Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1782. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.128
Cevap
159
Favori
3.564.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17801781178217831784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda bende daha önce peco chip hakkında soru sorup bilgi almaya çalışmıştım. Yanlız kimse cevaplamamıştı. Daha sonra farklı platformlarda ulaştım. Fırsat bulupta gidip yapan kişiyle görüşüp net bilgi alıp sonuca ulaşamadım. Ama şöyle bir şey var burada bir çok kez satın alma yaptığım veya aracım için ihtiyaç gördüğüm yerleri paylaştığımda; doğru veya yanlıştır hiç tepki almadım. Bu pecochip denen olay da doğru veya yanlıştır etkisini kullanmadan bilemeyiz. Burası bu forum sayfasının ana başlığıysa ve bu forumun adminleri tarafından kontrol ediliyorsa bence bazı durumların forum dışına itilmesi ve kabul edilmemesi yanlıştır.

Ben bu foruma insanlar aradığında gördüğünde en azından kendim biliyorum dürüstçe bütün bilgilerimi aktarıyorum. Amacında bu olduğunu düşünüyorum. İnsanları hor görmek,onların bilgilerini dışlamak veya şikayet etmek bence hoş bir durum değil.
    Ben her yazımda aşağı yukarı hangi yol hangi il güzergah veya hangi parça kaç km vs. bilgi veririm. Belki bu pecochipi kullansam bununda iyi kötü yanını paylaşacaktım. O kadar paylaşımdan sonra beni de dışlayan olsaydı, benimde sinirlenip bu foruma yazmayacağım kesindir. Başka platformlarda bahsi geçen modül için kullanıcılar tarafından olumsuz herhangi bir şey duymadım. Genelde çekiş durumundan problemli olan kişiler hep tercih edip memnun kaldığını paylaşmıştı. Hatta ilk duyduğumda bu forumda ulaşamadığıma şaşırıp yazmıştım ama cevap veren olmamıştı.
    İnsanları bence biraz daha kibar ve yaptıklarına saygı duyarak karşılamak gerekli....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAnAngel22 -- 19 Ağustos 2014; 16:57:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: congman

Kronik koltuk gıcırtısı bende de başladı.
    Nette okuduğum kadarıyla servis gidince bu sıkıntı gideriliyormuş fakat kendim bir şeyler yapabilir miyim merak ediyorum.

2 hafta önce 1500 kilometrelik bir yolculuğum oldu. Her türlü yola girdim hızlı da yavaş da gittim. HEr durumda ortak olan bir şey vardı. Ses.
    Özellikle rüzgar sesi 100'den sonra kafa ağrıtır cinsten.
    Lastiklerimin eskimesinin bir etkisi var mı bilmiyorum ama bozuk asfaltta yol sesi cidden rahatsızlık verdi.
    Acaba bu durum dizel Cruze'lara ait bir şey mi yoksa hepsinde mi böyle?
    Örnek olarak aşağıdaki videoyu gösterebilirim. Video benim aracıma aittir.
    www.youtube.com/watch?v=qrbCozp-caU

1.6 cruzelar için uzun yolda 140 dan sonra motor sesinde bir DETONİZASYON mevcut sanırım........ yani bende oluyor..... 2.0 dizel cruzelarda bu baraj kaç bilemem....

ASFALT sesi ile ilgili olarak ,,,, sesi içeri alma konusunda hiç bir sıkıntı olmadı ,,,,,, asfalt kalitesi çok önemli tabi...... bu dört lastik uzun yolda camlar kapalı iken steteskop gibi lastikle yol arasında açığa çıkan tüm doğal ses aktivitelerini iç kabine iletecektir.......bana aşırı geldiğini hiç hissetmedim......

2.0 cruze bende olsa 360 TORK'un 9 oktav 55 Hertz MEGA BASS sesini zevkle dinlemekten ,,,,, asfalt sesini dinlemeye vakit kalmazdı .......
  • Sevgili üyeler;

Anlam veremediğim tartışmalarınızı takip ediyorum. Lakin neyin kavgası bu işin içinden çıkamadım.

Chiple ilgili bilgileri gerekirse ayrı bir konudan paylaşırsanız daha iyi olacak kanaatindeyim. Yoksa bu şekilde kimin niyeti reklam, kim gerçek bilgileri veriyor anlamak güç..

Eğer bir birey, ısrarla ya da her gelen kişiye aynı yeri tercih ediyorsa, buna benzer bir sıkıntılar var ise bana bildirirseniz sevinirim..
  • Lütfen kimse kimsenin mesajına atıfta bulunmasın. Şu andan itibaren karşılıklı polemikler son bulsun rica ediyorum. Şikayet unsuru mesajları sadece şikayet ediniz, cevap verip polemiğe girmeye gerek yoktur.

Bu forum bilgi platformudur. Verilen bilgiler ama doğru ama yanlış, bunu kullanıcılar takip ederek görmeliler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizikci_

VallA arkadaşlar su chip muhabbetinin yorumlarını hayretler içinde okuyorum. Birincisi pecochipin bazı kişileri neden bu kadar rahatsız ettiğini anlamadım.adam diyor ki ben kullandım ve faydasını gördüm, sonra adam yerden yere vuruluyor, bu cruze forumunu takip ediyordum ama yorumda bulunmak istemiyordum, başka forumlara yazıyorum ama.burda sohbetlere katilmamamin sebebi ise son yorumlarda gözüktüğü gibi insanların yerde yere vurulması.kişi kullanır kullanmaz, kimsenin buna bu kadar sert bisekilde karışmasına gerek yok bence.bizde cruze kullanıyoruz, ister istemez sıkıntılarını yaşadım.bu çipin faydasını da gördüm, arabayı uçuruyor mu hayır. Ama benim aracıma iyi geldi mi geldi.o yuzden afyon da olsun nette olsun cruze kullanıcılarına tavsiye ediyorum.(yine reklama girdim galiba) son olarak demek istediğim biz chevrolet sahipleri olarak gmin üvey evlatlarıyız, bizim birbirimizle kavga değil birbirimize sahip çıkmamız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyonur

Hocam konuyu actiginizi ve cruze konusunda pek cok deneyiminiz oldugunu kesinlikle biliyorum. Tartismaya cekmeye calistigimi soylemeniz gulumsetti beni. İlk olarak tartisma yaratacak bir mesaj atan sizsiniz. Benim soylemek istedigim ben urunu kullandim ve bir kullanici olarak olumlu buldum. Bu demek degildir ki arac ilk halinde berbattir kullanilmayacak derecede kotudur. Elbette kullanilabilir ve gayette guzel bir motordur. Sadece daha iyi olmasina cabalamis pecochip in ureticisi o kadar. Lafi daha fazla uzatmak istemiyorum. Lutfen kullanmadiginiz bur urun hakkinda olumlu ya da olumsuz yorum yapmayiniz. Alan alsin kullansin. Herkesin parasi kiymetli. İyi gunler, iyi forumlar.

hep böyle olsaydı.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: utkuyakar

Mazda 3 guzel araba. Pek satmiyor galiba. 308 ile mazda 3 ten umutluydum aslinda.

Hocam araç fiyatları çok arttı. Hangi aracın yanına yaklaşsan yakıyor. Herkesin mevcut aracı, en güzeli durumunda.

Mazda3'ün bir kitlesi var, herkes almıyor. Eski kasanın çok yakması milletin kafasında yer yapmış, 2. el durumu da var.

308 güzel araç, ama şu an otomatiğinin olmaması bir dezavantaj. Direksiyon konumlandırılması da benim gibiler için biraz sıkıntı.
    En üst seviyede göstergelerin gözükmemesi, biraz aşağıya çekince de direksiyonun kucakta olması sıkıntılı. Sorun etmeyenler için güzel araç.

208 ve 2008 de böyle. 2008 biraz yüksek oturma pozisyonu ile azzcıık kurtarıyor.

308In direksiyonuna hayran kaldim. Tam benin tarzim ve ideal pozisyonda gistergeleri gorebildim. Dedigin gibi, bir cok surucu o tip direksiyonu begenmiyor.
  • quote:

quote:

Mazda 3 guzel araba. Pek satmiyor galiba. 308 ile mazda 3 ten umutluydum aslinda.

Hocam araç fiyatları çok arttı. Hangi aracın yanına yaklaşsan yakıyor. Herkesin mevcut aracı, en güzeli durumunda.

Mazda3'ün bir kitlesi var, herkes almıyor. Eski kasanın çok yakması milletin kafasında yer yapmış, 2. el durumu da var.

308 güzel araç, ama şu an otomatiğinin olmaması bir dezavantaj. Direksiyon konumlandırılması da benim gibiler için biraz sıkıntı.
    En üst seviyede göstergelerin gözükmemesi, biraz aşağıya çekince de direksiyonun kucakta olması sıkıntılı. Sorun etmeyenler için güzel araç.

208 ve 2008 de böyle. 2008 biraz yüksek oturma pozisyonu ile azzcıık kurtarıyor.

308In direksiyonuna hayran kaldim. Tam benin tarzim ve ideal pozisyonda gistergeleri gorebildim. Dedigin gibi, bir cok surucu o tip direksiyonu begenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze kullananlarin araclariyka yasadiklari sorunlari burada paylasmalari cok dogal. Zamaninda yasadigim sorunlari anlatmakla hata yaptigimi ifade etmeye calisan mesajlarla karsilasmistim. Bu yorumlar yuzunden arac degerinin dustugunu dusunuyorsaniz yanilirsiniz cunku aracinin deger kaybetmesunin asil sebebi sorunlarinin kisacik bir testte anlasilacak kadar belirgin olmasidir.

Yani,

Kasmaya gerek yok. Kalite de fiyat da ortada. Objektif yorum, her ugrayanin isine yarar. Birinin yasadigi olumsuzluk her aracta var demek de degildir. Misal: lokurtu! Ben yazdikca, bu problemi yasamayanlar icten ice kiziyordur bana :)

• Peco tartismasinin ic yuzunu bilmadigimden yorum yok. Fakat fiyati ilk ciktigi zamanlara yakin olsa hemen alnak istedigim bir urun cunku olumsuz yorym duymadum pej. Ozellikle lpg li araclarda.

• Pantheri sadece yorumlarindab tanirim. Bazi saldirgan arkadaslarin yazdigi gibi birine hakaret ettigini hic okumadim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bana biraz sıkıntılı geldi. Aracın şu anda ada otomatiği yok. O yüzden es geçiyorum.

Şöyle görüyorum;

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 19 Ağustos 2014; 23:25:20 >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    O zaman sikinti...

Ablama bakiyorduk. Cok begenmisti ama direksiyon en ust kademede bacaklarina degiyordu.

• quote:

O zaman sikinti...

Ablama bakiyorduk. Cok begenmisti ama direksiyon en ust kademede bacaklarina degiyordu.

Direksiyonu aşağı alınca da kucağıma geliyor. 208 iç hacimden gelen rahatsızlığı ve koltuk küçüklüğü ile daha kötü, hiç rahat değilim...
  • Sevgili yaziciak,

Mesajlarınızın silinme nedeni üslup bozukluğudur. Hala sataşma eğilimi gösterdiğinizdendir. Ben diyorum ki, şu vakit itibarıyla polemiklerin son bulması ricasında bulundum.

Ben otomobil bölümü yöneticiliğinden geldim, müsaadenizle az çok anlayayım durumu.

Geleneksel, "Yarbarmış, komutanmış, yok efendim hürgeneral" rütbesi varmış, bu yüzden dokunmuyormuşuz gibi klasik söylemleri bir kenara bırakın lütfen. Bu konuda sizin paranoya yaptığınız ortada. Böyle bir şey söz konusu değil. Araştırırsanız 10 bin de, 20 bin mesajı da olan üyelerde sınırsız banlanmıştır..

Lütfen sadece konuya ve otomobille alakalı bilgilere yoğunlaşınız..
  • Sayın Stones,

Birilerinin sorduğu soruyu cevaplayanları REKLAMCILIKLA itham eden bir zihniyet , üslup bozukluğu değilmidir ?
    sizde buna cevap verin lütfen ?
    Bu kişinin mesajlarını okumadığınızı ve seçici algılama ile sadece benim mesajlarıma takıldığınızı düşünüyorum.

Bakınız yukarıda acık secik ve net ......
  • bizdeki cruzeların büyük kısmının üzerindeki lastik ölçüleri 205 60 16

ekonomik nedenlerle PETLAS dan başka bir alternatif yaratamasak da (PETLAS iyi lastik fiyatına göre,,,, CRUZE gibi)

205 55 16 bu goodyear'lar 205 60 16 petlas dan da ucuz...

acaba yanak ölçüsünü 60 dan 55 ' e düşürmek ne kaybettirir ne kazandırır???? 9/15 baraj mesafesini 5 santim bozduk diye sarı kart yermiyiz ?????

aynı goodyear 'ın 205 60 16 olanın da fiyat uçuk / kampanya yok.... 229 TL

Lastik bu 174 TL ..... 160 'a bizim kanka lastikçi bırakırım diyor......http://www.hepsiburada.com/liste/goodyear-205-55-r16-91v-efficientgrip-performance-lastik-uretim-tarihi-2014/productDetails.aspx?productId=otysf555269&categoryId=259720&SKU=OTYSF555269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 20 Ağustos 2014; 0:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

bizdeki cruzeların büyük kısmının üzerindeki lastik ölçüleri 205 60 16

ekonomik nedenlerle PETLAS dan başka bir alternatif yaratamasak da (PETLAS iyi lastik fiyatına göre,,,, CRUZE gibi)

205 55 16 bu goodyear'lar 205 60 16 petlas dan da ucuz...

acaba yanak ölçüsünü 60 dan 55 ' e düşürmek ne kaybettirir ne kazandırır???? 9/15 baraj mesafesini 5 santim bozduk diye sarı kart yermiyiz ?????

aynı goodyear 'ın 205 60 16 olanın da fiyat uçuk / kampanya yok.... 229 TL

Lastik bu 174 TL ..... 160 'a bizim kanka lastikçi bırakırım diyor......http://www.hepsiburada.com/liste/goodyear-205-55-r16-91v-efficientgrip-performance-lastik-uretim-tarihi-2014/productDetails.aspx?productId=otysf555269&categoryId=259720&SKU=OTYSF555269

205/60/16 yerine 205/55/16 uygun durmuyor. +-%3 den fazlasını veriyor.

215/55/16 yada 195/55/16 olur. Ama tabanı küçültmek yerine büyütmek daha mantıklı.
  • Son kez söylüyorum, tartışmalara devam eden üyeler, kim olursa olsun bölüm uzaklaştırması alacaktır.

Lütfen bir birinize karşı saygılı olun. Ben kim haklı kim haksızı geçtim, bazı arkadaşlarımızın üslubu çok bozuk. Burası mahalle kahvesi değil, o kadar şikayet etmenize, rahatsız olduğunuza dair şikayet ettiğiniz Panthér nickli üyeden en ufak bir tarz saygısızlık görmemişken, karşı taraftan rencide edici, düzeysiz mesajlar görüyorum. Hatta hakarete kadar gidiyorsunuz!..

Bu bölümde an itibarı ile chiple ilgili paylaşımlar yasaklanmıştır. İhtiyaç duyan olursa şayet kendisi araştırabilir. Başka forumlarda kullananların, memnun olmaları bu forumu ilgilendirmiyor. Bu mevzu burada çok abartılmaya başlandı. Benim aracımda 102 beygir, yokuşta çekmiyor. Ben bilmiyor muyum chip attırmasını yani? Aracı böyle mi lanse ettirmeliyim insanlara çekmiyor diye? Bu mesajıma cevap vermeyin lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

Hazır bu yazım şeklinde varken, sana yada okumak isteyenlere birşey anlatayım;

Ben Antalya da bulunduğum zamanlarda tanıdığım bazı üyelerin dükkanından geçerken, durur(20-25 günde bir ancak) çayını içer sohbet ederim.
    Genellikle havadan sudan, oradan buradan. Varsa! bir konu arabadan, arabalardan...

Geçmiş zaman da, aynı arkadaşmız ile otururken(3-5 ay önce gibi).

*Abi! yaa ben şu joliva'yı hiç sevmiyorum. Yorumları bir tuhaf, ne dediği belli değil, onun mesajı olunca okumadan geçiyorum, garip adam. Dedi..
    -Sana sadece şunu söyleyeyim, gözlemle.

*Bu arkadaşın anlattıklarının içinde saklı bulunan "asıl mesajı" bulman lazım. O garip tarzlı mesajın/yorumun içinde tam da söylenmek istenen bulunuyor.
    Sadece yolu direkt değil, biraz dolambaçlı. Anlamazsan 2.ye 3.ye oku. Göreceksin...

Bu konuşmadan sonra, bir daha hiç konusu geçmedi. Taaa ki düne kadar.

Dün oturup sohbet ediyoruz. Amacımız hem merhaba, hemde lpg li Cruze'a bir bakış atmak. Konu oradan buradan derken...

*Abi! Hani sen joliva başka birşey anlatıyor, aradaki özü yakalayabilirsin demiştin yaa.
    -Evet!
    *Ben söylediğin o günden beri jolivanın mesajlarını atlamadan okuyorum.
    -Evet!
    *Hakikatten dediğin gibi, adam başka bir şey anlatıyor, başka bir şeye parmak basıyormuş. Haklıymışsın.

Dedi...

Öyle garip bir adamsın işte.

(.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 20 Ağustos 2014; 14:55:31 >
  • 
Sayfa: önceki 17801781178217831784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.