cheatglobal güvenilir mi?
-
-
Ben hiç duymamıştım, baktım biraz, uzak durun ne işiniz var bu sitede? Ayrı ayrı trainer lara para ödemek de neymiş? Bir sürü ücretsiz trainer var piyasada ve programı da var, ücretli olanlar da var.
Size kendi kullandıklarımı söyleyeyim:
Ücretsiz: CheatvEvolution trainer uygulaması
Ücretli cheat platformu: Cheathappens ve Wemod (Wand)
Yalnız önemli not: Wemod (Wand) platformu temel olarak ücretsizdir ,sadece pro özellikleri için ödeme alınır. Bunun dışında tüm trainer'ları serbestçe kullanırsınız. İyi bir platformdur, az üzer veya hiç üzmez. Cheathappens sık sık üzer.
Buna ilaveten sahte olanlara dikkat ederek google'da trainer aratarak da bazı sitelerin ücretsiz trainer'larına ulaşabilirsiniz.
Not: Arc Raiders gibi sürekli online çalışan oyunlara ciddi platformlar bile trainer yap(a)maz. Bunlara inanıp itibar etmeyin. Paranız gittiğiyle kalırsınız.
Uzak durun dediğim siteden bir örnek:
(ARC RAIDERS CHEATS)
Our prices:
Prices must be checked directly on our website, as they may change at any time to control sales — however, we remain among the most competitive in the market.
(çevirisi: piyasadaki en rekabetçi fiyatlar arasında yer almaya devam ediyoruz.) Duy da inan!
Day: 5$
Week: 16$
Month: 40$
LIFETIME: 169$
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 11 Şubat 2026; 20:54:48 >_____________________________
-
gta san andreas dublajı varmış tam olan yani orda gördüm...
_____________________________ -
ya türkiyenin en büyük forumlarından birisi güvenilirmi diye soruyonmu bide adminler kontrol edip onayladıysa indirebilirsin ordan herşeyi türkiyenin en büyük forumlarından birisi orası burda bilmeden etmeden yorum yapan dangalaklara kulak asma sen 7 yıldır aktif bi forum bi kere admin onaylı birşeyi indiripte canımın yandığını görmedim ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lomerl -- 18 Şubat 2026; 17:15:36 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler