Arkadaşlar beni chatrouletteden banlamışlar neden banlamışlar onuda bilmiyorum soyunmadımda anlamadım :D modemi 50 kere açıp kapattım format attım yok yine aynı nasıl halledebiliriz?
Böyle yazıyor: You are banned because somebody has broadcasted an inappropriate content using your IP address.
Inappropriate content examples: * Nudity or sexual content in "Safe Mode" * Fake webcam
You can complete community service or gender identification if you would like to unban your IP address. It is possible to complete it at any time later and your progress will be saved automatically.
cıplak takılmısın mılletı kandırmışın yemezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: pxcnsRy
cıplak takılmısın mılletı kandırmışın yemezler.
Yok hakketten çıplak filan takılmadım takılsam söylerim heralde
Valla banada banı takıyorlar arasıra DNS yi kaldır modemi restle gir olacak mı bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: yoktur
Valla banada banı takıyorlar arasıra DNS yi kaldır modemi restle gir olacak mı bakalım
Yok denedim olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Centurion54
quote:
Yok denedim olmuyor.
Dediklerini yapıcan o zaman.Ya cinsiyet ayıracaksın yada çavuş gösterenleri uçuruyorsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Centurion54
quote:
Yok denedim olmuyor.
Dediklerini yapıcan o zaman.Ya cinsiyet ayıracaksın yada çavuş gösterenleri uçuruyorsun
Onlarla uğraşılırmı ya? Bunlar nasıl ban atmışlarki böyle değiştiriyoz yine aynı?
üyelik sistemi gelmedi mi oraya ?? üyeliğini değiş, hot spot shield kullan
quote:
Orijinalden alıntı: Sniperci.
üyelik sistemi gelmedi mi oraya ?? üyeliğini değiş, hot spot shield kullan
Üyelik sistemi yok açtıgım gibi siteyi hemen ip ban yönlendiriyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme