Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (961. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
45.122
Cevap
160
Favori
3.550.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lanciaHF

quote:

Orijinalden alıntı: vp09

Öncelikle merhabalar, ben bugün Ford Connect'imi 21 bin TL'ye sattım. Cumartesi günü yeni bir araba almayı düşünüyorum, bunlar için 2-3 alternatifim var ve en büyük ihtimal şu an için Cruze görünüyor. Gerçekten arkadaşların da dediği gibi şehir efsanesi haline gelen bu yakıt durumu nedir ? Kendi sitesinde bile full+full otomatik vitesler için tüketim şehir içinde 10.5 lt olarak gösteriliyor, üstüne en az 1-1.5 eklenir diye düşünüyorum. Arabanın özelliklerini çok beğendim bu özellikler 2011 Cerato ve bu araçta var. 2011 model almayı düşünüyorum, yakıt işinden gerçekten korkuyorum baya ve kullananlara sormak istiyorum. Performans ve yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Arkadaşım,

Ekim 2009 çıkışlı, 11000km'de, İstanbul trafiğinde Otomatik Cruze kullanıyorum. Şu an 9,3lt/100km ortalama tüketim gösteriyor yol bilgisayarı... Yazın 9 idi.

Şunu artık anlamayan varsa anlasın. Birinci madde, benzin pahalıdır. Farklı araçlar da kullandım, Cruze'dan farklı sayılmazdı. Yani 4,5 değildi. Burada konu edilecek Cruze değil, acımasızca vergi koyanlar olmalıdır. Şehir değil, dünya efsanesi olan arabam çok yakıyor deyip kendisiyle ters düşen Türk halkının %47'sidir. Artık lütfen saçmalamayalım. Cahilliği bırakıp okuyup araştırsınlar. (Sözüm size değil, zaten kimlere olduğu belli)

Bu arada yeni rakip Lancer olmuş Demekki Focus'u yenmiş Cruze... Zamanında çok gayretli arkadaşlar vardı, "Cruze mu Focus mu" diye aval aval soruyorlardı. Ford'u marka olarak herzaman sevmiş bir eski kullanıcı olarak hayırlısı olsun diyorum.

Benim gorusum ne focus, ne lancer, ne cerato nede civic CRUZE' a rakip olamaz!!! her sey ortada gorunen koy klavuz istemez gecenlerde anlatmistim, gordum civic' in halini )))
  • ''corsa genel'' alıntı:

quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Arkadaslar selam, eşim bugün giderken ekip otosu tarafından durdurularak, cam filmine 140tl ceza kesilmiş. Elimizde 2 adet evrak var. 1.siTRAFİK İDARİ PARA CEZASI KARAR TUTANAĞI (Evrakta cam fiilmi yazmıyor!) Bu cezayı ödeyeceğim. Anlaşıldı. Kaç gün içinde nereye ödersem indirim (oluyorsa) alabilirim?
    2.evrak ise İZİN BELGESİ başlıklı evrak. Bu evrakta da şunlar yazıyor. " aşagıda sahibi, sürücüsü, plakası, marka, model ve teknik eksiklikleri belirtilen araç 2918 sayılı9 Karayolları Kanununun34/1a Maddesi gereğince trafikten men edilmiş olup 22.02.2011 tarihine kadar, eksiklerini tamamlamak/tamir edileceği yere kadar götürülüp getirilmek ve her türlü mali, hukuki sorumluluk araç sahibine/sürücüsüne ait olmak üzere trafiğe çıkarılmasına geçici olarak izin verilmiştir." diye bir paragraf var. kagıdın köşesine alalade Cam filmi yamışlar.
    Şimdi benim aracın muayenesine 5 ay var. Ben şimdi filmleri söktürüp muayene mi sokacağım aracımı. Bir de bunlar şimdi sisteme kaydederler, bizim plakayı ki şuan kayıtlıdır zaten, 22.02.2011 tarihinden sonra çevirmede sorgulatıp. Bak zamanında yaptırmamışsınız diyip aracımı baglamasınlar. Bir de evrakın alt kısmında su yazıyor. "aracınızın muayenesini yaptırdıktan sonra en yakın trafik birimine giderek bilgisayar düşümünün yapılması grerekmektedir. Aksi taktirde aracınız görüldüğü yerde trafikten men edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 27 Ocak 2011; 13:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

''corsa genel'' alıntı:

quote:

Arkadaslar selam, eşim bugün giderken ekip otosu tarafından durdurularak, cam filmine 140tl ceza kesilmiş. Elimizde 2 adet evrak var. 1.siTRAFİK İDARİ PARA CEZASI KARAR TUTANAĞI (Evrakta cam fiilmi yazmıyor!) Bu cezayı ödeyeceğim. Anlaşıldı. Kaç gün içinde nereye ödersem indirim (oluyorsa) alabilirim?
    2.evrak ise İZİN BELGESİ başlıklı evrak. Bu evrakta da şunlar yazıyor. " aşagıda sahibi, sürücüsü, plakası, marka, model ve teknik eksiklikleri belirtilen araç 2918 sayılı9 Karayolları Kanununun34/1a Maddesi gereğince trafikten men edilmiş olup 22.02.2011 tarihine kadar, eksiklerini tamamlamak/tamir edileceği yere kadar götürülüp getirilmek ve her türlü mali, hukuki sorumluluk araç sahibine/sürücüsüne ait olmak üzere trafiğe çıkarılmasına geçici olarak izin verilmiştir." diye bir paragraf var. kagıdın köşesine alalade Cam filmi yamışlar.
    Şimdi benim aracın muayenesine 5 ay var. Ben şimdi filmleri söktürüp muayene mi sokacağım aracımı. Bir de bunlar şimdi sisteme kaydederler, bizim plakayı ki şuan kayıtlıdır zaten, 22.02.2011 tarihinden sonra çevirmede sorgulatıp. Bak zamanında yaptırmamışsınız diyip aracımı baglamasınlar. Bir de evrakın alt kısmında su yazıyor. "aracınızın muayenesini yaptırdıktan sonra en yakın trafik birimine giderek bilgisayar düşümünün yapılması grerekmektedir. Aksi taktirde aracınız görüldüğü yerde trafikten men edilecektir.

Herkese merhaba,

2 gün önce aynı cezayı bende yedim

Memur bana seni kayıt yapıyorum tekrar yakalanırsan filmler sökülmemis olursa aracı baglarım dedi.

140 TL cezayı kilitledi

Unutmadan söyleyeyim.31 12 ye kadar araçlar cam filmi ile muayeneden hafif kusurlu olarak geciyordu.Artık muayenede ağır kusurlu olarak
    sökülerek işlem yapılacak.
  • biraz felaket haberciği gibi oldu.

ek. antalya gibi güneşin daha bol olduğu yerlerde polis biraz daha esnek sanırım, çünkü araçların %70-80 i camları filmli.
    benimki o kadar açık renkki söylemesem yok sanıyorlar...
    şimdi ünsalınkine baktım benimkinin yanında simsiyah duruyor

ünsal duydunmu hazır sen yokken söktüreyimmi senin filimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 27 Ocak 2011; 14:20:56 >
  • quote:

biraz felaket haberciği gibi oldu.

Abi iyi bi haber değil ama yapıcak bisey yok

İşin kötüsü arabayı falan baglarlar diye korkuyorum.Yarın falan halledicem.Gidip söktüreceğim.
  • ihsan, dediğin gibi yapacak birşey yok. anladığım kadarı ile cezayı kesilen araç kayıt altına alınıyor, aracın bağlanmaması için söktürmek gerekli.
    filmler hakkında biraz bilgi versen. markası, koyuluğu, numarası gibi...
  • quote:

ihsan, dediğin gibi yapacak birşey yok. anladığım kadarı ile cezayı kesilen araç kayıt altına alınıyor, aracın bağlanmaması için söktürmek gerekli.
    filmler hakkında biraz bilgi versen. markası, koyuluğu, numarası gibi...

Aynen abi araç kayıt altına alınıyor.
    Filmler lumar markaydı. 2 numara denilen cinstendi.öyle koyu değildi.

Polisin dediği şu abi.Artık hiç bir sekilde film olmayacak 1 2 3 numaraymıs inceymiş kalınmış yok.Kesinlikle yasaklanmış.
  • yassah hemşerim yassah!!!

iyi de niye yasak? Zararı neymiş cam filminin... Faydası var o belli. Zararı nedir? Sakın bana terör merör demesin kimse, öyle olsaydı elimizle salmazdık

Ayıp yahu... Onların anlayacağı tabirle, EDEP YAHU
  • quote:

yassah hemşerim yassah!!!

iyi de niye yasak? Zararı neymiş cam filminin... Faydası var o belli. Zararı nedir? Sakın bana terör merör demesin kimse, öyle olsaydı elimizle salmazdık

Ayıp yahu... Onların anlayacağı tabirle, EDEP YAHU

Hakikaten arkadaslar bu cam flimleri neden yasak?? bilen varmi aranizda?
  • ZİNCİRLEME BİR KAZADA,,,,, Önden kamyon KASASI'NIN altına girmiş olsa gerek... Arkadan gelen de allah ne verdiyse toslamış cruze'a ...

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

ZİNCİRLEME BİR KAZADA,,,,, Önden kamyon KASASI'NIN altına girmiş olsa gerek... Arkadan gelen de allah ne verdiyse toslamış cruze'a ...

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

bagajda olmak istemezdim
  • o kadar darbeye kapıların şekli bile bozulmamış......
    ne bombe yapmış nede kasma...........
  • http://www.youtube.com/watch?v=ADIfsfNVrvE

bu da değişik bi çarpışma görüntüsü:) cruze vs. bmw

(ekşi sözlük chevrolet cruze başlığından alıntıdır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavarci -- 27 Ocak 2011; 23:45:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İHS@N
    Aynen abi araç kayıt altına alınıyor.
    Filmler lumar markaydı. 2 numara denilen cinstendi.öyle koyu değildi.

Polisin dediği şu abi.Artık hiç bir sekilde film olmayacak 1 2 3 numaraymıs inceymiş kalınmış yok.Kesinlikle yasaklanmış.

film hakkında ceza kesilen arkadaşa corsa genel başlığında sormuştum;

quote:

Llumar marka orta derece koyulukta. Cezalar hakkında kımsenın bılgısı yok heralde.. Neyse. iyi forumlar.

yoksa bu polislerin lumar marka filmlere mi gıcığı var
    valla polis kuralları uygulamayı kafasına takarsa pek çok kişinin canı yanar..............
  • quote:

o kadar darbeye kapıların şekli bile bozulmamış......
    ne bombe yapmış nede kasma...........

Çok doğru bir tespit.. Ben hatta bu halde kaza mahallinden servise kadar rölanti tarzda gediğini bile düşünüyorum.. A-B-C- sütünlarında herhangi bir eğilme bükülme yok .... Helallll
  • quote:

Orijinalden alıntı: canavarci

http://www.youtube.com/watch?v=ADIfsfNVrvE

bu da değişik bi çarpışma görüntüsü:) cruze vs. bmw

(ekşi sözlük chevrolet cruze başlığından alıntıdır.)

o adam yaris pistine neden cikti acaba??
  • Ayrıca utanmaz adam standart bir Cruze ile BMW Fabrika takımının yarış otomobilini dağıttı.

Kesin yıl sonu kampanyasından yeni almış bir arkadaştır bu. 124 BG, Canavar bu, uçar kaçar diyerek soluğu pistte almış

Yalnız daha önce de görmüştüm (Avrupa Oto'da pert bir cruze'da, hatta İHS@N'da görmüştü, resimlerini foruma koyduğumu hatırlıyorum) bu örnekte de aynı durum var. Cruze cepheden ve arkadan darbelerde kusursuz fakat yandan ve çaprazdan kapıya gelen darbelerde zayıf gibi... Kapının o şekilde açılması hiç hoş değil. Ama sağlamlığı çok kesin. Herşey bir yana GM'yi bu kadar sağlam bir dizayn için tebrik etmek gerek. Herzaman yerden yere vuracak değiliz, yiğidin hakkını vermeyi de bilmek gerek.
  • ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BUYDU. BU RESMİ 2010 şubatında Avrupa Oto'da çekmiştim.

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • Önceki resmi ararken bu resmi görüp hatırladım. 1 yıl önce J.Oliva tarafından foruma konulmuş en ilginç Cruze resimlerinden biriydi. Eski sayfalarda olmayan arkadaşlar için bir yeniden gösterim...

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vp09

Öncelikle merhabalar, ben bugün Ford Connect'imi 21 bin TL'ye sattım. Cumartesi günü yeni bir araba almayı düşünüyorum, bunlar için 2-3 alternatifim var ve en büyük ihtimal şu an için Cruze görünüyor. Gerçekten arkadaşların da dediği gibi şehir efsanesi haline gelen bu yakıt durumu nedir ? Kendi sitesinde bile full+full otomatik vitesler için tüketim şehir içinde 10.5 lt olarak gösteriliyor, üstüne en az 1-1.5 eklenir diye düşünüyorum. Arabanın özelliklerini çok beğendim bu özellikler 2011 Cerato ve bu araçta var. 2011 model almayı düşünüyorum, yakıt işinden gerçekten korkuyorum baya ve kullananlara sormak istiyorum. Performans ve yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Arkadaşım,

Ekim 2009 çıkışlı, 11000km'de, İstanbul trafiğinde Otomatik Cruze kullanıyorum. Şu an 9,3lt/100km ortalama tüketim gösteriyor yol bilgisayarı... Yazın 9 idi.

Şunu artık anlamayan varsa anlasın. Birinci madde, benzin pahalıdır. Farklı araçlar da kullandım, Cruze'dan farklı sayılmazdı. Yani 4,5 değildi. Burada konu edilecek Cruze değil, acımasızca vergi koyanlar olmalıdır. Şehir değil, dünya efsanesi olan arabam çok yakıyor deyip kendisiyle ters düşen Türk halkının %47'sidir. Artık lütfen saçmalamayalım. Cahilliği bırakıp okuyup araştırsınlar. (Sözüm size değil, zaten kimlere olduğu belli)

Bu arada yeni rakip Lancer olmuş Demekki Focus'u yenmiş Cruze... Zamanında çok gayretli arkadaşlar vardı, "Cruze mu Focus mu" diye aval aval soruyorlardı. Ford'u marka olarak herzaman sevmiş bir eski kullanıcı olarak hayırlısı olsun diyorum.

lancia bende istanbulda kullanıyorum 2010 otomotik benimkide aybaşı servise gitmeden önce 10,5 lt yakıyordu şu anda 11,2 lt ortalama hızımda 32 km siz nasıl 9,5 yakmayı beceriyorsunuz? kullanma açısından bir şekli var mı veya yazılımlar ile ilgili serviste en son yazılımın yüklğ diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.