Şimdi Ara

CHAT BAN ALMA SEBEPLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Destek ekibine ticket attım. 1 hafta boyunca soru cevap şeklinde sürekli gidip geldi muhabbet. İlk 2 mesaj kopyala yapıştırdı. Ancak sonradan terslenmeye başlayınca biraz onlarda ciddileşti . (Server : TR)

Söylediklerine göre ;

-Cezalar otomatik verilmiyor.
    - "........" dan dolayı raporlandınız uyarısını almanız demek kesinkes chat ban yediniz anlamına gelmiyor. Kontrol ediyorlar ve en ufak hatanızda gözünüzün yaşına bakmıyorlar

Nedir en ufak hata?
    - Chat yasağı almamak için o kadar dikkatli olmanız gerekiyor ki , " Seni raporlayacağım " kelime grubunu bile kışkırtma olarak düşünüyorlar ve bu sebeple 25 maç ceza veriyorlar ( bkz: ben)

(" Bunun yanısıra raporların arasında süre olduğunu görüyorum ve bu davranışlarının olumlu yönde geliştiğini gösteriyor. Gelecekte olumsuz davranışlardan veya rakibi ''seni raporlayacağım'' gibi kışkırtıcı davranışlardan uzak durduğun sürece sohbet cezanın tekrarlanmayacağına inanıyorum.")

-Birisinin kuzenimle duo girdiğim oyunda "hiç durmadan küfrediyorlar" raporunu örnek göstermiş destek ekibi bana. Bu ben "düzeldikten sonra" mı yoksa "düzeldikten önce" mi gerçekleşen bir rapor onu kestiremedim bunun hakkında yorum yapamadım.

KISACA

Bir kişiye salak mısın? bile deseniz chat yasağı alıyorsunuz (bu normal)
    Bir kişiye en en en ufak ters konuşmanızda ceza alıyorsunuz (Örneğin: seni raporlayacağım)

Yapmanızı tavsiye ettiğim şey

ss vermek veya komut vermek dışında chat i hiç bir şekilde kullanmayın.

BAŞKA NE İÇİN KULLANILACAKTI CHAT? diyenler olabilir

"Jarvan neden yardım etmiyorsun?"(Tartışmaya girmeyin çünkü soru sorduğunuz jarvan size ters yanıt verecektir bu da tartışmaya sebep olacaktır.)
    "Caitlyn senin a me ka - [cait]seni raporluyorum"
    "Alistar daha dikkatli ol" (bunu diyememenizin sebebi , alistarı kullanan kişinin size ters cevap verip sizi kışkırtması ve hem kendinin hem de sizin ceza almanıza sebep olması)

Sadece ss verin , yardım isteyin ,yardım etmezsede susun oturun ve küfürü yiyin(mecbursunuz). yoksa cezalar 25 35 45 80 90 225 şeklinde (salladım ama gittikçe yükselerek) artıyor

• oyun başı tartışanları instalock yapanları blokluyorum böylece hiç bir şey olmadan yoluma devam ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhblkc

oyun başı tartışanları instalock yapanları blokluyorum böylece hiç bir şey olmadan yoluma devam ediyorum

TR'de blok sistemi hikaye. Sen kendini kandir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

quote:

oyun başı tartışanları instalock yapanları blokluyorum böylece hiç bir şey olmadan yoluma devam ediyorum

west'te farklı mı da?

edit: ayrıca konuya yorum yapmam gerekirse; türk riotçular bütün gün ofislerinde oturup lol oynuyorlar. başka bi şey yaptıkları yok. çünkü tribunal yok, normal ban yok. afk banı var. onu da sistem otomatik atıyor. diğer reportlara da sistem otomatik chat banı atıyor. yani türk riotçular kurmuş sistemi bedavadan para kazanıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 12 Haziran 2013; 7:43:14 >

• Westte chat ban var mı ? Yoksa weste gecersem chat banim 0lanir mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Westte chat ban var mı ? Yoksa weste gecersem chat banim 0lanir mı ?

Su anlik yok

• 30 maç yedim bitti 180 anında geldi 30 maç falan kaldı bu bitince yine yiyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chat ban kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hataya falan gerek yok, tam cezam bitmişti ki 40 ceza aldım yine. neden mi?

çünkü adamları yendim, bu kadar basit evet tek sebep buydu. oyunda warwicktim karşımda da orianna vardı midi hiç zorlanmadan yendim. sonra bir anda adam "o ww yi oynadığın için o.csun" falan açık açık geçirmye başladı bana. seesimi çıkarmadım

oyun uzadı yenilmeye başladık adamlar counterpush yapıp bitireceklerdi "gg yazın amkduklarım" "gg desenize oclar" falan diye aynı adam ve duoqsu saydırmaya başladı. ben erken öldüğüm için bir anda kalktım ve adamlar son towerdayken daldım aralarına, ben ultiyle falan girince hepsi low health duman oldular zaten birini direkt kestim diğer 4lü nexusa saydırırken de destek geldi arkadan. yıkmaya çalıştılar ama takımda kalktı ve dozer gibi ezdik adamları. bir tanesi kaçabildi sadece hemen bi pushla baya yardık biz de sonra teker teker kalktılar heyecanlandılar ve dağınık bi şekilde çıktılar baaseden. daha doğrusu bu harika duoq önden koşmaya kalktı low healthlerin peşinden ve tekrar benim ultiyi yiyince brainfuck olup öldüler. bir pushta bitirdik zaten.

lobide "gg" yazdım, bu kadar. sadece gg yazdım.

sonuçsa 40 chat banı, hayırlı olsun.

edit:

http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=19887

şu başlıkta destek aramaya çalıştım ama rioterlar takmadı bile lols. onun yerine "OMG RIOT NEDEN BANLI10 YHAAAAA" yazan başlıklara cevap verdiler. lolün oyuncu kalitesi rioterlarla eşit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaniellium -- 12 Haziran 2013; 8:07:10 >

• Sen artarak geliyor demişin de ben 50 yedim bitti 40 yedim bitti 30 yedim bugün öğlene biter sanırım inceliyorlar çünkü gittikçe daha az küfretmeye başladım bandan dolayı onlarda daha az ban atmaya başladılar
  • Adama dikkatli ol dediğinde de ceza yiyorsan bizim oyunlardaki her sn söven çoluk çocuklar banlansın o zaman
  • Adamlar bence en güzelini yapıyorlar.

• İnanmayanlar olacaktır belki ama durum gerçekten böyle. Hiç ciddi küfür etmeme rağmen ben de 30chat ban almıştım
  • Biri kotu oyniyor ise adama "cok kotusun" demek bir ise yaramaz sadece tartisma cikarir.Ayni sekilde kufur eden birisine karsi kufurle cevap vermekte olayi cozmez.Kotu oyniyan cikarsa yazmayin birsey bosa tartisma cikmasin , kufur eden biri olursa ignore layin zaten yazdiklarini goremezsiniz ignore ladiktan sonra.
  • bloklasam bile açıp küfür edesim geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adaniellium

hataya falan gerek yok, tam cezam bitmişti ki 40 ceza aldım yine. neden mi?

çünkü adamları yendim, bu kadar basit evet tek sebep buydu. oyunda warwicktim karşımda da orianna vardı midi hiç zorlanmadan yendim. sonra bir anda adam "o ww yi oynadığın için o.csun" falan açık açık geçirmye başladı bana. seesimi çıkarmadım

oyun uzadı yenilmeye başladık adamlar counterpush yapıp bitireceklerdi "gg yazın amkduklarım" "gg desenize oclar" falan diye aynı adam ve duoqsu saydırmaya başladı. ben erken öldüğüm için bir anda kalktım ve adamlar son towerdayken daldım aralarına, ben ultiyle falan girince hepsi low health duman oldular zaten birini direkt kestim diğer 4lü nexusa saydırırken de destek geldi arkadan. yıkmaya çalıştılar ama takımda kalktı ve dozer gibi ezdik adamları. bir tanesi kaçabildi sadece hemen bi pushla baya yardık biz de sonra teker teker kalktılar heyecanlandılar ve dağınık bi şekilde çıktılar baaseden. daha doğrusu bu harika duoq önden koşmaya kalktı low healthlerin peşinden ve tekrar benim ultiyi yiyince brainfuck olup öldüler. bir pushta bitirdik zaten.

lobide "gg" yazdım, bu kadar. sadece gg yazdım.

sonuçsa 40 chat banı, hayırlı olsun.

edit:

http://tr.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=19887

şu başlıkta destek aramaya çalıştım ama rioterlar takmadı bile lols. onun yerine "OMG RIOT NEDEN BANLI10 YHAAAAA" yazan başlıklara cevap verdiler. lolün oyuncu kalitesi rioterlarla eşit.

yav he he daha burda brainfak mrain dak diyorsun kufretmesen bile haketmisindir

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

quote:

Lol'de hikaye, sadece yazdıklarını okuyamazsın. Aynı oyuna düşmeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Su anlik yok

Var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saçma bir sistem. hem Türkiye serverında çok bilgisiz, çok çocuk vs var diyoruz. biz bu lafı söyleyince onlar. siz oyuna başlarkende böyleydiniz, sizin yardımlarınızla düzelecek herkes diyorlar ama oyun için neden dikkatli oynamıyorsun bile yazamıyoruz.

bu arada westte chat bana var arkadaşlar bir arkadaşım yemişti 7 maç.
  • quote:

0 laniyormus.

• LLoncept kullanıcısına yanıt
    k league of legends ihtiyarı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.