Şimdi Ara

CHATGPT'nin Amerikanın TUS'unu kazanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.19.22283643v2.full
    Chatgpt'nin Haziran 2022 ( Chatgpt'nin erişiminin olmadığı bir datadan) alınan USMLE soruları soruluyor. Sonuçları linkten görebilirsiniz.
    Az biraz kurcalayanlar için ilginç olmayabilir ama her fırsatta chatgpt mühendisliği bitirdi diyen kardeşlerime tek gerçeğin bilkent elektronik olduğunu hatırlatması açısından kıymetli.
    Selam ve dua ile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tus ezber tabi kazanır. google erişimim olsa sınavda ben de kazanırım CHATGPT'nin Amerikanın TUS'unu kazanması 

• Çakal kasa chatgpt(usmle için eğitilmemiş) kullanılmış.internet erişimi de yok. Bu soruları cevaplamak icin gerekli bilgiler chatgpt offline olmadan önce nette zaten vardı derseniz saygı duyarım.

• pinhani12 P kullanıcısına yanıt

vardı tabii ki. ne yani chatgpt tıp'ı baştan keşfetmedi yani

• Yine de kılıçdaroğlu aday olm...

• Ulan be adam benim hayatımın sınavını sevip atmış. Keşke chatgpt olsam

• Bu niye böyle
    CHATGPT'nin Amerikanın TUS'unu kazanması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son dakika:
    Yapay zekanın fıkracıların yerini alamayacağı ortaya çıktı. Fıkra yazıcılığı geleceğin mesleği olarak görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 23 Ocak 2023; 23:44:44 >
  • Kadınlardan komik

• acayip enteresan olay. forumda tutan konu ise stem diye bi ırgatın bir diğer ırgatı ifşa etmesi xD

ifşa konusu da çocuk çok net yapıp az söylüomuş millet de sen niye öyle dedin dior xD

• Devrim niteliğinde bir şey bu Chatgpt. Millet olayı tam kavrayamıyor ama inanılmaz bir şey bu. "Google on steroids"CHATGPT'nin Amerikanın TUS'unu kazanması 

• Tunca Arslan'ın chatgpt videolarını izlemenizi tavsiye ederim oldukça bilgilendirici ve keyifli

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Google internetteki bilgiye arama yaparak ulaşmanı sağlıyor, bu ise kendi veritabanındaki bilgiden sorulana göre yeni bilgi üretip istenilen hale getirebiliyor. İnsan gibi sohbet edip verilere dayalı sonuç çıkarabiliyor.

Şu anda sosyal medyada, youtubeda, twitchte, twitterda, forumlarda çoğu kullanıcının AI olabileceğini düşünüyorum hatta...

Mesela az önce Bilgisayar için en iyi üniversiteleri sordum gayet güzel cevap verdi.

• geçmiş yıllardaki ösym nin yaptığı TUS sınavı sorularının da cevaplarını doğru yapıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.