Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
45.138
Cevap
158
Favori
3.578.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş
  • Lpg li Cruze kullanıp stepne ye yer bulma problemi çekenlerin ilgisini çekebilir sanırım...
    Ama fiyatı biraz tuzlu.... 200 TL diyorlar bu mini stepneye... Lastik tamir köpük kiti çok daha ucuza geliyor ama lastiğin yarılması gibi bir durumda pek işe yarayacağını sanmam o köpük hikayesinin...

http://www.ajsjant.com/
  • Mereba arkadaslar bir iki konu hakkinda bilmi almak istiyorum sifir cruze bakiyorum be bir bayide gelirken bir iki cizik olusan cruze varmis alirmisin indirim yapariz dediler sizin gorusunuz nedir 0 otomobilde kac binlik bir indirim teklif edilirse kabul edilebilr tesekkurler acil bilgisi ve onerisi olan varsa bekliyorum
  • Normalde Hatchback Manuel 1.6 LS - 36.500 e bırakılıyor. Kalkıp bunu 35000 e verirse, boyalarda rötuş ile geçicek gibiyse alınabilir. Tabi burada para vericek olan sizsiniz. İçinize sinermi bilemem.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Bende bu konuda kararsiz kaldim icime sinermi veya siz olsaniz ne dusunurdunuz 1000 tl bir indirim icin degmez diye dusunuyorum ama saticilarda sunu dusunuyor olabilir bekletirim acelem yok veya test araci yapalim gibi vs fiaytlarinda tam tavan yaptigi bir donemde kararaiz kaldim
  • O sana 1-2 çizik var dedikleri aracın başka yerlerinde boyanmış parça da olabilir.Arabanın tamamını boya ölçen alet ile kontrol edin.Eğer sadece 1-2 çizik varsa 1500-2000tl arası bir indirimle alınabilir.

Orijinalden alıntı: erayfm

O sana 1-2 çizik var dedikleri aracın başka yerlerinde boyanmış parça da olabilir.Arabanın tamamını boya ölçen alet ile kontrol edin.Eğer sadece 1-2 çizik varsa 1500-2000tl arası bir indirimle alınabilir.

Boya olcen alet derken oyle biseymi var aslinda benim korktugum bana bir iki cizik gosteripte belki arac kople cizik veya daha buyuk sorun var ve ben kabul ettim diye defolu otomobil verildi diye bir imza alirlar ki kendilerini saglama almak icin sonra buyuk bir sorun cikarsa ne yaparim dusuncem o
  • Ayrıca 1.000Tl için o aracı almanızı tavsiye etmiyorum.0 araç alıyorsunuz içinize sinmesi lazım.

Orijinalden alıntı: medistor

Bende bu konuda kararsiz kaldim icime sinermi veya siz olsaniz ne dusunurdunuz 1000 tl bir indirim icin degmez diye dusunuyorum ama saticilarda sunu dusunuyor olabilir bekletirim acelem yok veya test araci yapalim gibi vs fiaytlarinda tam tavan yaptigi bir donemde kararaiz kaldim

hocam eğer aracı küçük bir kasabada yada önde motosikletli , arkada tepe lambalı eskort eşliğinde kullanacaksanız, kapalı garajınız da varsa , gemiden indiği şekilde balmumu kaplaı alıp kendiniz eritin..

ama sadece boyasız giderilebilir yada dikkat çekmeyen bir kaç çizik için 1000-2000 indirim alınacaksa bu fırsatı değerlendirin derim . zaten işlemden geçirip veriler. gidin görün , iyi bir muayene yapın , fotoğraf çekin , olayı anlatan yazılı mühürlü imzalı kağıt alın atın torpidoya .

çünkü büyük şehirde gıcır gıcır aracınızın çizilmesi an meselesi . otoparklarda tıklatan tıklatana...

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Amannn yarabbiii bu ne yaaa....
    Hani anladık Mercedes tir , yıldızdır falan felan da ne oluyor bu kadar köklemeye bakım fiyatlarını ki...

C 180 Komp + AMG paket benim de hoşuma giden bir araç ancak o tiki tayfası gibi beyaz renk cam tavan değil , pek bilinmeyen herkesin tercih etmediği bu Kırmızı rengi bence hepsinden güzel....

Ama bu bakım fiyatlarını görünce aman diyimm eksik kalsın kırmızısı da yıldızı da....
    Aslında istanbulda Atatürk sanayi sitesine gittiğimde hep görürüm C-E-S Classe yepyeni araçlar özel servislerde bakım yapılıyor.. İçimden derdim ulan makyak mı bu adamlar bu araçları burada bakm yaptırıyor diye..

Ama bakım fiyat listesini görünce şimdi hak verdim adamlara...

Hani hayalimizden C 180 K AMG 50 bin Euro verdik diyelim.. Ve senede 30 bin Km yol yapan bir kullanıcı olalım... 3 sene sonunda 90 bin Km yol yaptığımızda toplamda ödeyeceğimiz bakım fiyatları

15.000 km= 650 Eur
    30.000 km= 650 Eur
    45.000 km= 1005 Eur
    60.000 km= 1741 Eur
    75.000 km= 1992 Eur
    90.000 km= 2466 Eur

TOPLAM = 8110 Eur ( 20.275 TL )

Ulan araba zaten 125K , 3 seneden verdiğimiz bakım bedeli araç bedelinin % 20 si neredeyse.... Alsınlar o yıldızlarınııııı......

İşte benim dediğim kırmızı renk C 180
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

cruze bitti mercedesemi bulaştınız

Orijinalden alıntı: cruzefanta
    cruze bitti mercedesemi bulaştınız

Sakıncası var mı ... ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 17 Ağustos 2011; 11:04:08 >
  • ARKADAŞLAR MERHABA 2011 MODEL KARBON SİYAHI LS PLUS PAKET SUNROOFLU VE LANDİRENZO LPGLİ 18 BİN KM OLAN ARACIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SİZCE FİYAT OLARAK NE OLUR . ARKA SPOİLER CAM SPOİLERİ TOZLUK, ARKA CAM ÜSTÜ SPOİLER, KROM KAPI KOLU, KROM KAPLAMA SİS FARI TAKTIRDIM. ACABA PİYASA NE OLUR KAÇA SATABİLİRİM. VEYA SİZ OLSANIZ KAÇA VERİRSİNİZ. EĞER KAYBIM ÇOK FAZLA OLURSA BAŞKA BİR ÇÖZÜM BULACAM. KREDİ İLE EVALMAK İSTEMİYORUM... TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

quote:

Bende bu konuda kararsiz kaldim icime sinermi veya siz olsaniz ne dusunurdunuz 1000 tl bir indirim icin degmez diye dusunuyorum ama saticilarda sunu dusunuyor olabilir bekletirim acelem yok veya test araci yapalim gibi vs fiaytlarinda tam tavan yaptigi bir donemde kararaiz kaldim

hocam eğer aracı küçük bir kasabada yada önde motosikletli , arkada tepe lambalı eskort eşliğinde kullanacaksanız, kapalı garajınız da varsa , gemiden indiği şekilde balmumu kaplaı alıp kendiniz eritin..

ama sadece boyasız giderilebilir yada dikkat çekmeyen bir kaç çizik için 1000-2000 indirim alınacaksa bu fırsatı değerlendirin derim . zaten işlemden geçirip veriler. gidin görün , iyi bir muayene yapın , fotoğraf çekin , olayı anlatan yazılı mühürlü imzalı kağıt alın atın torpidoya .

çünkü büyük şehirde gıcır gıcır aracınızın çizilmesi an meselesi . otoparklarda tıklatan tıklatana...

Dostum msjindan cok etkilendim ve sana tesekkur ederim cok guzel bir ornekle aciklamissin bende hemen senin bu yazindan sonra araci gormeye gittim ve gozle gorulur bile olmayan cizik bile dnilmeyecek bu araca tam olarak liste fiyatindan 4500 tl indirimli aldimki bence deger ve cam filmi garantili hediye bi onceki aracimi ve ondan onceki aracimi durup dururken otaparkta orda burda bi suru tahribata ugramisti sanada yazindan dolayi tesekkur ederim

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

400 tl civarı bütçe ayırdım , biraz bas olayına girmek istiyorum. Nasıl 1 ses sistemi önerirsiniz? Sanırım tesisatın ellenmesi ile sinyal seslerinde sıkıntı yaşanıyormuş?

http://forum.donanimhaber.com/m_39028347/mpage_1/key_/tm.htm

belki fayda sağlayan bir öneri vardır.

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • quote:

Dostum msjindan cok etkilendim ve sana tesekkur ederim cok guzel bir ornekle aciklamissin bende hemen senin bu yazindan sonra araci gormeye gittim ve gozle gorulur bile olmayan cizik bile dnilmeyecek bu araca tam olarak liste fiyatindan 4500 tl indirimli aldimki bence deger ve cam filmi garantili hediye bi onceki aracimi ve ondan onceki aracimi durup dururken otaparkta orda burda bi suru tahribata ugramisti sanada yazindan dolayi tesekkur ederim

4.500tl indirim çok güzel, güle güle kullanın.

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

4.500tl indirim çok güzel, güle güle kullanın.

tesekkurler tekrar cruze sahibi olmak cok guzel ve aranızda olup sizlerden ettıgım tecrubelere tesekkurler.

Orijinalden alıntı: yunusdag_65

ARKADAŞLAR MERHABA 2011 MODEL KARBON SİYAHI LS PLUS PAKET SUNROOFLU VE LANDİRENZO LPGLİ 18 BİN KM OLAN ARACIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SİZCE FİYAT OLARAK NE OLUR . ARKA SPOİLER CAM SPOİLERİ TOZLUK, ARKA CAM ÜSTÜ SPOİLER, KROM KAPI KOLU, KROM KAPLAMA SİS FARI TAKTIRDIM. ACABA PİYASA NE OLUR KAÇA SATABİLİRİM. VEYA SİZ OLSANIZ KAÇA VERİRSİNİZ. EĞER KAYBIM ÇOK FAZLA OLURSA BAŞKA BİR ÇÖZÜM BULACAM. KREDİ İLE EVALMAK İSTEMİYORUM... TEŞEKKÜRLER.

hocam öncelikle bu eşitsizlik denklemine ait x ve y parametrelerinden en az birini yani aracı aldığın fiyatı bize belirtebilirsen bizde her iki tarafin karekökünü alıp LPG, SUNROOF vs. aksesuar sabitleriyle orantılarsak aracını minimal kayıpla satabilecegin optimal y parametresinin fiyat aralığını bulabiliriz Biraz ÖYS 2. basamak sınav sorusu gibi oldu ama neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusdag_65

ARKADAŞLAR MERHABA 2011 MODEL KARBON SİYAHI LS PLUS PAKET SUNROOFLU VE LANDİRENZO LPGLİ 18 BİN KM OLAN ARACIMI SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SİZCE FİYAT OLARAK NE OLUR . ARKA SPOİLER CAM SPOİLERİ TOZLUK, ARKA CAM ÜSTÜ SPOİLER, KROM KAPI KOLU, KROM KAPLAMA SİS FARI TAKTIRDIM. ACABA PİYASA NE OLUR KAÇA SATABİLİRİM. VEYA SİZ OLSANIZ KAÇA VERİRSİNİZ. EĞER KAYBIM ÇOK FAZLA OLURSA BAŞKA BİR ÇÖZÜM BULACAM. KREDİ İLE EVALMAK İSTEMİYORUM... TEŞEKKÜRLER.

Vitesten bahsetmemissiniz. Fiyat 2000 tl civari otomatikte fazla. Otomatik icin hemen satiliksa fiyat olarak 33.000 civarina gider. Belki beklerseniz biraz daha fazla veren cikar. Yada galeriye sorarsaniz 31.000 civari teklif edeceklerdir. Ben de uzun bir suredir benzer bir arac bakiyorum. Aralikta 36.000 tl ye kadar verdiler. Mart civari 37.000 lpg full otomatikdi.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.