarında Spark kalmamış . Kapora yatırıp sıraya girin diyorlar , araç durumu salı günü belli olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Arkadaşlar Trax 1.4 Otm + renk ve opsiyon bilgisi hakkında net bilgi alabilen varsa yazabilir mi lütfen?

Beyaz ve siyah hariç Trax yok ortalıkta, bu konuda tam bilgi alamadım.Araçlardan bi haber müşteri temsilcileri var zaten bayiilerde malum .

Trax 1.4 Otm + Sunroof + Metalik renk ( Turuncu, Kırmızı, Mavi veya kahverengi ) tam bilgi alabilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.

Otomatik beyaz gelecekmiş su an için başka renk yok.bursa da gri vardı 1 tane satılmıştı, olan araçlar Manuel'de,hatta orta yaşlı cıft önümde kırmızı 1.4 modeli el sıkıştı.aveo 75bg sedan ls dizel vardı beyaz 34000 tl dediler, cazip gelmedi 36-38 e linea,sembol veriliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay vay vay
  • Ahahaha chevrolet SIRA YAZIYOR !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Arkadaşlar Trax 1.4 Otm + renk ve opsiyon bilgisi hakkında net bilgi alabilen varsa yazabilir mi lütfen?

Beyaz ve siyah hariç Trax yok ortalıkta, bu konuda tam bilgi alamadım.Araçlardan bi haber müşteri temsilcileri var zaten bayiilerde malum .

Trax 1.4 Otm + Sunroof + Metalik renk ( Turuncu, Kırmızı, Mavi veya kahverengi ) tam bilgi alabilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.

Otomatik beyaz gelecekmiş su an için başka renk yok.bursa da gri vardı 1 tane satılmıştı, olan araçlar Manuel'de,hatta orta yaşlı cıft önümde kırmızı 1.4 modeli el sıkıştı.aveo 75bg sedan ls dizel vardı beyaz 34000 tl dediler, cazip gelmedi 36-38 e linea,sembol veriliyor.

Acaba o yaşlı çift şevrolenin türkiyeden çekileceğini biliyor mu?
    Yada bayi bu yönde bir bilgilendirme yapıyor mu?
    Bence kimse sormadıkça lafını bile etmiyorlardır.

• 31 küsüre cruze var. Taksitlerim bitseydi bir geçiş yapardım. Gerçekten bulunabiliyorsa kupon araç.

Bu arada aveo 1.2 sedan bitmiş gibi. Fiyat listesinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 8 Aralık 2013; 14:08:18 >
  • Arkadaşlar babam yedek parçacı ve Chevrolet parçasıda satıyoruz ayrıca 2011 Captivamız var sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım :)
  • Cruze HB LS: 37.500 TL iken 31.700 TL civarına indi. Yani gerçekte 5.800 TL indirim oldu.

Güzel bir indirim mi? EVET,

Fahiş bir indirim mi? HAYIR,

İndirimden önce fiyatı zaten uygun muydu? EVET,

Yılbaşından itibaren bu fiyatlar devam eder mi? SANIRIM,

Etmezse üzülür müyüm? BELKİ,

Ya fiyatlar daha da düşerse? HARİKA.

BENCE ORTALIĞIN DURULMASINI VE YILBAŞI SONRASINI BEKLEMEK DAHA MANTIKLI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Arkadaşlar babam yedek parçacı ve Chevrolet parçasıda satıyoruz ayrıca 2011 Captivamız var sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım :)

kardeşim genel olarak cruze yedek parça fiyatları uygun mu? mesela corolla civic focus jetta astra ya göre, örnek verebilir misin bi kaç parça için?
  • quote:

Biz dün Samsun Reis'ten eşime Trax 1,4 -140 LT- AT aldık. ( Renk İnci Beyaz tercih ettik. )

Şu an yolda olan bir gemi var. Pazartesi yada salı günü bayilere dağıtımı yapılacakmış.
    Salı günü teslim bilgisi verecekler.

İstanbul Maroto da bir adet kırmızı hazırda vardı...

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

quote:

Biz dün Samsun Reis'ten eşime Trax 1,4 -140 LT- AT aldık. ( Renk İnci Beyaz tercih ettik. )

Şu an yolda olan bir gemi var. Pazartesi yada salı günü bayilere dağıtımı yapılacakmış.
    Salı günü teslim bilgisi verecekler.

İstanbul Maroto da bir adet kırmızı hazırda vardı...

Mehmet kaça geldi.sunroof varmı araçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Yanlış bilmiyorsam geçen senenin başından itibaren 117 beygire düştü 1.6 motor. Hatta ilk 2.0 dizellerin satılmaya başlamasıyla itibaren diyebilirim. Daha net bilgisi olan varsa daha aydınlatıcı olur.

Euro 6 emisyon meselesi yüzünden hocam ,aracın mevcut motorundan güç değerinde oynama yapılalarak euro 6 ya hazırlık yapıyorlardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lkee26

Mesajınızı anlamadım fakat cruze'larda kapak jant yok bildiğim kadarıyla en baz modelinde dahi 16' jant kullanılmakta. Benim kapora bıraktığım araçta 17' jant var. Hatchbacklerden biri sport veya sport plus'tı içine bakmadım diğerini görmedim sadece temsilci dedi 2tane hatchback kaldı elimde diye.

Ls modelini arıyorum
    Sanırım o değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Acaba o yaşlı çift şevrolenin türkiyeden çekileceğini biliyor mu?
    Yada bayi bu yönde bir bilgilendirme yapıyor mu?
    Bence kimse sormadıkça lafını bile etmiyorlardır.

Bilgi verildiğini zannetmem.ama dikkatimi çeken showroom a gelen trax soruyor,yüksek yapısı nedenıyle yarı süv araçlara talep artıyor.2 günde 4 adetsatmıslar'kapora almıslar

• quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Arkadaşlar babam yedek parçacı ve Chevrolet parçasıda satıyoruz ayrıca 2011 Captivamız var sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım :)

kardeşim genel olarak cruze yedek parça fiyatları uygun mu? mesela corolla civic focus jetta astra ya göre, örnek verebilir misin bi kaç parça için?

tam net fiyatları fazla bilmiyorum öğrenciyim ama genellikle opel seviyesinde birazda altında diyebiliriz,hafta içi işyerine uğrarsam alıntılarım :)aslında çok fazla cruze görüyorum ama arabalar yeni diye fazla sanayiye düşmüyor ama öneririm.Yani şöyle söyleyeyim halkımız chevroleti çok küçümsüyor alırken fiyatının düşük olması,daewoo meselesi falan ancak bir chevrolet sahibi olarak(babanın)öyle abartıldığı gibi olmadığını garanti edebilirim mesela adam captivayı kötülemiş başka bir arkadaş gerekli cevabı vermiş ama yine söyleyeyeyim marka fanatikliği yapıp golfe 70 bin bayılacağına git cruze al tipide güzel ömürlük kullanmayacaksın ya bin 3 5 sene sat gitsin allahını seviyorsan jip aldım diye sevinip teneke dustere 40 50 bin bayılıyorlar memlekette adamlar traxı yapmış 40 bin. cruze dediğin araç bazı arkadaşların söylediklerinin aksine bahsettiğin tüm araçlarla yarışabilecek cinsten :) başka sorun varsa alabilirim :)

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.