Son zamanlarda babam jeep havasına girdi.Reklamlarda sık sık gordugumuz Ford Kuga ya baktık dışı guzel olmasına ragmen ama içi dar geldi.Şuan CAPTİVA düşünüyoruz tatılden dönüşte siyah bitane molada gorduk arac hoş heybetli duruyordu. 2006 model 407 hdi satıp boyle bı geçiş yapmayı dusunuyoruz oneri ve fikirlerinizi bekliyorum.dizel ve otamatik tercih sebebidir.
captiva belki de en kötü yol tutuşa sahip ama fayda/maliyet ve boyutlar olarak bu sınıfta en iyi seçim.
Captivalar ilk piysaya çıktığında 8o milyardan fazlaya satılıyordu. Donanımına göre 90'ı da geçiyordu. O zaman incelemiştim ve o fiyatın çok olduğuna karar vermiştim. Ama şimdi 66 milyara satılıyor giriş donanımı. O fiyata bence kesinlikle alınabilecek bir araç.
Fiyatı iyi de yol tutuşu kötü
honda crv , nissan xtrail vak bide derim
SUV olması şart mı?
Daha zayıf yol tutuş, daha kötü fren mesafesi, artan tüketim...
407 nin yol tutuşu testte d sınıfının sonunda yer alıyordu
(Cümleye bak)
Pek farklı olucağını sanmıyorum captiva şık bir araç
bence 407 daha şekil ayrıca yakıt vergi gibi degerler kesinlikle artacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: GKHN_93
bence 407 daha şekil ayrıca yakıt vergi gibi degerler kesinlikle artacaktır
Orası oylede ne bılıyım belkı bu benım ısımede gelır jeeple gezerız:)
captiva aracımı alalı daha 1 ay olmadı bayram tatilinde uzun yola gittim geldim ve yol tutuş konusunda hiçte denilen kadar kötü bi performansı yok gayet başarılı, zaten 150-160 km hızla virajları dönmiceksen yol tutuşundan çok memnun kalacağın bi araba
hyundai santafelerede bakanilirsiniz onlarda gayet güzel araclar
quote:
Orjinalden alıntı: Polemik
SUV olması şart mı?
ve normal B sınıfı C sınıfı araçların rahatlıkla geçtiği yerde, aks mesafesinin uzun olmasından altı yere sürten bir SUV (!!!)
sorentoda alabılırsınız sorento captivadan üstün bir arac bizde o km sorento aldık gayet memnunuz
quote:
Orjinalden alıntı: baronnorab
captiva aracımı alalı daha 1 ay olmadı bayram tatilinde uzun yola gittim geldim ve yol tutuş konusunda hiçte denilen kadar kötü bi performansı yok gayet başarılı, zaten 150-160 km hızla virajları dönmiceksen yol tutuşundan çok memnun kalacağın bi araba
Gule gule kullanın.Aracın ortalama ve sehir dışı yakıt tuketımı nedır lıtre olarak
quote:
Orjinalden alıntı: SeLiM_50
quote:
Orjinalden alıntı: Polemik
SUV olması şart mı?
ve normal B sınıfı C sınıfı araçların rahatlıkla geçtiği yerde, aks mesafesinin uzun olmasından altı yere sürten bir SUV (!!!)
Nasıl altı surtsun çozemedım? 407 burnu yuzunden 3kez plakalık kırdık SUV nasıl altı surtecek zaten arazı ıcın yapılmıs araclar
Bu haftasonu Palladiumda SantaFeyi inceledim gayet güzel hoş bir araba..
İÇ mekan olsun dış görünüşü olsun..
Sorentolarada bakmanızı tavsiye ederim.
Palladium'mu? Siz bize komşusunuz anlaşılan:)
Konuya gelince, eskiden suvların geç durduğu olayına şiddetle karşı çıkardım ama X5 hariç çoğu suv rezil. Audi Q7 felan 44 metrede duruyor, Range Rover'larında 43 metre felan, Grand Cheerokee felan 40 metrede ancak duruyor...
Bu arada 10 Ekim'de Autoshow var CNR'da biliyorsunuz, gidin oraya her türlü suvu inceleyin öyle karar verin kapı kapı showroom gezmeyin boş yere 4 gün kaldı şunun şurasında...
Forester dizel geldi, fiyatı makul 75 bin ytl, yakıt tüketimi oldukça düşük. Araç eski forester e göre yükseltildiği için sürüş pozisyonuda yüksek. İncelemenizi tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Palladium'mu? Siz bize komşusunuz anlaşılan:)
Konuya gelince, eskiden suvların geç durduğu olayına şiddetle karşı çıkardım ama X5 hariç çoğu suv rezil. Audi Q7 felan 44 metrede duruyor, Range Rover'larında 43 metre felan, Grand Cheerokee felan 40 metrede ancak duruyor...
Bu arada 10 Ekim'de Autoshow var CNR'da biliyorsunuz, gidin oraya her türlü suvu inceleyin öyle karar verin kapı kapı showroom gezmeyin boş yere 4 gün kaldı şunun şurasında...
Yok komşu değilimdir
Çengelköyde oturuyorum:)
Otarafa işim düştü bi uğrayayım dedim karnımda acıkmıştı gezdim güzel yapmışlar:)