Şimdi Ara

Chery varken diğer arabalar nasıl satılıyor ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
4
Favori
25.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle. Tabi ki benim kafa farklı. Ben daha çok dikkat çekmemeyi seviyorum. Büyük otur küçük söyle derler ya. O şekilde dikkat çekmek, zenginmiş desinler istemem. Ama kendi yerimde de her şeyim iyi olmalı. Avrupa kafalıyım biraz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun hocam

C segment 5 kapi golf

B segment 5 kapı polo bunlar ülkemizde çeyrek altın tam ticaret işi al degerlensin sat mantık evliliği

Ama iş c veya d segment performanslı dolu dolu bur suva binmeye gelince kesenin ağzı 2 milyondan açılıyor burda chery imdadımıza yetişmiş görünüyor bakalım hayırlısı

Ama beklediğimden çok daha fazla talep gördü ve tahminimden çok daha fazla begenildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 22 Eylül 2023; 15:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünüyorum. KAliteli 2. el Suvler şuan cherrynin 2-3 katı fazla. Ben 1 cherryi keyfime göre ezerim, bi tane daha alırım..  

• Bu Golf nasıl bir ikon ve idol ki ne segment ne premium ne de standart üretici olsun kritersiz her araçla kıyaslanıyor.

İşte bu bile Golf’ü tariflemeye yeter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt
    Yukarıdada yazdım, golfün baskı balatası biterse ağır bakıma girmesi gereklidir, başka markanın biterse bu bir arızadır kalitesizliktir.

O kadar

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Hocam düşüncenize hak verdiğim yanlar var ama meraktan soruyorum yarın öbür gün GM yani Chevrolet'de dönüyorum dese konuyla ilgili düşünceniz yine aynı olur muydu ?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Otomobilde cehaletin üyelik almış hali yorum yapsa işte aynen bunları yazar, Golf’ün Golf olduğunu 100 metre öteden klasikleşmiş C sütunundan 7 yaşında ki yeğenim Ubeyd bile anlıyor.

Çünkü Golf dönemsel değil ikonik bir otomobil, yani şimdi sana tabi ikon nedir diye tanımlamada yapmak gerekirde neyse

• daswagen kullanıcısına yanıt
    İkon ikon diye olmadık fiyata satıyorlar,
    Alanlar da avunmak için ikonum var ikonum var diyor

Edit: kimseye cahillik yakıştırmaya hakkınız yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 22 Eylül 2023; 16:53:32 >
  • bravaman kullanıcısına yanıt

yağmurda su alan; rampada şanzımanı ısınan; 100 bin km. leri geçince acaba neresinden ne sıkıntı çıkaratacak diye insanı tedirgin eden bir ikon.

yiyeyim öyle ikonu.

asıl ikonik araçlar alfa lardır benim nezdimde gelgelim hiç kullanıcısı olmayı düşünmedim; ben sağlamlık-sorunsuzluğu her zaman en üst koyuyorum; ve bunda ikonik markalar TOYOTA-HONDA-MAZDA dır.

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    Benim nezdimde de 206 dır. Yok böyle bi yola tutunma. Kendi torunları olsun başka markaların b segmenti olsun daha 206 kadar yola tutunabilen araç yapılmadı.

Yerden yere vurdukları torsiyonlu olsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Eylül 2023; 17:1:10 >
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Evet aynı olurdu

Gir çık yapan, kontrpiye düşen, ofsaytta kalan firmalara hep temkinli yaklaşırım.

• tartekin kullanıcısına yanıt

büyük ihtimalle ülkede yer tutmak için kasıtlı goygoy yapılıyor . adamlar bir ara yine gelmiş sonra tabanları yağlamış. bu konulara cevap yazmamak lazım aslında .

• Ne kadar çekik gözlü üretim varsa (çin,japonya,kore,tayvan vs..) hic sevmiyorum.Çünkü bunlar insandan çok makina.Öbür taraf olmasaydı yaşayan en mantıklı insan topluluğuydu.Çünkü ne varsa bu dünyalık icin yaşıyorlar.Dünya hırsı,başarma,çalışma hırsı bunlarda görülmemiş düzeyde.Ağaçlar bile yaşanaktan bıkar,kurur çinliler bıkmaz.Beynini s..çtıklarım aynı saat gibi çalışıyorlar.Ellerinde fırsat olsa,dünya hakimiyeti batının yerine bunlarda olsaydı bizim gibi tenbel milletleri aç bırakırlardı haşere sürüleri.
    Ama tüm bu nefretime karşın dsg li pololara aşık olan,kurban kesip jantlarına sürenler,30 senelik hurda passatlarına dünyanın parasını çekip fiyatları şişirenler,segmentinin banisi diye babasının yerine golfünün vesikalık fotoğrafını çerçeveletip duvara asan 1,1,5 milyon fiyatlar çeken manyakların arabası ellerinde kalıp satılmayacaksa varsın çekik gözlüler bir süre diledikleri gibi at oynatsınlar

• O kriterde bir araç olsa zaten kendi ilanı atardı hocam boşuna yorulup iyi niyet ve sabırla bakmışsınız gerçekten tebrikler. Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur demiş Einstein.

Yerleşik ve kabul görmüş fikirleri değiştirmek çok zor, bünye yeniyi araştırıp, kıyaslayıp, çok zor olan güveni vermektense yılların alışkanlığını devam etmeyi seçer çoğu zaman. Kâh tembellikten, kâh zaman yetersizliginden, kâh bilgisizlikten, kah cahillikten.

Fütursuzca iPhone savunan arkadaşım, son ip15 modelinin type c ve 60 Hz ekran komedyasindan sonra artık sacmaladilar demeye başladı ve Xiaomi 13 t lansmanıni hatırlatti bana günlerce:)

İnan bana kimseyi umursamamak en güzeli, hakeden hakettigini yaşamalı. Aylarca incele, onlarca video izle, onlarca kaynak, onlarca kullanıcı yorumu oku sonra kendini alim zanneden biri iskembe-i kübradan atsın. Kimseyi ikna etmek gibi bir misyonumuz yok ama saygısızca ve cahilce satasmalari da alttan alacak değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 22 Eylül 2023; 19:40:36 >

• vay anasını sorsan ülkede kriz var . sorsan %60 asgari ile çalışıyor . milyon milyona arabalar havada uçuyor.

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Yürü be hocam

öyle başa böyle tarak aynen öyle  

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

Büyüksün BABA 😀

• Sonuna kadar okuduysan kötü bir şey demedik..Alana hayırlı olsun tekerine taş değmesin dedik...O ifadeyi bir kaç gün önceki gene mizahi bir yazımı algılayamayıp..''boş şeyler yazıyorsun'' diyen şahsa yazmıştım..Chery kullanıcılarına değil...Chery kullanıcılarına yazsam ''Ne kaa ekmek o kaa küfte'' yazmak daha uygun düşerdi

• ghostiki kullanıcısına yanıt

tövbeler olsun 200k kmde 2014 sportage 1.2 milyon mu  

• Kardeşim sanırım anlamak istemiyorsun ya da Türkiye araç piyasasının dinamiklerinden haberin yok. Bir aracın Türkiye’de 2.elde tutulmasının 2 önemli şartı vardır.

1) Parça,servis ve usta bulunabilirliği

2) Az yakması(yakıt pahalı bizde)

Chery ikisinde de sınıfta kalıyor kardeşim zorla mı? Aylardır bagaj kapağı bekleyen var diyorlar duyuyoruz. Az yakmıyor görüyoruz duyuyoruz. 10-15 litreler havada uçuşuyor. LPG ile bile az yakmaz ki bu meret motor güçlü. Lpg takılı haliyle bile 1.0 110 luk VAG TSİ ndan 1.2 PSA Puretechlerinden daha çok yakar MTV si de daha yüksek. Ne anladım bu işten? İlla güçlü mü olsun? Aynı fiyatlara satılan 1.5 TSİ lı bir VAG SUVu yada 1.6 THP bir PSA SUVu bundan daha az yakar..Türkiye’de araçların güç ortalaması 120-130 beygir. Tutulan modellerin hepsi bu aralıkta. En çok tutulan araçlardan focusun en çok tutulan iki motoru 1.6 Tİ-VCT 125 HP ve 1.5-1.6 dizeller 120-115 HP ama 1.6 SCTİ var 182 HP kimse yüzüne bakmıyor. 1.6 95 lik dizeller var kimse kolay kolay almak istemiyor. B sınıfı için 90-100 beygir araçlar ideal sayılıyor. Kimse 180 lik Polo gti ve 200 beygirlik 208 GTi kovalamıyor. Yani güçlü diye kimse cherylere koşmuyor koşmaz da. Senin için bir tercih nedeni olabilir ama çoğu insan için öyle değil. Yaw herşeyi geç araca bişey söyleyen mi var? Araç teknik özellik şekil şukul olarak güzel olabilir mesele bu değil diyorum ki Çin’le olan ticarette sürekli eksideyiz hemde öyle böyle değil çok büyük açık veriyoruz. Üstüne birde Çinli arabalar yaygınlaşırsa bu açık kat kat artar. Buna izin vermezler. Şunu anla artık. Bir gece ansızın ek vergi geldiğinde o muhteşem Cheryler değerlenmeyecek günden güne değer kaybedecek. Çünkü kim Mercedes BMW Audi fiyatına Chery,MG alacak? bayiler bir bir kapanmaya başladığında parçalarda gelmemeye başlayacak. Sonra farsız,tamponsuz,kaputsuz ve bagaj kapaksız Cheryler trafikte dolanacak. En son bir bakmışsın Clioyla aynı fiyata satılan bu muhteşem Cheryler Egea kadar bile etmez olmuş. Olay bundan ibaret. Ek vergi bir kararnameye bakar biliyorsun değil mi? Ne sen ne de Çin hiçbişey yapamazsınız çünkü Çin’le olan ticaret hep büyük ekside Çin’e bişey satmıyoruz ki Çin de karşılık versin. En fazla kınar Çin. Başka da hiçbişey yapamaz. Olan sana olur. Kendince akıllılık ettiğini sanıyorsun sanmaya devam et.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.