Şimdi Ara

Chelsea daha kolay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer İngiliz ekiplerine göre daha kolay elenebilecek bir takım bence Chelsea. Takımın içeride sorunları var ve istikrarsız, oysa fener Avrupa'da iyi oynuyor eh buna balını da ilave ederseniz Sevilla maçı gibi eleyebilir rakibini. Biz Chelsea'yi kendi sahasında yenmiştik, herhalde bu kadrosuyla fener de yener.

• Evet evet.
  • Rakip ingiliz takımı olunca nolursa olsun düşünmeden edemiyo insan hani
  • çelsinin diğer ingiliz ekiplerine göre daha iyi bir kura olduğunda hemfikirim.
  • Ben hala topları çeken adamın eli barçanın yanındaki topa kaysaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum

tam şuan radyoda bir şarkı var

" buraya kadarmış
    sonu buraymış
    deyip te gitme"

diye. İnşallah böyle olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Biz Chelsea'yi kendi sahasında yenmiştik, herhalde bu kadrosuyla fener de yener.

sırf bunu söylemek için lafı gevelemişsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben hala topları çeken adamın eli barçanın yanındaki topa kaysaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum

tam şuan radyoda bir şarkı var

" buraya kadarmış
    sonu buraymış
    deyip te gitme"

diye. İnşallah böyle olmaz

bende Manu nun Fenerbahçeye çıkmamasına üzülüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Diğer İngiliz ekiplerine göre daha kolay elenebilecek bir takım bence Chelsea. Takımın içeride sorunları var ve istikrarsız, oysa fener Avrupa'da iyi oynuyor eh buna balını da ilave ederseniz Sevilla maçı gibi eleyebilir rakibini. Biz Chelsea'yi kendi sahasında yenmiştik, herhalde bu kadrosuyla fener de yener.

kendi son dakikadaki galibiyetlerinizle karıştırma bizi. hakkımızla geldik buraya.
  • valla ingilizlerle maçlarımız enteresan oluyor.oyun tutturursak yeniyoruz bile ama biraz hazırlıksız yakalanırsak acımıyor adamlar 2-3 taneyle de bırakmıyor.
    heleki 2 maç aynı performans?
    zor diyorum ben.ama futbolda imkansız diye birşey olmadığını da biliyorum.
  • acaba chelse üzülüyomudur bizi çektiği için
  • Bizim için tek handikap Chealsea'nın çok zor gol yiyor olması..
    Umarım onlar bizi çok küçümserler , biz de onları acaip ciddiye alırız.Açıkçası ben Arsenal'i istiyordum.Umarım Liverpool'a elenmezler
  • quote:

balını da ilave ederseniz

bal bizde miydi o maçlarda_?
    iki maçta da düzgün oynayan, ezici pozisyonlar bulan ve çok anormal goller yien bizdik ve bu şans ha?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuslat06

acaba chelse üzülüyomudur bizi çektiği için

Ne üzülcekler. Ben çelsi olsam şimdiden liverpool maçının sonucunu beklerim
  • çelsi bizi çektiği için seviniyordur. zire elemelerdeki en zayıf ekip görünümündeyiz.bizde çelsi yi çektiğimiz için seviniyoruz elemelerdeki 2. en zayıf ekip olduğu için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurna

çelsi bizi çektiği için seviniyordur. zire elemelerdeki en zayıf ekip görünümündeyiz.bizde çelsi yi çektiğimiz için seviniyoruz elemelerdeki 2. en zayıf ekip olduğu için.

kendini katmıyorsun bakıyorum...
  • sevilladan iki maçta takımımız 5 gol yedi, bu turu atlamamız için ş.s. da en az 2 farklı galibiyet almamız ve gol yemedn chelsea ye gitmemiz gerekiyor. çok zor rkip. yok romanın oyun anlayışı farklıymış yok schalke çok disiplinli imiş, arsenal liverpool çok fizikli imiş, hiçbirine katılmıyorum. barça chelsea ve man.unt dışındakiler tam dişimze göre idi.
  • quote:

Diğer İngiliz ekiplerine göre daha kolay elenebilecek bir takım bence Chelsea. Takımın içeride sorunları var ve istikrarsız, oysa fener Avrupa'da iyi oynuyor eh buna balını da ilave ederseniz Sevilla maçı gibi eleyebilir rakibini. Biz Chelsea'yi kendi sahasında yenmiştik, herhalde bu kadrosuyla fener de yener.

bal ile ceyrek finale gelmek ? guldurmeyin adami
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Bizim için tek handikap Chealsea'nın çok zor gol yiyor olması..
    Umarım onlar bizi çok küçümserler , biz de onları acaip ciddiye alırız.Açıkçası ben Arsenal'i istiyordum.Umarım Liverpool'a elenmezler

Çelsi'nin Fenerbahçe'yi küçümseyeceğini hiç tahmin etmiyorum. Çünkü ilk Beşiktaş maçından sonra Livırpul baya bi makara konusu oldu İngiltere'de. Kaldı ki kimse Sevilla'yı elemiş, İnter'i yenmiş bir takımı küçümsemez. İlk maçı 1-0 veya 2-0 alırsa Fenerbahçe turu geçer.
  • İngiliz takımları arasında en iyi kuraydı fikrine bende katılıyorum. Fakat Chelsea eleyebileceğimize inanıyorum. Fakat sonrası düşündürür. Bu arada önümüzdeki günlerde gerçekten çok güzel maçlar olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

quote:

Biz Chelsea'yi kendi sahasında yenmiştik, herhalde bu kadrosuyla fener de yener.

sırf bunu söylemek için lafı gevelemişsin.

He özgür he
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.