Şimdi Ara

Charın G1 e Yönlenip Yönlenmediğini Nasıl Anlıcaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Son Olaylardan Sonra Bi Korku sardı bni:)
    mykolda g1 yönlendirme kodu al fln dio.sizce yönlenmişmi?
    yada yönlendiğini veya yönlenmediğini nasıl anlıcaz?

• siteye id şifre yazdınmı char güncellenmemiş vs. dio 3 qizli soru ve eşya kilitleme ile akv. kodu gelio ole ise yonlendırılmemıstır şahsen bnmkı ole ordan bılıorm
  • www.knightonlineworld.com 'a accountunla login ol.Mykol'da G1 Yönlendirme Kodu Al diye bir seçenek varsa yönlendirilmemiştir.

Eğer yoksa yönlendirilmiştir , hesap gamersfirst.com'dan kontrol edilebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR

www.knightonlineworld.com 'a accountunla login ol.Mykol'da G1 Yönlendirme Kodu Al diye bir seçenek varsa yönlendirilmemiştir.

Bunun bir yararı yada zararı var mı ? Yani G1 e yönlendirmenin ? Ben login olamıyorumda siteye..
  • hack olayları oluyor diyorlar fakat ben pek inanmıyorum.

Şöyle bir yararı olabilir ;

Birinden g1e yönlendirilmemiş bi char alırsanız , kendiniz g1e yönlendirip yeni bir account oluşturursunuz.

Charı satın aldığınız kişi herhangi bir şekilde charınızı geri alırsa sizde g1e login alıp charınızın şifresini yeniden değiştirirsiniz.İçiniz rahat olur yani ben şahsen öyle yaptım
  • quote:

hack olayları oluyor diyorlar fakat ben pek inanmıyorum.

Şöyle bir yararı olabilir ;

Birinden g1e yönlendirilmemiş bi char alırsanız , kendiniz g1e yönlendirip yeni bir account oluşturursunuz.

Charı satın aldığınız kişi herhangi bir şekilde charınızı geri alırsa sizde g1e login alıp charınızın şifresini yeniden değiştirirsiniz.İçiniz rahat olur yani ben şahsen öyle yaptım

Teşşekkürler..Yani pek de önemli bir şey değil bu G1..
  • Bu konunun açılış sebebi, bugün bir arkadaşımızın zar zor dizdiği +7 chitin set, +8 dual cleaver gitii.Kendisi g1'e üyeydi ve bundan şüpheleniyoruz ve aynısının taha (mrspr1est)ın başına da gelmesini istemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 17 Mart 2008; 19:08:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben tam anlayamadım eğer bitane fotograf ile anlatım yapabilirseniz ben ve diğer kullanıcılar da daha rahat anlar öyle bi yazı görmedim için üyelikte anlayamadım ama neresinde yazıo bi ss lütfen
  • quote:

www.knightonlineworld.com 'a accountunla login ol.Mykol'da G1 Yönlendirme Kodu Al diye bir seçenek varsa yönlendirilmemiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.