Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (867. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.127
Cevap
160
Favori
3.557.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alperzurum

Arkadaşlar acil olarak bilgiye ihtiyacım var. Cevap verebilen olursa memnun olurum.

1) Arabanın konfor düzeyi nasıl? Daha açık olmak gerekirse hyundailer gibi adamın kıçınamı saplanıyor yoksa passatlar gibi bulutların arasındanmı süzülüyor?
    2) Kronik bir sorunu var mı? yedek parça ve servis müşteri memnuniyeti nasıldır?

Araba konfor delisi
    Konfor olarak kullandığım en iyi araçlar arasında.(audi A4 2005 1.8 T dahil)
    Hyundailerle kıyaslamanızını da açıkcası yadırgadım.Hyundai nin hangi aracı ile kıyaslıyorsunuz ?
    Servisine Opel Bakıyor biliyorsunuz.Yedek parça servis sıkıntısını bilemem çünkü lazım olmadı.
    Test Sürüşü yapmak en güzeli.Üstelik ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-R-U-Z-E

quote:

Arkadaşlar acil olarak bilgiye ihtiyacım var. Cevap verebilen olursa memnun olurum.

1) Arabanın konfor düzeyi nasıl? Daha açık olmak gerekirse hyundailer gibi adamın kıçınamı saplanıyor yoksa passatlar gibi bulutların arasındanmı süzülüyor?
    2) Kronik bir sorunu var mı? yedek parça ve servis müşteri memnuniyeti nasıldır?

Araba konfor delisi
    Konfor olarak kullandığım en iyi araçlar arasında.(audi A4 2005 1.8 T dahil)
    Hyundailerle kıyaslamanızını da açıkcası yadırgadım.Hyundai nin hangi aracı ile kıyaslıyorsunuz ?
    Servisine Opel Bakıyor biliyorsunuz.Yedek parça servis sıkıntısını bilemem çünkü lazım olmadı.
    Test Sürüşü yapmak en güzeli.Üstelik ücretsiz

Teşekkür ederim inşallah test sürüşüne gideceğim. Üst modelini almayı planlıyorum inşallah.
  • quote:

Konforu mükemmele yakın. (yakın diyorum ki, mercedes BMW vs arasında bir fark kalsın) Sınıfdaşı Focus kiraladım 4 gün için, Cruze'a dönünce kaba yerlerimin aslında sızladığını o an anladım.

Kronik sorunları var. En iyi kullanımla bile (ki o ben) 8000km sonra kaliperlerden ses gelmeye başlıyor. GM Türkiye denen yeteneksizler bunu biliyor ve sanıyorum içten içten çözüm arıyorlar. Boyası çok ince, çizik bile yese boyatmak gerekiyor kısa süre içinde. Arka balatalar asbestsiz ve bu yüzden geri giderken yapılan küçük frende ses yapıyor. Bunun çözümü yok çünkü çevreci asbestsiz balata kullanımından vazgeçilmez.

Kısaca bu paraya bundan iyisi yok. Ben istiyorum diyorsan parana ilave yap passat, A4 BMW falan al. Az kusura razıyım diyorsan ve GM Türkiyenin müşteri memnuniyetsizliği kervanına katılırım diyorsan düşünme Cruze al. Büyük şehirde yaşamıyorsan alma. Çünkü kaza yaparsan basit parçalar için bugün git 1 ay sonra gel diyen GM Türkiye bayileri örnekleri var forumda... İstanbulda isen al, çünkü tek şikayet almayan bayimiz Odak var ve forum üyelerimizin Odak ile filo anlaşması var. Sadece bilgidir, yoksa istediğin servise götürebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanciaHF

quote:

Konforu mükemmele yakın. (yakın diyorum ki, mercedes BMW vs arasında bir fark kalsın) Sınıfdaşı Focus kiraladım 4 gün için, Cruze'a dönünce kaba yerlerimin aslında sızladığını o an anladım.

Kronik sorunları var. En iyi kullanımla bile (ki o ben) 8000km sonra kaliperlerden ses gelmeye başlıyor. GM Türkiye denen yeteneksizler bunu biliyor ve sanıyorum içten içten çözüm arıyorlar. Boyası çok ince, çizik bile yese boyatmak gerekiyor kısa süre içinde. Arka balatalar asbestsiz ve bu yüzden geri giderken yapılan küçük frende ses yapıyor. Bunun çözümü yok çünkü çevreci asbestsiz balata kullanımından vazgeçilmez.

Kısaca bu paraya bundan iyisi yok. Ben istiyorum diyorsan parana ilave yap passat, A4 BMW falan al. Az kusura razıyım diyorsan ve GM Türkiyenin müşteri memnuniyetsizliği kervanına katılırım diyorsan düşünme Cruze al. Büyük şehirde yaşamıyorsan alma. Çünkü kaza yaparsan basit parçalar için bugün git 1 ay sonra gel diyen GM Türkiye bayileri örnekleri var forumda... İstanbulda isen al, çünkü tek şikayet almayan bayimiz Odak var ve forum üyelerimizin Odak ile filo anlaşması var. Sadece bilgidir, yoksa istediğin servise götürebilirsin...

delircem benim araç 14000e geldi, hergün kasisli yollarda bayırlarda kullanırım geçen fuar zamanı ihsan da kullandı benim araçtan ses gelmiyor anlayamadım bu sizin ses olayını.

boya konusunda katılıyorum, arka tampon çizik dolu, çok kolay boya kalkıyor.
  • sildim gitti..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 26 Kasım 2010; 1:19:56 >
  • bu design edition değil, adamlar kendileri modifiye yapmış satıyorlar.

design editionda böyle bodykit yok ve arka tamponda şık boylu boyunca uzanan krom bir çizgi var. ızgara altı da 2010lardan farklıydı. fuarda görmüştük. içi mavi renk döşeme.
  • CHEVROLET CRUZE'A 47.200 ü veren üzerine bi 35.000 daha verip 1600 CC beyaz bir Mercedes C 180 alır keyfine bakar.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

CHEVROLET CRUZE'A 47.200 ü veren üzerine bi 35.000 daha verip 1600 CC beyaz bir Mercedes C 180 alır keyfine bakar.........

Hemde daha az yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berserkleon

quote:

Orijinalden alıntı: joliva

CHEVROLET CRUZE'A 47.200 ü veren üzerine bi 35.000 daha verip 1600 CC beyaz bir Mercedes C 180 alır keyfine bakar.........

Hemde daha az yakar

Çok yaksa bile bir nedeni vardır...
  • bilemem cruze uzmanı değilim, bana söylenen budur...

fuarada gitmedim, gerçek resimlerinide görmedim...
    bilgisiz yada üçkağıtçı satıcıya rastlamış olabilirim, oda bana sallamış olabilir....................

keşke fuara giden arkadaşlar sadece kendileri bakacağına 1-2 resim çekip foruma atsalardıda bizlerde bakıp görseydik.
    gördüğünü algılamak, yazılanları algılamaya çalışmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.

eğer bahsi geçen arka tampondaki krom çizgili tampon bu ise... buda benim bildiğim RS diye çıkan resimler ...
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 26 Kasım 2010; 0:55:08 >
  • @Paanther senin eklediğin yurtdışında modifiyecilerin yaptığı cruze ss edition bence bu arabaya bodykit yakışmıyor...Adamakıllı bir difüzör tasarımı yapsak egzos sistemi çeksek bu ss editıonu geride bırakır.Ss edition cruzeyi 10 larca burma bileziği takmış kendini gösteremeyip sadece kollarındaki boynundaki altınları gösteren genc bir hatuna çevirmiş cruze'u...Rs de bulunan ön tampon ve arka tampon varmış cruze edition pakette zaten 300-400 lira versek bizimkilerde rs olur sadece jant farkı kalır geriye...Onuda kendi zevkine göre tak.
  • ARKADAŞLAR VE SİTENİN ESKİ SAKİNLERİ, SİZDEN RİCA EDİYORUM ŞURAYA YOK ARABA NASIL TAVSİYE EDERMİSİNİZ DİYE SORANLARA CEVAP VERMEYİN, BİRAZ EMEK'E SAYGI. OKUSUNLAR DAHA ÖNCE YAZDIKLARIMIZI. BU ARADA BUGÜN ATAŞEHİR BEYAZ HC... PLAKA BİR ARAÇ GÖRDÜM BAYA MODİFYELİ GİBİYDİ? BİZDEN BİRİMİDİR?
  • Bırak, tavsiye etsinler. Biraz neşemizi buluyoruz o şekilde. Yoksa ciddi ciddi başka bir araba tavsiye eden gördün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 26 Kasım 2010; 16:10:52 >
  • Z-Spec On Road
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Bırak, tavsiye etsinler. Biraz neşemizi buluyoruz o şekilde. Yoksa ciddi ciddi başka bir araba tavsiye eden gördün mü?

çok değil bir sene sonra bu foruma başka araba tavsiyesi soranlar pişman olacak eminim bizim canavarlar piyasayı alt üst edicek, arabama binipde beğenmeyen hiç görmedim dışardan afilli görünüşünü hiç yazmıyorum zaten biliyorsunuz... bizim forum ayrıca cruze konusunda referans halini almaya başladı bile... servislerdeki ustalar satış temsilcileri hepsi burayı mutlaka okuyorlar emin olun...
  • chevrolet cruze hb casus fotografları
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
    konsept far ve stopları yalan oldu sanki
  • bu arabaya HB yakışmıyor yada bu dizayn beni itiyor palio gibi gözüküyor.... bence sedan daha güzel....
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Bırak, tavsiye etsinler. Biraz neşemizi buluyoruz o şekilde. Yoksa ciddi ciddi başka bir araba tavsiye eden gördün mü?

onlarda olmasa ne yapardık bilmem...

quote:

Orijinalden alıntı: Berserkleon
    Z-Spec On Road
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

şeritler her zaman hoşuma gitmiştir. bodykitide pek nazikmiş...

şu HB cruze u hep fiat bravoya benzetiyorum...
  • bunlarda bu gün gelen kapı eşikleri (benim hoşuma gitti)
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

sibop kapakları (14t)
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 26 Kasım 2010; 20:05:07 >
  • gazoz açar mı bu aparat :)
  • 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.