Şimdi Ara

chevrolet cruze almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
10.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biliyorum çok yorum yazı var nette ama ben şuan en güncel bilgisi olan varsa bilgi almak istedim.
    arkadaşlar full özellikli çokta pahalı olmayan bir araba almayı düşünüyorum kafama en çok yatan cruze oldu
    1.6 lpg manuel almayı düşünüyorum olumlu olumsuz bildiğiniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. birde bu ls lt lt plus falan hangi paket neyi içeriyor tşkler

• Plus en dolu olanı. Far sensörü, otomatil silecek, kararan dikiz, dijital klima vs ekstrası var. LPG’li alacaksanız almadan önce sübaplara baktırın. Araç atmosferik motorlu olduğu için düşük devirde cansız olsa da devirli kullanınca sağlam gidiyor. Güvrnlik önlemleri üst düzey, görece yakışıklı ve de donanımlı 35-45 bandında çok iyi tercih bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç performans olarak biraz hantaldir ama devirli kullanırsanız üzmez sizi, o paralara alınacak en iyi ve güncel araçlardan biridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Plus en dolu olanı. Far sensörü, otomatil silecek, kararan dikiz, dijital klima vs ekstrası var. LPG’li alacaksanız almadan önce sübaplara baktırın. Araç atmosferik motorlu olduğu için düşük devirde cansız olsa da devirli kullanınca sağlam gidiyor. Güvrnlik önlemleri üst düzey, görece yakışıklı ve de donanımlı 35-45 bandında çok iyi tercih bence.
    hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
    dediğiniz gibi aynı özellikteki arabalar 70-80 bin tl ben neden markaya fazla para vereyim
    kafama en çok yatan araba bu şuanda
  • KM düşük olsun, lpg takılalı 50 60 bin km geçmişse çelik sübaplı olsun onun dışında ek olarak bakman gereken bir şey yok.
    LPGsi Landirenzo olanlara pek bakma derim landirenzo sıkıntılı bu araçlarda genel olarak. Onun dışında atiker gold vs. çok iyi.
    2011 ve üstünde hız sabitleyici var ek olarak ve 124hp ler.
    Ben tavsiye ederim 6 yıldır kullanıyorum ilk sahibiyim hiç bir şikayetim yok araçtan.
    Pluslarda ek olarak dijital klima, far sensörü, yağmur sensörü, daha büyük ekran var.
    Ls ve LT aynı, 2012 ve sonrası LT öncesi LS, donanımsal fark yok.
    Piyasada 124HP modeller daha çok tutuluyor.
    Ucuz olanlara balıklama atlama başını ağrıtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooLpapa

KM düşük olsun, lpg takılalı 50 60 bin km geçmişse çelik sübaplı olsun onun dışında ek olarak bakman gereken bir şey yok.
    LPGsi Landirenzo olanlara pek bakma derim landirenzo sıkıntılı bu araçlarda genel olarak. Onun dışında atiker gold vs. çok iyi.
    2011 ve üstünde hız sabitleyici var ek olarak ve 124hp ler.
    Ben tavsiye ederim 6 yıldır kullanıyorum ilk sahibiyim hiç bir şikayetim yok araçtan.
    Pluslarda ek olarak dijital klima, far sensörü, yağmur sensörü, daha büyük ekran var.
    Ls ve LT aynı, 2012 ve sonrası LT öncesi LS, donanımsal fark yok.
    Piyasada 124HP modeller daha çok tutuluyor.
    Ucuz olanlara balıklama atlama başını ağrıtır.
    hocam tşkler öncelikle
    bende landirenzo olanlara bakıyodum sıvı sistem 5 bin tl falan demişler
    atiker dandik gibi geliyor sanki bana

• Cruze için Brc tavsiye diye biliyorum ama işin erbapları genel olarak asıl önemli olan doğru montaj diyor. Bu arada 2.0 dizel olanları da var 163 hp. Uçan kaçan cinsten... İmkan ve de beklenti varsa değerlendirilebilir.

Bu aracı alacaksanız araç hakkında hiçbir fışkı bilmeden atıp tutup moralinizi bozacaklar buna da hazır olun derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUV Araç Almayı Düşünüyoruz
    14 yıl önce açıldı
    Vw cc almayı düşünüyorum..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Cruze için Brc tavsiye diye biliyorum ama işin erbapları genel olarak asıl önemli olan doğru montaj diyor. Bu arada 2.0 dizel olanları da var 163 hp. Uçan kaçan cinsten... İmkan ve de beklenti varsa değerlendirilebilir.

Bu aracı alacaksanız araç hakkında hiçbir fışkı bilmeden atıp tutup moralinizi bozacaklar buna da hazır olun derim
    hocam aracı sakin kullanan bir insanım yavaş yavaş gider gelirim hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

hocam tşkler öncelikle
    bende landirenzo olanlara bakıyodum sıvı sistem 5 bin tl falan demişler
    atiker dandik gibi geliyor sanki bana

Alıntıları Göster
    Landirenzonun cruzecular arasındaki adı LANETrenzo'dur. Landirenzo'dan uzak dur. Bu araca en önemlisi doğru montaj ve doğru ayar. Sonrasında marka gelir Atiker Gold çok kaliteli bir sistem, Brc, Prins falan tabi marka ama atikerde öteye atılmaz. Landirenzonun en büyük problemi kapalı sistem, ayarı düzen tutmuyor. Enjektörleri vs. olsun çok pahalı ve sıkıntılı bir kit. Landirenzo'dan uzak durmanı tavsiye ederim.

• quote:

Landirenzonun cruzecular arasındaki adı LANETrenzo'dur. Landirenzo'dan uzak dur. Bu araca en önemlisi doğru montaj ve doğru ayar. Sonrasında marka gelir Atiker Gold çok kaliteli bir sistem, Brc, Prins falan tabi marka ama atikerde öteye atılmaz. Landirenzonun en büyük problemi kapalı sistem, ayarı düzen tutmuyor. Enjektörleri vs. olsun çok pahalı ve sıkıntılı bir kit. Landirenzo'dan uzak durmanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    çok saol hocam çok yararlı oldu bu bilgi benim için

• quote:

çok saol hocam çok yararlı oldu bu bilgi benim için

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa direk benzinli al kendin lpg taktır en temizi o
  • quote:

Bana kalırsa direk benzinli al kendin lpg taktır en temizi o

Alıntıları Göster
    hocam bulunduğum şehir doğuda küçük biryer usta yok başka ile gitme durumumda sıkıntı
  • quote:

hocam bulunduğum şehir doğuda küçük biryer usta yok başka ile gitme durumumda sıkıntı

Alıntıları Göster
    Opel ve Chevroletin ecotec motorları montajda ve ayarda hassasiyet gerektiriyor. Eğer doğru montaj ve doğru ayar yapılmış bir cruze alırsan HİÇBİR SORUN YAŞAMAZSIN.

Cruzeda LPGnin ayarsız ve yanlış montaj olmasının sorunlarını yazayım, bu yazdıklarım tek cruze için değil ecotec motorlü tüm Astra H, J, Insignia için de geçerli.

1) Bobin, Buji arızası (Arabada antipatinaj ve esp ışıkları yanar, bobin buji değişimi gerekir.)
    2) Yağ Soğutucu arızası (Buna dikkat et, aldığın aracın yağ soğutucusu yani antifriz konulan yere yağ karışmışsa 300TL civarı masrafı var demektir.)
    3) Sübap arızası (Son evre, araç sabahları çalışmakta zorlanır, stop eder, güçten kesilir. Masrafın 1500 TL, çelikle değiştiksen sonra ömürlük.)

Yani işin özeti benzinli cruzeda bunların hiçbirinde sorun yokken montajı problemli ilgisiz kalmış araçlarda böyle sorunlar çıkabilmekte. Seni lpg li cruzedan soğutuyorum sanma benim aracımda lpgli ve problemsiz ustası sağolsun. Alacağın araçta bu üç noktaya dikkat et, montajını opel chevroletten anlayan biriyle veya örnek bir foto ile karşılaştır(ben yarın sana atarım foto). Ondan sonra kafan rahat bin. Ucuza satılan ölü araçlara yanaşma, hakkı neyse onu ver sonra da keyfini sür :)

• Doğuda hangi şehir Hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şiddetle tavsiye ederim piyasada bravo ile birlikte değeri bilinmeyen araçlardan biri

• LPG'li kullanımda performans biraz sizi üzebilir.
  • yasnaktp kullanıcısına yanıt
    Hocam LPG ayarı iyiyse inanın fark etmiyorsunuz bile benzin-lpg farkını.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    O zaman arkadaşımın LPG ayarında bir sıkıntı var sanki 10 beygir eksilmiş gibi bir kayıp var gerçekten.
  • Yakın zamanda 2011 Cruze 1.6 design edition otomatik aldım. 100.000km'de ve lpg'li. Alırken "kesin sübap problemi vardır" bunda diye düşündüm ama fiyatı çok uygun denk geldiği için aldım. Gerçekten sübap sorunu varmış. 1600tl kadar sübaplar için, motor açılmışken 400tl kadar da triger seti için harcadım. Motor canavar gibi oldu şimdi.

Cruze şu an c segmentinde F/p kralı bir araba. 2012 model, otomatik vitesli, sunroof'lu, 17" jantlı, body kitli (fabrika çıkışı) cruze'u 38500'e aldım. diğer markalardaki emsalleri 50 üstü ve çoğunda Esp falan yok.

• Önceki mesajın başında 2012 yerine yanlışlıkla 2011 yazmışım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.