o zamanlarda ses ve video aynanda kaydedilemediğinden çekilen filmlerde sessizdi diye biliyorum ama nedeni buysa bana gerçekten aşırı derecede gereksiz ve saçma geldi.buna saygı duymamız falan mı gerekiyor? sözüm sana değil tabikide
quote:
Orijinalden alıntı: Radiohead
o zamanlarda ses ve video aynanda kaydedilemediğinden çekilen filmlerde sessizdi diye biliyorum ama nedeni buysa bana gerçekten aşırı derecede gereksiz ve saçma geldi.buna saygı duymamız falan mı gerekiyor? sözüm sana değil tabikide
The great dictator filminde ses var hocam sizin söylediğiniz sebepten dolayı değil.
böyle birşey dediğini sanmıyorum sesli filmleri var 4-5 tane
O adamın dönemlerinde sesli filmler yeni yeni çıkmaya başlamıştı. Bazı kısım sesli filmleri savunurken, gelecek bunda derken diğer kısım gerici bir kafayla öyle bir şey olmaz iki güne modası geçer demiştir. Oyuncular da bu iki grup arasında sıkışıp kalmış olsa gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: Aelin-uial
O adamın dönemlerinde sesli filmler yeni yeni çıkmaya başlamıştı. Bazı kısım sesli filmleri savunurken, gelecek bunda derken diğer kısım gerici bir kafayla öyle bir şey olmaz iki güne modası geçer demiştir. Oyuncular da bu iki grup arasında sıkışıp kalmış olsa gerek.
Henry Ford'un kredi talebi üzerine otomotiv sektörünün geleceği konusunda ekspertiz veren bir banka müdürü de,
- "Atlar her zaman kullanılacaktır.Otomobil ise ancak geçici bir moda olabilir"
demişti..
Sonuç ta adam güzel söylemiş
Charlie Chaplin'in tüm filmlerini izledim sesli filmleride var.Bu sözü söylediğini düşünmüyorum ama gerçekten anlamlı bir sözmüş.Amerika birde bu adamı ülkeden sürdü 30 sene almadı böyle bir üstada gerçekten saygısızlık değer bilmez adamlar.
Tribünlere oynama hareketleri bunlar
ne cahil adammis altyazi denen birsey var dublör filan? Hadi onu gectim Dunya da sadece Amerike lilar mi inglizce konusuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 津波
Tribünlere oynama hareketleri bunlar
bencede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme