Şimdi Ara

Chat programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msn den başka görüntülü chat programı kullanan arkadaşlar yazın please......

• Eyeball chat bence en iyisi binlerce kişi var
  • teşekkür ettim bildiğin bir link felan varmı ?
  • arkadaşım eyeball chat programı 98/ME/2000 işletim sistemlerinde çalışmaktadır diyor indirdiğim siteden.... Xp de çalışmıyor....
  • TIKLA

Al dostum senin için aradım bütün windowslarda çalışıyor
  • BENDE DENEYIM BAKALIM BUDA 5. OLSUN. (MSN MESSENGER- YAH MESSENGER - SKYPE - ICQ )
    TEŞEKKÜRLER HaDeS88
  • eyeball chat iyi bir program ama çok sorunları var. aşağıdaki linke bir bakın

http://forum.donanimhaber.com/m_17207022/mpage_1/key_eyeball%2Cchat//tm.htm#19298189

eyeball chat i indiremek için link:

http://www.eyeballchat.com/download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsnbc -- 24 Şubat 2009; 12:53:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Offline Blog Uygulaması
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • skype tabiki.daha hızlı
  • SeLam Arkadaslar size Resimli Chat PRogramini Taktim edeyim
    Badbaba Resimli Chat Paylasim sitemiz Acilmiştir site icerigi kisaca Resimli sohbet Yani animasyonlu ve görsel 3d odalarda avatarlarinizla yazisabileceginiz dünyada milyonlarca kiisinin kullandigi bir platformdur biz bunu sizler icin türkcelestirdik sitemizde ayrica radio ve forum da bulunmaktadir forum icerigi sadece resimli sohbet üzerinedir... üyelik almaksizin sadece sitemizin anasayfasindan tiklayarak sohbetimize katilabilirsiniz..iyi sohbetler dileriz..www.badbaba.com/
    www.badbaba.net/

• Ses kalitesi inanılmayacak derecede iyi.. Msn gibi takılma yok..
    quote:

Orjinalden alıntı: penkala

skype tabiki.daha hızlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.