Şimdi Ara

Chelsea Premier Lig'de Durdurulamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Chelsea kayıpsız geçti!
    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, Premier Lig'de Fulham'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Chelsea de hat-trick yapan Andre Schürrle sahanın yıldızıydı.

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında 1-1 berabere kalan Chelsea, Premier Lig'de ise Fulham'a konuk oldu.

Mücadelenin ilk devresinde iki takım da gol bulamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi. Ancak ikinci yarıda sahaya Hazard-Schürrle ikilisi çıktı.

Hazard'ın asistleriyle Alman yıldız Schürrle, 52'de takımını 1-0 öne geçirirken, 65'te ise skoru 2-0'a getiren gole imza attı. 68'de ise bu kez Torres'ten aldığı pasla fileleri havalandıran Schürrle, hat-trick yaparken skoru da 3-0'a taşıdı.

Fulham 74. dakikada John Heitinga ile farkı 2'ye indirse de bu teselliden öteye gidemedi ve Chelsea, sahadan 3-1 galip ayrılarak 63 puanla liderliğini sürdürdü. Fulham ise 21 puanla ligin son sırasında kaldı.

http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/103710/chelsea-kayipsiz-gecti

• maçı 90 dk izledim. Eğer dünkü gibi oyun oynarlarsa Cimbom turu geçer.
  • Aynen öle , @Dağılın ben de izledim adam akıllı stratejilerle tur bizde
  • Şampiyonlar Liginde durdurulur o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Şampiyonlar Liginde durdurulur o zaman.

• quote:

• Pierpare'nin dediği gibi.Quality Turkish Media.Adamlar maçı izleme zahmetine bile girişmiyorlar.Skora göre haberi atmışlar.

Chelsea ve Arsenal leş gibi futbol oynuyor şuan.Chelsea bir şekilde kazanıyor.Arsenal'de o kadar kaliteli ayaklar olmadığı için puan kaybediyor.

Sene başındaki Arsenal ve genel anlamda Liverpool ve City dışında EPL de aman aman futbol oynayan takım yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün ilk yarıda shürlenin dandik oyunundan dolayı kapattım izlemedim 2. yarıyı adam hat trick yapmış,

fulham zaten ligin dibinde, chelsea oyun oynamadı, abartmanın manası yok ama Londra'daki GS maçı bu kadar vasat geçmeyecektir zor maç.
  • oynadıkları takımı bizim lige koy küme düşerler
  • stamfortddan turu alıp yola çıkmak her babayigidin harcı değildir. Bunu sadece galatasaray değil ne fenerbahçe ne de besiktas başarabilir. tabi kesin bir dille konuşmuş gibi oldum ama durum böyle. futbol bu gönül ister ki galatasaray araya iki tane duran top sıkıştirip turu alsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier Lig'de durdurulamıyor olabilirler ama ilk maçtaki oyunu oynarlarsa Galatasaray'ın turu geçme şansı oldukça fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

stamfortddan turu alıp yola çıkmak her babayigidin harcı değildir. Bunu sadece galatasaray değil ne fenerbahçe ne de besiktas başarabilir. tabi kesin bir dille konuşmuş gibi oldum ama durum böyle. futbol bu gönül ister ki galatasaray araya iki tane duran top sıkıştirip turu alsın

hocam ŞL'de olay çok farklı, düz düşünmeyin.
    Nasıl geçen sezon schalke, zamanında fb gitti sevilla'yı eledi.
    Galatasaray'da bunu başarabilir, neden olmasın.
    Futbol bu herşey olabilir.
    Kagıt üstünde chelsea, ama ne olacagı hiç belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

stamfortddan turu alıp yola çıkmak her babayigidin harcı değildir. Bunu sadece galatasaray değil ne fenerbahçe ne de besiktas başarabilir. tabi kesin bir dille konuşmuş gibi oldum ama durum böyle. futbol bu gönül ister ki galatasaray araya iki tane duran top sıkıştirip turu alsın

hocam ŞL'de olay çok farklı, düz düşünmeyin.
    Nasıl geçen sezon schalke, zamanında fb gitti sevilla'yı eledi.
    Galatasaray'da bunu başarabilir, neden olmasın.
    Futbol bu herşey olabilir.
    Kagıt üstünde chelsea, ama ne olacagı hiç belli olmaz.

evet haklı olabilirsin Cl maçları gerçekten farklı geçiyor ama realist olmak gerekirse böyle olacak gibi düşünüyorum. Premier lig başladığından beri chelsea nin hiç bir maçını kacirmadigim icin belki de bu denli kesin bir dille konuştum bilmiyorum. umarım yanilirim

• Oynadıkları takım ligin dibine demir atmış düşmeyi garantilemiş Fulham.

Bizim Elazığspor bile Fulham'ın üzerinden tır gibi geçer
  • quote:

• juventus ligde durdurulamıyor bu sezon 25 lig maçında sadece 1 kere yenildiler !! (DURDURULDU)
  • quote:

• fulham bizim ligde ilk 5 e girer , abartmayın beyler bizim ligde düşer falan diye
  • Schalke'de geçen sene evinde hiç kaybetmiyordu bomba gibi takımdı. Bize sökmez bunlar.
  • Biz Galatasaray'iz gecen yil sampiyonlar liginde yenilgisi olmayan Schalke'ye aci tatlar tattirmis takimiz.

Schalke bunlardan ayagi daha dogru top yapan takimdi ilk macta futbol dersi verdi ikinci macta apisti kaldi.

Chelsea biraz daha kontra takimi iyi ortasaha ile guzel mac izleyecez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.