Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.191
Cevap
375
Favori
762.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arabaya değil ambleme para veriyorlar hocam, hele troc sınıf olarak ne idüğü belirsiz, amaçsız bir araba

Bsuv desen değil, aile aeaci desen degil, temek güvenlik ekipmanları yok garip bir araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Bravo Chery e, Alman markalarında bile olmayan hizmet kalitesi Chery de var

• Chery Omoda 5 luxury bende kervana katıldım bir haftaya kadar teslim alacağım biraz bagaj hacmi küçük onunda çözümü koltukların tam yatması ile çözülür onun dışında araçta şu eksik diyeceğim bir şey bulamadım eksik yok fazla var.

• Çin bu olayı biliyor. Araç üretimi ve pazarlaması böyle olur işte.

• honour06 kullanıcısına yanıt

Ben ve eşim olduğumuz için, çocuk olmadığı için Omoda 5 tercih ettik. Kalabalık değilseniz yeter. Ya da uzun yolda port bagaj tercih edebilirsiniz. Kayınço Qashqai'sine port bagaj koyup Belçika'dan dünyaları koyup geliyor çoluk çocuk.

• 3 kişi için gayet yeterli zaten 420 litreden büyük bagajım olmadı Dusterin full paketine baktım bagajı biraz daha büyük ve altı yüksek diye ama Omoda yerden yuksekligi ayni sayılır hatta metre ile ölçtüm daha yüksek donanım motor farkını ise yazmaya bile gerek yok...

• honour06 kullanıcısına yanıt

Tiggo 7 olabilirmiş belki ama 3 kişi için fazlasıyla yeterli. Duster yanında çok cılız kalan bir araç. Bana göre yanına yaklaşamaz. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Eleştirilere kulak asmayın her markada olabilecek şeyler çıkabiliyor. 3 ay oldu aşırı memnunum. Ne hikmetse son zamanlarda fazla "kullanıcısı olmayanlardan" eleştiri yağmuruna tutuluyor. Güzel bir ata sözümüz var bu durumla ilgili :)

• Teşekkürler zaten hepimiz çin malı telefonlardan yazıyoruz çin malı eleştirisini çok dikkate almıyorum asıl niyetim 7 pro almaktı ama Omoda daha spor görünümlü olması tercih sebebimiz oldu

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    1.9a boş tiguan gerine 1.4e tiggo 7 pro kalan parayı borsaya göm 4 5 sene sonra yeni kasa tiguan al reis :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Ben araci showroomda incelemistim hocam 😄😄

isinma olayi tiggo8 de de vardi bu arada, ilginc bi durum…

• Korkunun ecele faydası yok Avrupalı üreticiler önce birlesecekler sonra piyasadan bir bir silinecekler bu süreç beklenilenden de hızlı ilerleyecek Çin furyası bir çığ gibi geliyor ilk ateşi chery yaktı şu an önümüzdeki aylari gören rüyadan uyanan büyük bir kesim mevcut araçlarını satip sifir km 5 yıl garantili gırtlak dolu chery sahibi olmak için çabalıyor yeni trend bu tren kalktı hızla ilerliyor ilk binenler hep avantajlı olmuştur bütün ekonomi piyasalarının altin kuralı budur

• Chery ayda 10 bin Getirse gidecek valla helal olsun 😁
    Fiyatıda 1.2 ye sabitlediler
    2 milyon austra. Gelde al şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.