Bildirim
★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1780. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
2 yaşına kadar anne sütü çok önemli beyin gelişimi için sonra doktor ilaç zor iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yer ve gök su vermem dediği zaman Her tarlayı sular arkımız bizim Gideriz nur yolu izde gideriz Taş bağırda sular dizde gideriz Bir gün akşam olur bizde gideriz Kalır dudaklarda ŞARKIMIZ bizim.. -
_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gavuzla
2 yaşına kadar anne sütü çok önemli beyin gelişimi için sonra doktor ilaç zor iş
Arkadaşım, lütfen! boş mesajların için takıldığın telefon/bilgisayar/televizyon konularını kullan.
Sana hitaben atılmış bir mesajım yoktur. Yukarıda attığım mesajım, senin mesajının altına denk gelmiş. Hepsi o...
Kendinle ilişkilendirme._____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
-
http://www.hepsiburada.com/liste/lapierre-26-dh-team-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporileri8&categoryId=27058700
17 bin liraya hepsiburada.com dan bisiklet alıp dağ da bayırda şehiriçinde sıfır litre yakmak varken!!!!! 33-34-35-36 bin lira para sayıp 2012-2013 cruze mu alınırmış????
cruze fiyatları çok pahalı.....en azından bu bisikletin fiyatına düşmesini beklemek lazım....
Anti....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yok hocam taş izi değil lekeler var biraz da zift sıçrayan yerler var..araç 2014 mart çıkışlı boyanın zayıflama ihtimali de yok..rütuş yaptırmak kolay kendim de yapavilirim ama tekrar o bölgede ciddi sıkıntılar olabilir gbi geliyor..oraya suyu ilk tuttuğumda ilk çiziği attı ben ne olduğunu anlayamadan yanına da ikinci çiziği atıverdi..bide bu arada bunu kendm nasıl yapbilirim nlere ihtiyacım var _____________________________ CRUZE 1.4 LTZ BEYAZ SEDAN -
quote:
Orijinalden alıntı: alperen2931
yok hocam taş izi değil lekeler var biraz da zift sıçrayan yerler var..araç 2014 mart çıkışlı boyanın zayıflama ihtimali de yok..rütuş yaptırmak kolay kendim de yapavilirim ama tekrar o bölgede ciddi sıkıntılar olabilir gbi geliyor..oraya suyu ilk tuttuğumda ilk çiziği attı ben ne olduğunu anlayamadan yanına da ikinci çiziği atıverdi..bide bu arada bunu kendm nasıl yapbilirim nlere ihtiyacım var
Minik bir kavanoz götürüp servis den rötuş için boya isteyin(yada orada kendiniz yapın) sulu boya fırçası ile fazla kalın olmadan dikkatlice üzerinden geçin.
Yaptığınızı beğenmezseniz, kurumadan hemen silin tekrar yapın._____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
-
piyasadaki çizik kalemleri işimi görebilirimi acaba..veya piyasadan bulabileceğim bişey varmı..bide son olarak artık tayzikli su konusunda nasıl bir önlem almalıyım bi fikriniz var mı?yıkamacıya verirken uyarmya gerek var mı? _____________________________ CRUZE 1.4 LTZ BEYAZ SEDAN -
quote:
Orijinalden alıntı: alperen2931
piyasadaki çizik kalemleri işimi görebilirimi acaba..veya piyasadan bulabileceğim bişey varmı..bide son olarak artık tayzikli su konusunda nasıl bir önlem almalıyım bi fikriniz var mı?yıkamacıya verirken uyarmya gerek var mı?
Onların işe yaramadığını okuyorum. Siz bilirsiniz ama boşuna para vermeyin derim ben...
En güzeli kendi orjinal boyası ile rötuş yapmak. Servis den alabilir yada bir miktar boya koduna göre sanayi de yaptırabilirsiniz.
Ama bence servise uğrayın usta hemen yapıverir. Eğer servis uzak ise, dediğim gibi sanayi de boya koduna göre azcık yaptırın.
Böyle bir durum var ise -ki bu konu içinde olmuşsa bile hiç böyle bir boya atması(bu nedenle) okumadım/görmedim- yıkamacıyı her seferinde
yakın tutmaması için uyarmakta fayda var. Hatta! bu tayzikli su tabancaları yerine normal hortum ile yıkama yapan yerleri tercih etmeniz/etmek lazım.
Ben bu durumdan yola çıkarak, yıkama esnasında daha dikkatli olacağım._____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
-
quote:
Orijinalden alıntı: joliva
http://www.hepsiburada.com/liste/lapierre-26-dh-team-dag-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporileri8&categoryId=27058700
17 bin liraya hepsiburada.com dan bisiklet alıp dağ da bayırda şehiriçinde sıfır litre yakmak varken!!!!! 33-34-35-36 bin lira para sayıp 2012-2013 cruze mu alınırmış????
cruze fiyatları çok pahalı.....en azından bu bisikletin fiyatına düşmesini beklemek lazım....
Anti....
17.000TL bisiklet mi olur?
Olursa da bizim popomuza gelmez...
Ben 2 yıl önce yerel bir bisikletçiden 2 tanesi 370TL ye aldım. Ara sıra kullanıyoruz.
*Ara sırada da düşüyoruz.
_____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
-
Forumda rötuş boyası satan biri var ihtiyacınız olursa.
http://forum.donanimhaber.com/m_85999308/tm.htm
Not: Satıcıyı tanımam, alışverişimde olmadı._____________________________ -
Niye ısrarla(!) yorum isteniyor??
Nette bir sürü bilgi var(dır). Zorla da olmaz ki...
Neyse; Madem öyle ısrarlı durumlar sergileniyor, 2-3 kişi(aktif kullanıcı olmayan) gelir "illaki!" yorum yapar. Bekleyelim._____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
-
Benim için DH de vereceğiniz bilgiler daha önemli. Mesajı yazma sebebim aracin performans problemi olması +eski msj i ise joliva nin nerden aldiniz linki var mi diyesormasindan sonra tesadüfi eski mesaji gormem.sorduğu kişiye ne amaçla sordu anlamadim.
Benim için DH de vereceğiniz bilgiler daha önemli. Mesajı yazma sebebim aracin performans problemi olması +eski msj i ise joliva nin nerden aldiniz linki var mi diyesormasindan sonra tesadüfi eski mesaji gormem.sorduğu kişiye ne amaçla sordu anlamadim.
Facebook a da yazdim. Araci tekrar sevmeme neden oldu pecochip modul. Daha takar takmaz farki hissedebiliyorsunuz. Alt devirlerdeki cansizlik kayboluyor. Vites gecislerinde ki sarsinti bile ortadan kayboluyor. Rahatlikla 2. Vitesle bile kalkis yapabiliyorsunuz. 2500 devir ve altinda arac canlaniyor. Tavsiye ederim.
Aracın hiç bir şeye ihtiyacı yok. Hepsi safsata...
Bu araçlar fabrikadan standart çıkıyor ise, problem yaşayanlar(yada öyle sananlar!) neye biniyor? Tüm kullanıcıların % kaçını oluşturuyor?
Yokuş da bayıldığını beyan edenler; Deviri iyi ayarlayıp vites/gaz kombinasyonunu yapamayanlardır. Kullanım tecrübe/birikim gerektirir.
Kalkış da ağır kaldığını beyan edenler; Arabanın kilosu ağır, fazla gaza yüklenirsen, toparlayamaz. Yavaş yavaş, nazik nazik.
Gitmiyor diyenler; Her şey cüzdan ile gaz pedalı arasında. Tüketime bakma gazla bakalım, gidiyor mu gitmiyor mu? Gör...
Yurt dışında bu tarz bir sürü zamazingo satılıyor. Almakta, getirip takmak ta, basit.
Bunca yıldır gerek görmediysek, "gereksiz" bulduğumuzdandır. Zaten! bunca yıl onlarsız kullanmışız, bir şey kaybetmemişiz. Bundan sonra "olmasa da olur".
35.000TL ye full araç alıyorsunuz. Sonra; Bi ton bıdı bıdı...
Almadan önce okuyun arkadaşlar. Koskoca konusu/alt konuları var, herşey zamanında yazılmış/konuşulmuş/tartışılmış. Beleş bilgi kaynağı...
Buradan sonra kurulan her Chevrolet konulu site, "burada konuşulmuş ve BİTMİŞ" olanları tekrarlar.
Bizler de zaten! eskinin tekrarını yapıp duruyoruz. Zahmet edip azcıkta olsa okuyan adam, herşeyi çözer.
Haaa! tabi 30-35'e alınan bir araç. İnsanın gözü takılıyor, vazgeçemiyor değil mi? Vazgeçemez tabi!!
Kitabında teknik değerleri yazıyor, 2-3 de derdi var o da buralarda yazıyor/yazıyoruz. Beğenirsen al, beğenmezsen alma.
Ne aldığını bilmeyenlerin ağlama/dert duvarı oldu çıktı buralar. Sırf bu tür üyeler yüzünden "keyiflice sohbet edip, keyiflice arabamıza binemez olduk".
Çok mu yakıyor? Teknik değerlerinde yazıyor. Bakarsın işine gelmezse almazsın...
Gitmiyor mu? Kilosu motoru tork'u yazıyor. Bildiğin atmosferik işte, gücünü verdiği devir/tork belli. Uzun yolda memnun olmayan var mı? Yok.
Bu tür araba(lar) yoğun şehiriçi trafiğine, inişli çıkışlı şehir yapısına uygun değil. Hele hele! "kuruş hesabı yapan kullanıcılar"a hiç uygun değil.
Sürekli bir memnuniyetsizlik, sürekli bir mızmızlanma...
Beğenmeyene; 34.000'e ibiza var onu alsın. 40.000'e corsa var, 50.000 1.2TSI polo var, 50.000'e 1.3 boş corolla var. Var da var...
Dizel mi lazım; 60-70-80.000' verirsin alırsın. Çok mu geldi; 2. el 100.000+ araç dolu. Al kullan keyfine bak...
Tonlarca Honda var, Opel var, toyota vs. var. Tüpsüzü neredeyse yok gibi. Onlar neden bu kadar mızmızlanmıyor?
Çünkü alıcısı, bu arabayı alınca ne yapacağını biliyor. Lpg sorun mu çıkartıyor? Ona da katlanacaksın o zaman.
Geçen gün konusu vardı. "1.2TSI DSG Polo UÇAK". Evet, uçak gibi araba...
1.4 HDI 68bg 208 satıyorlar, şehiriçi 3.6lt yazıyor. Fiyatı 50-60.000TL. Direksiyon kucakta, arkaya da 2 kişi oturamazsın. Ekonominin dibi.
30-35'e full araç alıyorsunuz. Daha ne istiyorsunuz?
Tak lpg'yi, BAS GAZA. Çekiş mekiş hak getire...
Pek çok kez yazdım; Bu araç b sınıfı(hatta 2. el) araç almak isteyenlerin karşısına bir anda dikilen bir araçtır. Cezbeder, rüyalara girer.
İşte bu arkadaşlar bir süre sonra aracın yürütme maliyetleri ile yüzleşir. Arayış içine girer, ne bulursa medet umar.
İşin içinde kredi/borç da var ise, yakıt/çekiş derken; Antici olur çıkar...
Zaten! çok yakıyor'cular ile gitmiyor'cular piyasayı berbat etmedi mi?
bkz; Son 5 yıl.
Konu; Bir araç nasıl mahvedilir/batırılır.
Haa! ölücü galericiler, tutarsız bayileri ve abuk subuk politika sergileyen GM'i de es geçmemek lazım.
Kolay gele..._____________________________ 2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
-
Hocam konuyu actiginizi ve cruze konusunda pek cok deneyiminiz oldugunu kesinlikle biliyorum. Tartismaya cekmeye calistigimi soylemeniz gulumsetti beni. İlk olarak tartisma yaratacak bir mesaj atan sizsiniz. Benim soylemek istedigim ben urunu kullandim ve bir kullanici olarak olumlu buldum. Bu demek degildir ki arac ilk halinde berbattir kullanilmayacak derecede kotudur. Elbette kullanilabilir ve gayette guzel bir motordur. Sadece daha iyi olmasina cabalamis pecochip in ureticisi o kadar. Lafi daha fazla uzatmak istemiyorum. Lutfen kullanmadiginiz bur urun hakkinda olumlu ya da olumsuz yorum yapmayiniz. Alan alsin kullansin. Herkesin parasi kiymetli. İyi gunler, iyi forumlar.
Arkadaşlar bu aralar yeni mazda 3 'le yoğun ilgeniyoruz bayiye gittik 72 bin tl'lik olan hoşumuza gitti benzin-otomatik 1.5 star stop ,10 airbag, Yağmur,far sensörü, 7'' renkli ekran, Sedan siyah led farlar Hayırlısı bizim cruze satılığa çıkabilir yakında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 17 Ağustos 2014; 19:51:12 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi
Arkadaşlar bu aralar yeni mazda 3 'le yoğun ilgeniyoruz bayiye gittik 72 bin tl'lik olan hoşumuza gitti benzin-otomatik 1.5 star stop ,10 airbag, Yağmur,far sensörü, 7'' renkli ekran, Sedan siyah led farlar Hayırlısı bizim cruze satılığa çıkabilir yakında
72 bin lira kapital varsa hiç düşünmeden satın tabi cruze 'u..... cruze 30 bin liraların 35 bin liraların hadi 38-39 bin liraların baba arabasıdır..
cepte ortaya envai çesit karışık kebab söylecek para varsa,,, peynir ekmek te ısrar etmeye gerek yok doğal olarak....
dün yazdım 2 bisiklet parasına full cruze piyasası dönüyor şimdilerde 2012 model falan.....
buda 4 bisiklet parası.....
Bu arkadaşlar araba nasıl sizce ? 70 binlik gibi duruyormu ? siyah iyi duruyormu ? kararsız kaldım renkte.. Edit: Araba power en fullu sensörler vs. katlanır aynalar, vs.Koltuk ısıtma ... vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 17 Ağustos 2014; 23:05:25 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X