Şimdi Ara

Chevrolet Aveo & Citroen Elysee görüşlerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni evli bir devlet memuruyum. Nasip olursa sıfır araç almayı düşünüyorum fakat Aveo Sedan LTZ 1.3 dizel 95 bg ile Elysee Exclusive 1.6 dizel 92 bg arasında kaldım ve karar veremiyorum. Sizlerinde görüşlerini almak istedim. Sizce hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixir_19 -- 7 Haziran 2013; 20:33:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ixir_19

Merhaba arkadaşlar yeni evli bir devlet memuruyum. Nasip olursa sıfır araç almayı düşünüyorum fakat Aveo Sedan LTZ 1.3 dizel 95 bg ile Elysee Exclusive 1.6 dizel 92 bg arasında kaldım ve karar veremiyorum. Sizlerinde görüşlerini almak istedim. Sizce hangisi ?

Kriterler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Merhaba arkadaşlar yeni evli bir devlet memuruyum. Nasip olursa sıfır araç almayı düşünüyorum fakat Aveo Sedan LTZ 1.3 dizel 95 bg ile Elysee Exclusive 1.6 dizel 92 bg arasında kaldım ve karar veremiyorum. Sizlerinde görüşlerini almak istedim. Sizce hangisi ?

Kriterler?

Kriterler?'den kastın benim kriterlerim ise öncelikle memur olmamız bakımından aracın yakıtının ekonomik olması ve konforudur. Gerisi biraz teferruattır pekte anlamam zaten aracın detaylarından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixir_19 -- 7 Haziran 2013; 21:20:05 >
  • c-elysee
  • quote:

Kriterler?'den kastın benim kriterlerim ise öncelikle memur olmamız bakımından aracın yakıtının ekonomik olması ve konforudur. Gerisi biraz teferruattır pekte anlamam zaten aracın detaylarından..

Citroenler süspansiyon olarak konforlu araçlar,bunu belirteyim.
    Önceki C3'ümüzde de bunu yaşamıştık.
    İkisi de yakıt olarak ekonomik otomobiller,fakat aveo daha şık bir otomobil daha güzel durmakta.
    Ayriyeten c elyse gibi 3. dünya pazarlarına yönelik değil,tüm dünyada satılan bir otomobil.
    Ben olsam aveo alırım kısacası.
  • c elysee akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Citroenler süspansiyon olarak konforlu araçlar,bunu belirteyim.
    Önceki C3'ümüzde de bunu yaşamıştık.
    İkisi de yakıt olarak ekonomik otomobiller,fakat aveo daha şık bir otomobil daha güzel durmakta.
    Ayriyeten c elyse gibi 3. dünya pazarlarına yönelik değil,tüm dünyada satılan bir otomobil.
    Ben olsam aveo alırım kısacası.

+1907

En azından çarpışma testlerinden rekor puanı var. Motor da bilindik ve güvenilir.. Vergi de az olacak... 3. dünya ülkelerine kakalanan Elyysee yerine Aveo öneririm ben de..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim ama chevroletclub diye bir forumda araç sahipleri aveo'larından bir hayli şikayet etmişler. Araç vites geçişlerinde çok devirden düşüyor ve ses geliyor motordan vs.. diyerekten aklımı bulandırdılar Honda Civic Eco'lara bakmaya başladım biraz tuzlu gelecek bizim bütçeye ama bilemedim yani
  • Birisi CHEVROLET diğeri citroen. Umarım yardımcı olmuşumdur. Citroen kötü demiyorum. Chevrolet de zirveye oynamıyor ama Chevrolet bariz daha iyi bir marka. Aynı segmentte her türlü Chevrolet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Birisi CHEVROLET diğeri citroen. Umarım yardımcı olmuşumdur. Citroen kötü demiyorum. Chevrolet de zirveye oynamıyor ama Chevrolet bariz daha iyi bir marka. Aynı segmentte her türlü Chevrolet.

1997 öhöm ne güzel kıyas ediyorsun abisi gözüm yanlış geldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Birisi CHEVROLET diğeri citroen. Umarım yardımcı olmuşumdur. Citroen kötü demiyorum. Chevrolet de zirveye oynamıyor ama Chevrolet bariz daha iyi bir marka. Aynı segmentte her türlü Chevrolet.

1997 öhöm ne güzel kıyas ediyorsun abisi gözüm yanlış geldin.

Sen istediğini de, Citroen hala bir Fransız.
  • Aveonun çok dandik duran bilgisayar oyunu gibi gösterge paneli ve çin malı arabalar gibi arka tasarımı var. Dacia vari bir kalıbı var aracın kapılara falan bakarsan. Citroeninde arka tasarımı ahım şahım olmasada genel olarak oturaklı bir görüntüsü var. Ben 1.6 dizel citroen alırdım.
  • C-elysee şirketler için ya da düşük gelir grubu için üretilen, ucuz malzeme, biraz eski teknoloji kullanılan bir araç.

Aveo ise B sınıfı bir sedan.

Üreten şirketlerin amaçları belli benim tercihim aveo olurdu.

İyi forumlar.
  • Bu araçlara ek olarak skoda rapid hem içiyle hem dışıyla çok güzel araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burock1997 B kullanıcısına yanıt
    aveo senin bildiğin chevrolet değil, onu da geçtim aç oku citroen'in tarihini. model kıyasına bişey demem ama marka da chevrolet kumda oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

aveo senin bildiğin chevrolet değil, onu da geçtim aç oku citroen'in tarihini. model kıyasına bişey demem ama marka da chevrolet kumda oynasın

Peki sizin bildiğiniz Chevrolet nedir? Aşalım artık bunları. Bu ülkede sizin bildiğiniz Chevrolet'in satılması mevcut vergi sistemiyle imkansız ki Aveo da bildiğimiz Chevrolettir. Ek olarak Aveo'nun bildiğimiz Chevrolet olmadığını ''motoru hariç'' size düşündüren nedir? ( Eğer klasik Daewoo muhabbetine girecekseniz mesajımı dikkate almayın).
    Saygılarımla.
  • citroen'in bariz donanım üstünlüğü varken aveo'nun vergi ve güvenlik üstünlüğü var. Bana sorarsanız dizel kazığı yemeyin güzel bir benzinli araba alıp Lpg takın. Güzel bir arabanız olsun.
  • Bütçeniz ne kadar? C-Elysee 43 bin lira. O aralıkta Seat Yeni Leon 1.2 TSI 105 HP S&S Style 45 bin liraya satılıyor. Güvenlik zaten standart bütün herşey var. Kalitesi, tasarımı çok güzel. 2 bin lira led paketi var onuda alırsanız çok güzel bir arabanız olur. 1.2 tsi benzinli fakat yakıt tüketimi çok uygun bir araştırın derim. C-Elysee ve Aveo basit araçlar Leon yanında esamesi okunmaz. İkisi arasından tercih yapılacaksa Elysee bence daha güzel ama o fiyat etmez.
  • quote:

hangi acıdan her türlü chevrolet? bi kıyasla da bilelim hani...
  • Bütçe 40-45 000. Skoda Rapid'i tavsiye eden arkadaş evet dün bende baktım kalıplı bir araç gibi duruyor. Yerinde görmek lazım. Almışken tam alalım diyorum Rapid'in full modeline 50 000 yazmışlar bu arabaya bu para verilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixir_19 -- 8 Haziran 2013; 11:33:29 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.