Şimdi Ara

Charles Bukowski Kitapları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu adamın çok farklı bi tarzı var. Bu kanıya nerden vardım derseniz sözlerinden. Sosyal medya da çokca moda oldu adam.

Keşke olmasaydı ergenlerin diline düşmeseydi dicem ama bende bunlar sayesinde çok iyi tanıdım diyebilirim

Şimdi bi kaç kitabını almaya karar verdim. Ekmek Arası, Pis Moruğun Notları, Bütün Atlar Kaybetmeye Koşar gibi.

Sizden tavsiye bekliyorum hangilerini almalıyım. Daha yazmadığım çok var.

• İlk olarak Ekmek Arası ile başlarsan iyi olur. Çocukluk-gençlik dönemini anlattığı için giriş açısından çok ideal bir kitap. Ondan sonra Factotum'u okuyabilirsin. Bu iki kitapta Metis Yayınları tarafından basılıyor. Bu iki kitabı okuduktan sonra ilgin ve alakan devam ederse tüm kitaplarını okuyabilirsin tabiki. Bu iki kitap dışındakiler Parantez Yayınları tarafından basılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 16 Ağustos 2014; 23:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

İlk olarak Ekmek Arası ile başlarsan iyi olur. Çocukluk-gençlik dönemini anlattığı için giriş açısından çok ideal bir kitap. Ondan sonra Factotum'u okuyabilirsin. Bu iki kitapta Metis Yayınları tarafından basılıyor. Bu iki kitabı okuduktan sonra ilgin ve alakan devam ederse tüm kitaplarını okuyabilirsin tabiki. Bu iki kitap dışındakiler Parantez Yayınları tarafından basılıyor.

Sağolun hocam. İki kitap sipariş ettim.

Ekmek Arası ve Cemil Meriç - Bu Ülke

2. kitabı okumuş muydunuz?
  • Hayır Cemil Meriç'in hiçbir kitabını okumadım malesef. Ama büyük bir Türk aydını, büyük bir düşünce adamı olduğunu düşünüyorum. Hakkında biraz araştırma yapmış ve '' Türkiye'nin Ruhu Cemil Meriç '' belgeselini izlemiştim.
  • Charle Bukowski kitapları arıyorum toptan , daha önce okumadım hiç satan var mı? kelepirciyimdir , uçuk fiyat çekmeyin boşuna :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nutuk - Yayınevi Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Alamut Kalesi Kitapları
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.