Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1084. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.122
Cevap
160
Favori
3.550.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10821083108410851086
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 34Brs34

quote:

Orijinalden alıntı: erayfm

quote:

Jettamın göstergesi resimdeki deil bu araç TDİ bnmki 2008 TSİ 140 HP AUTO ARACIM KOMPLE DOGUŞ TA TASARLATTIM S - LİNE A ;) ARACIM ŞU ANDA TR DE TEK BEYAZ JETTA TSİ DSG ÖZELLİK BAKIMINDANDA SENİN ALDIN SIFIR ARABA BNM ARABAMIN İKİNCİ ELİ ETMEZ BE ARACIMIN 2.EL DEGERİ 44-46.000 TL

Allah daha çok versin ama para seni bozmuş abi belli yani.Senin gibi olacaksam,ne bileyim benden daha ucuz arabaya bineni aşağılamaya çalışacaksam hiç jetta'm olmasın daha iyi.Birgün Biri Mercedes'inden iner ve senin jetta'nın kapı koluna sümüğünü silerse o adama hiç kızma çünkü bil ki o adam da senden :)

Rahat ol imzama bakarsan anlarsın ;) kardeşim bak beni burda sinirlendiren olay bi arkadaşın bana yalancı demesi neyse allah herkeze en iyi sini nasip etsin sizin ve herkezin kararı belli bn baitt bir soru sordum olay taa nerden nereye geldi bir kaç arkadaş bni kötüledi ! bn masumca cıvıc le performans aynı mı dedim bna cıvıc ı kötüleyip ortalıgı karıştırmaya çelışıo dediler aynılarını sana yaptılar farz ett nolur ?? neyse herkez kendi işini bilir Allah kazadan beladan cezadan korusun ..

Ne alaka yani şimdi jetta forumunda Cruze'u kötüleseler ben girip oraya tartışma mı çıkarıcam.Bana ne ben arabadan memnunum ve verdiğim paranın karşılığını alıyorum.Sen Civic ile Cruze arasındaki performans farkını sordun.Ben Civic biraz daha iyi dedim.Yanılmıyorsam Panther isimli üye de benzer bir cevap verdi.Buna rağmen sen olayı farklı bir boyuta getirdin.Malınla fazla övünme abicim ne demişler "dünya malı uçan halı"
  • sizin jettanın göstergisi bu olsa ne değişcekki???????

Para yok kardeşim paraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! yoksa 2 arsa bir yazlık satıp,,, yada borsada parayı 3 e katlayıp bizde biliyoruz ,, 2011 5.20 dizel almAYI

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • hani cruze atıyorlardı sallıyorlardı falan filan neyse bi yere kadar ama bu sefer çizme aşılmış oldu burada TERBİYE sınırları aşılmış oldu
    söylenecek tek söz dahi kalmadı adam kafayı yemiş yani ben öyle umut ediyorum inşallah normal hali bu değildir.
  • quote:

YAHU UZUN YOLDA 180 KM/H den aşşagı inmedim istanbul da full ledim sıfırladım balıkesir de bitti 12.5 LT yaktı

Bak hocam...

Araç sahibi olanlar araçları hakkında mübala sanatını kullanır bunu herkes yapar , ama senin anlattıkların mübala sanatını aşıyor..

İstanbul- Bandırma arasında gittim diyorsun , Eyvallah gidersin ülkede seyahat özgürlüğü var.. Ama bu özgürlük sadece senin için geçerli değil... İstanbul-Bandırma arasında gidecen ama dediğine göre 180 Kmh den aşağı düşmeyecen.... Vayyy vayyy vayyy... Ne oldu sokağa çıkma yasağı felan mı ilan ettiler o yolda.. Kamyonlar , otobüsler , senelerdir devam eden yol çalışmaları felan bitti , bütün trafik kesildi Senin ve Jettanın Ego mastürbasyonu için sana mı tahsis edildi o yol....

İst-Balıkesir arasındaki yolda 180 den aşağı düşmeden gittim dersen , ben de sana hayırlı traşlar derim...
    Burada adam akıllı bilgi paylaşıyoruz , böyle atmasyon şeylere gerek yok...

Komik olmayın arkadaş... Tamam araban güzel bir araç.. İleri teknoloji TSI motor güzel , DSG desen üst sınıf araçlardan sonraki en iyi şanzımanlardan ama bu kadar uçmaya gerek yok...

Senin aracını bende 10 gün boyunca kullandım istanbul trafiğinde... İstanbul içinde biraz red-line a yakın vites değiştirip , TSI ın torkunun zevkini çıkarayım dedin mi Ortalama tüketim 11-12 Lt leri gösteriyor... Gece 02:00 da Sabiha Gökçen Havaalanından kardeşimi alıp zincirlikuyu ya gelirken yüksek süratlere çıktım ortalama 11.4 ten 13 Lt ye geldi... Hani TSI motoru bir tek kullanan sen olsan insanlar inanacak ta , yüzlerce binlerce TSI kullanıcısı var memlekette ... WW jetta forumlarına gir bak bi istersen ortalama tüketimleri veya DH Jetta forumuna bi bak kullananlar neler diyor tüketim hakkında..

Senin aracını doğuşta yaptırman demek , body kit veya aksesuar anlamında değişiklik demek, VW sana özel olarak basınca daha hızlı giden ama daha az yakan bir TSI motor üretecek değil..

Ayrıca şu senin Aiır Force One Jetta için 0-100 ü 6 sn. de tamamlıyor diye bir beyanın vardı .. Arada kaynadı gitti , o na da bir açıklık getir istersen.. Nasıl oluyor da senin stock jetta 0-100 ü 6 sn de yapıyor...???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 23 Temmuz 2011; 11:01:11 >
  • BIXI MAN başka cevaplara gerek bıraktırmayan mantıklı bir cevap yazmış. Buna başka birşey eklemeye gerek duymuyorum. Bakalım cevap gelecek mi?
  • Hayal gücü hayal :)
  • delinin biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramıyoruz :)) boşverin arkadaşlar yaw şu ibikleri, kendi yazdıklarına kendileri inanıyorlar sadece başkada inanan varsa ayağına taş bağlayıp FSM'den atsın kendiniki fazla o2 tüketmesin dünyada
  • mereba arkadaslar cruzla bir kaza gecırdım ve allaha sukurler olsun kı burnumuz bıle kanamadan kurtulduk fakat sımdı aklıma takılan aynı guvenılırlıgı ve performansı alabılırmıyım aracımdan bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ve resımlerı koysam yorum yapabılırmısınız perte cıkma olasılıgı hakkında yada tamırden sonra sorunsuz kullanacagım hakkında sımdıden tesekkurler herkese
  • çok geçmiş olsun kardeşim... KAç km hızla giderken kaza yaptın istersen resimleride ekle bi bakalım...
  • ben 30 - 40 km hızla gıdıyordum fakat karsıdan kontrolunu kaybetmıs bır arac tarafından benım aracın sofor kapısı ve arka kapısına karsıdan gelen aracın on kısmı ile çarğpıştı ve benım ıkı kapı on camurluk karsıdan gelen arac zaten pert oldu calısmadı bıle ve benım yan hava yastıkları acıldı resım koyamaıyorum buyuk dıyor buyuk resımlerı naısl koyabılırım.
  • çok geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

YAHU UZUN YOLDA 180 KM/H den aşşagı inmedim istanbul da full ledim sıfırladım balıkesir de bitti 12.5 LT yaktı

Bak hocam...

Araç sahibi olanlar araçları hakkında mübala sanatını kullanır bunu herkes yapar , ama senin anlattıkların mübala sanatını aşıyor..

İstanbul- Bandırma arasında gittim diyorsun , Eyvallah gidersin ülkede seyahat özgürlüğü var.. Ama bu özgürlük sadece senin için geçerli değil... İstanbul-Bandırma arasında gidecen ama dediğine göre 180 Kmh den aşağı düşmeyecen.... Vayyy vayyy vayyy... Ne oldu sokağa çıkma yasağı felan mı ilan ettiler o yolda.. Kamyonlar , otobüsler , senelerdir devam eden yol çalışmaları felan bitti , bütün trafik kesildi Senin ve Jettanın Ego mastürbasyonu için sana mı tahsis edildi o yol....

İst-Balıkesir arasındaki yolda 180 den aşağı düşmeden gittim dersen , ben de sana hayırlı traşlar derim...
    Burada adam akıllı bilgi paylaşıyoruz , böyle atmasyon şeylere gerek yok...

Komik olmayın arkadaş... Tamam araban güzel bir araç.. İleri teknoloji TSI motor güzel , DSG desen üst sınıf araçlardan sonraki en iyi şanzımanlardan ama bu kadar uçmaya gerek yok...

Senin aracını bende 10 gün boyunca kullandım istanbul trafiğinde... İstanbul içinde biraz red-line a yakın vites değiştirip , TSI ın torkunun zevkini çıkarayım dedin mi Ortalama tüketim 11-12 Lt leri gösteriyor... Gece 02:00 da Sabiha Gökçen Havaalanından kardeşimi alıp zincirlikuyu ya gelirken yüksek süratlere çıktım ortalama 11.4 ten 13 Lt ye geldi... Hani TSI motoru bir tek kullanan sen olsan insanlar inanacak ta , yüzlerce binlerce TSI kullanıcısı var memlekette ... WW jetta forumlarına gir bak bi istersen ortalama tüketimleri veya DH Jetta forumuna bi bak kullananlar neler diyor tüketim hakkında..

Senin aracını doğuşta yaptırman demek , body kit veya aksesuar anlamında değişiklik demek, VW sana özel olarak basınca daha hızlı giden ama daha az yakan bir TSI motor üretecek değil..

Ayrıca şu senin Aiır Force One Jetta için 0-100 ü 6 sn. de tamamlıyor diye bir beyanın vardı .. Arada kaynadı gitti , o na da bir açıklık getir istersen.. Nasıl oluyor da senin stock jetta 0-100 ü 6 sn de yapıyor...???

YAW TMM KARDEŞİM İSTER İNAN İSTER İNANMA NAPAYIM ALLAH CRUZE LA KAZASIZ SÜRÜŞLER WERSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

delinin biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramıyoruz :)) boşverin arkadaşlar yaw şu ibikleri, kendi yazdıklarına kendileri inanıyorlar sadece başkada inanan varsa ayağına taş bağlayıp FSM'den atsın kendiniki fazla o2 tüketmesin dünyada

YAW ANLADIK SİZ CRUZE U JETTA DAN PASSAT TAN MERCEDES TEN İYİ GÖRÜORSUNUZ

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

• ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

• ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • 0-100 6sn vidosunu koyunca görürüm sizleri ;)
  • şimdi bu forumlarda resimleri bulunan başka kişilere ait, 3 ayrı jetta resmini koyarak ne anlatılmak isteniyor!...
    jetta sahibi, honda sahibi arkadaşın neden o konularda paylaşım mesajı yok?...
    üyelik tarihi 18 temmuz 2011. imzada o kadar araç varken, üye olur olmaz ilk atılan mesajın yeri "cruze"

http://forum.donanimhaber.com/m_35128269/tm.htm
  • quote:

yahu hocam madem 4 gün ceza verdiler,,, sabırla çekeydin 4 günü,,,,

öncelikle bu tarz tartışmalarda genelde beni seçerler, çünkü onlara karşı hiç bir zaman
    sessizliğimi korumam...geçen yıl bu tarz anlayamayan kişilerle yaptığım aynı bu tarz
    tartışma sonucunda yine ceza almıştım. o zaman başka bir isimle devam ettim. eskiler ne
    olduğunu bilir. halen duruyor gerekirse aktif eder cevaplarımı veririrdim. bilinir ki hiçte çekinmem...
    ........geriside bana boş gelir......

farkında olanlarımız mutlaka vardır,son 3-4 gündür mesaj sayıları 1-10-15 sürekli bir sataşma değişik
    tarz yazılar anlamsız cümleler....bunlar kim mi!...bu durumda HEPSİ BENİM..........

cruze konusunda PARANOYA sürekli üste seviyededir...
    " HERKES HERKESİ HERKES SANIR "

gelelim cruze konusuna; cruze konusu "HAİNDİR" kim ne yaparsa yapsın hiç yaranamaz. bu konuda diğer
    konulardaki birlik ve beraberlik söz konusu değilidir. dost gibi gözükenler çoğunlukla düşmandır.
    bu tarz sorunlarda genelde doğru bildiklerini göstermeyip arka planda kalıp izlemeyi seven çok olur.
    yani sakın bu foruma güvenmeyin " YAYA KALIRSINIZ ".......

forumun konusu mu!.... CRUZE!... 2-3 tane derdi var(oda servislerce çözülmüş) 3-5 tanede ıvır zıvır konu
    hepsi budur...konudaki tüm sorunlar çözülmüş, paylaşımlarda yapılmış...BİTMİŞTİR...her şey eski sayfalarda
    mevcuttur. artık fazla bişey beklemek yanlış olur.

konuşulacak tek şey "yakıt" ve "perfomans"...

*yakıt konusunu; çoğu kişiye örnekli, belgeli, açıklamanıza rağmen nedense anlamakta hep güçlük çekerler.
    anlamsız bir inatla çırpınıp dururlar. "ne okuduklarını anlarlar" nede "yazdıklarını anlarlar...
    en komiği ise, sanırlar ki buradaki herkez GM'e çalışır. birde herkesi "YALANCILIKLA" suçlamazlarmı...oda ayrı konudur....

*performans; kime göre!...neye göre!...cevabı herşeyin anahtarıdır.....

neyse; konuya böyle girip veda sözleri yazacak sananlar, malesef bu arabayı satana kadar beklemek zorundalar.
  • gelelim konudaki baş kahraman, eski cruze cu yeni c4 cü ve anti-cruze cu arkadaşa;
    tastikler yorumu;
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

*hondacılar gereken cevabı vermişşş...

-ben gerçek hondacı göremedim...cevapta göremedim...CEVAP GÖREN VARSA GÖSTERSİN bir zahmet....
    -bu arkadaş saçmalarken honda forumuna bu mesajı atarak kendisine yandaş toplamaya çalışmış
    honda tarafından gelen yada gelecek olanlarla cruze forumundakileri karşı karşıya getirmek suretiyle
    tartışma ortamı çıkmasını sağlayarak konunun kirlenmesini amaçlamıştır. bu girişim sayesinde konuya
    1-2 müdahil olmuş amacı anladığında ise "öyleyse ben konuya dahil olmamayım"diyerek gitmiştir.
    işte huzursuzluk çıkartmaya yönelik mesajı;
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

*4-5 arkadaşın saldırısına uğramış...
    -nedense onlar saldırdıkça(ona göre) benim ismimi kullanarak cevap vermeyi tercih etti.
    onlara cevap vermedi-veremedi-.....

*her foruma girip buraya adam toplamışız.... "YALAN"
    - profilimi açıyorum isteyen herkes baksın(yada arama kutucuğuna (paanther) yazıp isteyen kontrol etsin...
    girdiğim hangi konuda yada hangi HER KONUDA "neden bu aracı aldınız" yada "cruze daha iyidir,
    cruze süperdir" demişim. yada bulabilirse(sanmam) kendisi alıntıları yapsın yada adres göstersin...
    gösterebileceğini sanmam, "yalan çünkü YOK"............
    kendisini adam toplamaya çalıştığı örneği yukarıdadır...

anlamakta zorlananlar için tekrar edeyim; c4 forumuna mcp vites hakkında soru sormaya girdim...
    1-"neden mcp vites, robotize şanzımana bu kadar para vermek doğrumudur" dedim...ister cevap verirsin
    istersende cevap vermezsin...forumun abileri ayağa kalktılar"bizim araba bir tane" o zaman imzamızda
    cruze yazıyordu. eski cruze kullanıcısı çok bilmiş şahıs imzaya bakıp "şimdi iki çift laf yapayımda
    10 sayfalık konuda abilik mertebesine ulaşayım". bendede cruze vardı şöylede böylede diyerek konuyu
    başka yere çekti bende cevap verdim...oradaki başlattığı tartışmada aynı içeriklidir.(isteyen konuya girsin okusun)....

2-bir zaman sonra o konuyu tekrar okurken,bu konuyada girip zaman zaman saçmalayan birisinin şahsıma
    yapılmış sözünü gördüm(tesadüf)."o konuya giriyorum, istediğimi söylüyorum hiç birşey diyemiyorlar
    hele paanthere neler çektiriyorum" eee bunu görüncede verdim cevabını...ne mi oldu!...
    bahsi geçen eski cruzcu yeni anti-cruze cu aynı teraneye başladı...-konusunun içeriği aynen bu konudaki örnekle
    aynıdır- atıp tutan kişi kim mi!...meşhur " yancı "

kim nereyi merak edip bulamıyorsa PMden atsın...her yeri gösterebilirim...

*siz olayı bilmiyormuşsunuz...
    -bahsi geçen olay anlattığım gibidir, defalarcada konular içinde tekrarladım...
    isteyen c4 forumuna gider bakar(dikkat 2 konu var)
    konu içerikleri burada yaşanan konu içerikleri ile
    birebir aynıdır. girip bakanlar aynı tarz olduğunu görecektir.

* maliyet hesabı yapmış...
    -kendi cruze u LPG'li olmasına rağmen hiç bundan bahsetmeyerek sürekli benzin hesabıyla itiraz etmiştir.
    10.000tl zarar 15.000tl farkla toplamda 25.000tl zarar ederek. "0" aldığı ve dizel ile yaklaşık aynı değerleri yakalayan
    LPG'li aracını değiştirerek yanlış maliyet hesabıyla hata yapmış. sonucunu fark ettiğinde işi işten geçmiştir...
    " durum böyle olurunca, anti-cruze'culuğa dönüşüyormuşş.... "

* hep soru işaretli gösterilemeyen, açıklanamayan yazılar...
    - c4 olmayıpta bahsi geçen diğeeer konular neresi. göster bakalım okuyalım......

bu arkadaş sürekli bir yerlerden bahsediyor, ama neden adres vererek gösteremiyor acaba?...

* bu arkadaş cruze ile şehiriçi 14lt, şehirdışı 12lt yaktığını sürekli beyan etmiş. hemde normal kullanımdaaa.....
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

9-10 lt yakıt tüketimim var diyen tüm üyeleride "YALANCILIKLA" itham etmiştir(örneği forumdadır)
    şiçi 9-10lt yakan herkes yalancıdır, hatta ona göre bunu yapmak imkansızdır. 8.8lt ile 9lt arasındaki
    farkı bile hesaplayamamaktadır...

*bu arkadaş okuduğunu anlamamış, yazdığını bilememiştir. örnekleri çoktur...

* bu arkadaş aynı sınıf araçlar arasında karşılaştırma yapılamaz diyerek gülmüştür...
    herkes bilir ki. "1.6 atmosferik c sınıfı araçlarla, aynı sınıf aynı motor aynı kilo araçlar karşılaştırılır"
    buna "hayır olmaz"diyerek gülene, OTOMOBİL SINIFLARINDAN ANLAYAN HERKES GÜLER ...............

*bu arkadaş okuduğunu tersine anlamış, "öyle değil bak ne yazıyor" denmesine gösterilmesine rağmen
    anlamsızca çırpınıp başka konulara kışkırtıcı yazılar yazarak konuya başkalarını getirmek suretiyle
    konuda huzursuzluk çıkartmaya yönelik haraket içine girmiştir...amacı sadece budur......

işte başka konulardaki kışkırtma içerikli diğer yazısı; (diğeri yukarıdadır)
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

en son haraket..........
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

cruze'u severek aldım...
    sizleri çok seviyorum....
    üzdüklerimden özür dilerim...
    gidiyorum hakkınızı helal edin...

çıkarılacak ders :
    " okuduğunu anlaması ve gördüğünü algılaması zayıf insanlara laf anlatmak gerçekten zordur....
    birkaç yorumundan sonra yetersiz bilgiye sahip olduğunu anladığın şahıslarla, algılayamayacakları
    yazışmalara girme...anlamazlar-anlayamazlar...i"

• jetta ve cıvıc sahibi arkadaş....

evet, performans sorusu sormuşsun. bende dahil, kendine göre cevaplayanlar oldu.
    ama neden arkasından böyle bir yorum yazıp;
    quote:

YAHU CHEVROLET LE BENZİN YAKMAYA DEGMEZ CHEVROLET TAM BİR TENEKE BU KESİN RENAULT ONDAN DAHA
    SAGLAM GİT BİR KAZA YAP ALLAH KORUSUN O PARÇA DÜZELTİLEMİO ;)

kıyaslamaya giriştiğini anlayamadım...bu tarz yazıların sorun çıkartacağı her zaman bellidir...

diğer merak ettiğim ise, başka üyelerinde belirttiği-sorduğu yazım şekli hakkında...
    bu konuda sürekli...örneğin şöyle;

quote:

Sn vw gende aldıgın güveni Chevrolet te alıosıosan sn sahin SL den inmişşin ,)

başka yazdığınız konularda ise, nasıl böyle daha düzgün olabiliyor;
    quote:

Arkadaşlar 2006 ve 2008 model arası bir viano alacagım. Araç hakkındaki görüş ve önerilerinizi
    bekliyor aracın yakıt performans ve genel sıkıntıları hakkındaki görüşleriniz bekliyorum TEŞEKÜRLER

bunlar göremiyorken, 1.4 140bg stock aracın 6 sn. görmesi....şaşırtıcı...

1.4TSI 160bg jetta................. 1.4TSI 180bg golf...............1.4GTI 180bg polo
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

buda kendisi dimi;
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

buda meşhur süper japon cıvıc'in 2012 de çıkacak yeni kasası dimi;
    gerçekten türkiye yollarında dolaşacak kasa bu ise...eskisinden daha beter bir durum var.
    eski city platforumu üzerinde üretmişler galiba.

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

-------
    buyrun buda golfR 0/100 videosu...2.0TSI 255BG 4MOTION

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

sonuç: yine buradada gördüğümüz aynı şey. "1.6 atmosferik motor ile 1.4 turbo karşılaştırması"
    ne saçma karşılaştırmalar...
    gerçi daha önce aralarda kaynayan "sizin araç bmw 5 serisinide geçer" saçmalığından, biraz daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 10821083108410851086
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.