boşver hocam kaale alınacak şeyler değil biz malımızın değerini bilelim bu fiyatlara bu konfor adamlar olayı bitirmiş. |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (200. sayfa)

-
-
Hayirli olsun araciniz tiggo pro7 excellent paketinin liste fiyati 1.450000 bin TL, siz 1 milyon 300 bine hangi bayiden aldiniz acaba liste fiyatindan 150 bin tl indirimmi yaptilar bilgi verirmisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben de 7 luxury donanım ile satın aldım. Herkese hayırlı olmasını ve hepimizin kazasız belasız keyifle kullanabilmemizi dilerim. Ön cam güneşliği satın almak istiyorum. Daha önce satın alan varsa link veya ölçüleri rica edebilir miyim? Ayrıca navigasyon ve klima kontrol kısmı için aliexpress üzerinden koruyucu alan ve memnun kalan varsa onun için de bir link rica ediyorum.
Hocam ekran koruyucu takarsanız ve ekranda daha sonradan sorun olursa tüm markalar gibi Chery de garanti konusunda sıkıntı çıkarabiliyor, kullanıcı hatası diyebiliyorlar bilginiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ekran koruyucu taktım ama multimedya ve hız göstergesinde kuru olanlardan taktım. O kısımlara kesinlikle sulu uygulama yapmayın. Vites kısmı ve klima kısmına sulu olabilir ama abartmadan. Tabi orası da bozulabilir kimse bilemez. Oksitlenme olabilir ufaktan. Aliexpresten bakın derim orası daha uygun.
-
Ekrana takılmasa da belki çok çizilmeyebilir ama piyano black kısımları kaplamak gerekir muhtemelen hocam hızlı çizilecektir.
Bunu görmüştüm ama biraz pahalı gibi geldi hocam. Oldukça basit bir şey sonuçta. Belki aliexpressten alırım bilemiyorum. Güneşlik kullanıyor musunuz?
Güneşliğe sıra gelmedi :D Ama kolçak için bir kılıf buldum.
-
Ben koruyucu alsim hocam sadece stil a ve b diye ayri olabiliyor ben yanlislikla biraz kisanolani almisim olcusu yaziyor dikkat etmek lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada lpg düşünen arkadaşlar bakın lpgde ne yakıyormuş. Link aşağıda. Maliyeti 40 bin tl imiş. Benim araba benzinde şehiriçi 9.5 litre yakıyor. Olduğum yerde benzin 35,50 TL. Yani km de 3,37 TL yakıyorum. Bayağı tasarrufluymuş lpg :D
Bu arada bir arkadaş yüzde 40 50 tasarruf ediyor diye iddia ediyordu. Yaptığım hesaba göre yüzde 11 tasarruf etmiş yanlışsam düzeltin.
Chery Tiggo 7 Pro | Prins VSI-3 DI LPG Dönüşümü Yol Testi (youtube.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 27 Aralık 2023; 10:56:55 >
-
Arkadaşlar, tiggo 8 excellent için fiyat alan var mı? Ben ihtimal bu gün alicam inşallah. Mavi için 1450 fiyat aldım. Ama internette daha düşük fiyatlar dolaşıyor. Ilgili bayii arayınca da yok o fiyata olmaz diyorlar. Ben gri istiyordum aslında. Gri için aldığım fiyat 40 bin fazla. Bir de bu durum var.
Kısaca tiggo 8 için bildiğiniz uygun fiyat bilgisi olan varsa sevinirim 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akademisyen1 -- 27 Aralık 2023; 11:40:52 >
Bir de en çok satan renk hangisi bilen var mı? Ben siyah sevmiyorum. Hatları öldürüyor gibi. Fark edilmiyor arabanın hatları, hepsi birbirine benziyor. En çok satan siyah dedi bir tanıdık da merak ettim hangi renkler tutuluyor.
2 tavsiyem olur. Ya füme ya da silver gri.
-
Evet doğru hesaplamış.Tam olarak bu şekilde olur.Daha önce yazdık burada.Arkadaş da teyit etmiş.Az matematik bilip gözlem yapan herkes bu sonuca ulaşır.Yüzde 10 kar eder ama diğer maliyetleri de var.Çok yol yapmazsa zaten üste para vermiş olacak.
Hocam ben siyah ya da mor istiyordum, şansıma füme denk geldi (daha önce bayide falan görmemiştim bu rengi) şimdi iyi ki bu renk olmuş diyorum. Dışardan bakınca taba renk döşemelerle yakıştırıyorum. Yalnız 1.450 Bin TL fiyat çok iyiymiş, ben temmuzda 1.350 Bin TL'ye aldım.
-
Ben de onları tercih ediyorum ama 40 bin fazla vermeye de değmez bence🤔
Renkte fiyat farkı mı var ki?
-
Sıkıntı o fiyatı veren bayi de bu renk var. Yani fiyat farkı bayi farkı kaynaklı. Gri renk araba olan bayi 40 bin fazla istiyor.
Mavi tutulmuyor diyorlar. Satarken sıkıntı olur gibi. Sahibindende mavi satılık bir tane, siyah 4 sayfa var. Mavi renk alan olmamış pek. Siyah ve mor tutuluyor gibi.1460a gri buldum. En iyisi bunu almak galiba 🤔
Net füme hocam bence. Zevk meselesi tabi ben fümeye bayıldım onu aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X