Şimdi Ara

Chery Kimo mu? Hyundai Getz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Kuzenim yeni ehliyet aldı.Aynı şehirde üniversite kazandığı için arabayla gidip gelecek okula.Düz vites kullanmak istemediğinden arabayı değiştirecek. 18.000-19.000 civarı bi bütçe var.
    Chery Kimo ve Hyundai Getz arasında kaldı. Sizce hangisini almalı yada önerebileceğiniz başka araba varmı?
    NOT: Önceki araçları 2007 model olduğundan 2007 ve daha yeni modeller aramakta.

• soru mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

soru mu bu?

Doğru düzgün cevap vereceksen ver.Adam akıllı bir soru sorduk laf kalabalığına lüzum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikomedyakayzeri

quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

soru mu bu?

Doğru düzgün cevap vereceksen ver.Adam akıllı bir soru sorduk laf kalabalığına lüzum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkann86 -- 24 Mayıs 2013; 17:51:27 >
  • getz alsın neden getz derse de forumda arasın.
  • Eğer bu iki araç arasında kalmışsanız tabiki hyundai getz alınır. Ben 4 yıl kullandım ve çok memnun kaldım. Zaten getz de çok tutulan bir model.
  • 18000-19000 liraya otomatik istiyor ve tercih getz olcaksa eski bir model olacak ... bunuda değerlendirmek lazım ... temiz otomatik chery kimo 2010 u 18000 e alabiliyorsunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ben olsam getz derim servis olsun marka olsun getz kimoyu geen yönleri şunlar

malzeme kalitesi

servis ağı

chery gibi çok önyargı olmaması

ve en önemlisi euro ncapten 4 yıldız

iyi deil ama cheryden daha iyidir
  • Chery kimo'nun otomatiği düz vitesin robotize edilmiş hali, Toyota mmt gibi yani. Pek verimli ve dayanıklı olacağını sanmam. Debriyaj kullanmayı bilen sürücü balataları 150 binde bitiriyosa bu robotik şey 50 binde bitirir balataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panda34 -- 25 Mayıs 2013; 22:13:01 >
  • getz derim.bilinen model ve kolay sorun cikarmaz.kimo kapali kutu,uzak durmak mantiklidir,bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • getz otomatigi fazla yakıyor diye biliyorum. swift ya da colt fln yokmudur o fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.