Şimdi Ara

Chery Tiggo 7 Pro Excellent mı? 2021 yada 2022 1.6 Citroen C5 Shine Boldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar bir suv alma arayışı içerisindeyim chery tiggo 7 excellent veya 2022 yada 2021 c5 aircross almayı düşünüyorum fikriniz nedir?

• 1.6 puretech li c5 aircross u tercih ederdim
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum şuan için
  • t7 excellent sahibi olarak şu an aynı kıyası yapmak zorunda kalsam yine chery'ye yönelirdim. Kıyas yapılan araçlardan biri diğerinden çok da farklı değil. Hatta kişisel görüşüm, görüntü ve donanım olarak chery öndedir. Sıfır her zaman sıfırdır, bu kadar para verip ikinci el araçla maceraya girmek anlamlı gelmiyor. O maceraya gireceksem kıyas yaptığım ikinci el araç buna değmeli.

• Tiggo 7 hem sıfır hemde citroenden daha kaliteli lüks bir suç . PSA grubunun rezaletleri say say bitmez . Yeriniz de olsam pejo , Citroen , Opel bu markalardan uzak dururdum . Satış sonrası hizmetleri gerçekten rezalet.
  • Hem sundukları , hem performansıyla ikisi de guzel araçlar. Burada ben 0'a yönelirdim gönlüm kafam rahat ederdi.

• bence chery tam fiyat perfprman aracı hiç düşünme bence chery al çünkü adamlar şuanda piyasaya girmek için araçlarını ucuza veriyor bi yerden sonra citroen, peugeot parasına da bulamazsın onları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chery nin sıfır olacağı belirtilmemiş ama ben citroen tercih ederdim.

• ikinci el c5a lara bile 1500 demişler. Chery nin sıfırı bile 200bin uygun. Aynı para olsalar düşünürdüm ama arada 200bin fiyat farkı varken çok düşünmez, chery alırdım.

Chery lerde güzel fiyat veriyorlar bayiide. Liste fiyatına göre değerlendirmeyin.

• Tiggo 7 bütçe artırılabilirsa Tiggo 8. Fransızlardan daha mantıklı Chery.

• Herkes Chery alma sakın diyor bana da. İkna oldum.

Ama togg diyorum onu da alma diyorlar. Kısa menzilli olana yetiyor param, aracımı satarasam o da. Uzun menzilli alabilsem dinlemem zaten kimseyi de.

C5a yeni kasa shine daha mantıklı olur bence.bir iki özellik eksik ama yeni kasa.
  • C5 geniş duruyor, ShineBold modeli de makul derecede dolu ama herkes nasıl Cherry kalitesiz vs. diyorsa Citroen'e de aynı şekilde kalitesiz diyenler var.

Şahsen ben Citroen alma taraftarı değilim kaldıki 2.el C5 Aircross parasına sıfır Tiggo 7 Pro alabilirsin.

Togg bende çok düşündüm ama şuan için elektrikli araçlar bence gereksiz heves bizim gibi orta geliri olan kişiler için.

• C5a 2022 düşünmeden al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.