Şimdi Ara

Cheat Engine [Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Benim o gün dikkatimi cekt. Ben niye wall hack yapamıyorum dedim(yani abartmayalım kucuk caplı bir programla :D) . Sonra internette dolasırken cheat engine die bir program gördüm. Baktım yorumlar güzel indirim dedim.(bildiğiniz gibi cheat engine wall yapma diye biliyordum!!!) .Sonra counter strike de para hilesi yapım dedim tamam 16 000 param oldu ama göstermelik oldu arkadaslar keles,m4a1 falan alamıyorum param yetmiyor ama alt tarafda 16 000 paran war diyor. Baska bir oyunda gene aynı sekilde gosteriyor ama yapmıyor.Yani kafama bir soru takıldı cheat engine sadece bir gösterme mi (ki öyle olsa program bu kadar ilgi duymaz) Yani arkadaslar kısacası cheat engine yi Değer değiştirme(ana değeri) yapabiliyormuyuz veya Cheat engine ile aynı mantığa sahip ve ana değeri değiştirecek program biliyormusunuz arkadaslar. (bide arkadaslar bana c++,basic gibi dev programlar onermesseniz sevinirim yazın bakacam onlara:)).Ed arkadaslar Önerilerinizi bekliyorum ve vereceğiniz cevap sadece benim icin deil internette o kadar madur arkadas war aynı sorun dolayısıyla o arkadaslarada yardımcı olursanız minnettar kalırım !
    SİMDİDEN TESEKKURLER

• quote:

Orijinalden alıntı: 0kes

Arkadaşlar direk konuya giriyorum.
    ... Önerilerinizi bekliyorum ve vereceğiniz cevap sadece benim icin deil internette o kadar madur arkadas war aynı sorun dolayısıyla o arkadaslarada yardımcı olursanız minnettar ...]

mağduriyete bak sen, hile yapamıyorlarmış. devlet desteği de ister misin online'da hile yapmak için?

Orijinalden alıntı: glennJ

quote:

Orijinalden alıntı: 0kes

Arkadaşlar direk konuya giriyorum.
    ... Önerilerinizi bekliyorum ve vereceğiniz cevap sadece benim icin deil internette o kadar madur arkadas war aynı sorun dolayısıyla o arkadaslarada yardımcı olursanız minnettar ...]

mağduriyete bak sen, hile yapamıyorlarmış. devlet desteği de ister misin online'da hile yapmak için?

arkadasım ben bir kac kucuk hile yapmak isdedim. Ne cs de wall mı yapdım, speed mi yapdım para hilesi cok mu onemli zaten her el keles alabılıosun! ben sadece bu yolda birkac adım ilerlemek isdiyorum ! Programın ayarları falan. genede konuyla ilgilendiğin icin saol .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zordion

Anladik n00b'sun
    Senin gibiler yuzunden oyun zevkimizin icine ediliyor.

ahah ne diyosan o ama sizin gibiler yuzundende arastırma yapılamıyor !
    REPO MAN | PC ANA KONU
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.