Şimdi Ara

charım block NEREYE EMAİL ATICAM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar daha pazartesi girdim char saglamdı bugun ıd yi sifreyi yazdım altta blockking flan yazdı 2108 pazar fln ne no dc neder loadr kullnadım3 senelik emek bosa gitti

Your account has currently been blocked from the game and from posting any messages on the homepage.
    Punishment Description
    Block Period : 6/10/2008 14:05 ~ 6/10/2108

ban listesinde isimim varmıs tam olarak niye banladıgımı ve acma imkanım olup olmadigini soylebilcek lan varmı

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heredot_t -- 11 Haziran 2008; 17:15:20 >

• geçmiş olsun da tam olarak banlanma ya da uzaklaştırılma nedenini yazabilir misin?
    Chargeback de olabilir..
    Öyle bir durum varsa halledilebilir sorunun...
  • Kardeşim geçmiş olsun... Siteden login olmayı denedin mi ?
  • Your account has currently been blocked from the game and from posting any messages on the homepage.
    Punishment Description
    Block Period : 6/10/2008 14:05 ~ 6/10/2108 14:0

boyle yazıyor tam olarak ayrıca daha once silkte almıstım ama ilginc.
    saolun bu arada
  • İlginç bir nedenden dolayı ban yemişsin..Muhtemelen birisi sana özel "report" "rapor" da bulunmuş başka türlü böyle saçma sapan nedenlerle banlamazdı JM ; özellikle silkli kullanıcıları..
  • simdi bende bisey fark ettim ban tarihi 6/10/2008 diyor ama ben pazartesi gunu oyuna girdim bir kac dakikalıgına

bide buna karsı yapabilecegimiz bisey varmi
  • gecmis olsn cok sacma bi nedenden dolayı banlanmıssın...JM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maveran -- 11 Haziran 2008; 14:17:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bot kullanıyomuydun ve silk alıyomuydu ?? Ayrıca level kaçtı düşük levelse sorun değil bence 52 ye kadar ama 70+ falansa gerçekten yazık olmuş. Geçmiş olsun...
  • LVL kactı
  • bot hic kullanmadım daha once 150 silk almıstım ve 60 lwl dim tam olarak niye banladıgını anlamdım umarım geri alabilrim
  • jm SİLK alan oyuncusunu banlamaz vardır birşey
  • arkadaslr boyle onlara email fln atamzmıyız bi yardım etseniz suan içim ne kdr kotu oldu bilemesiniz yani
  • [font="Comic Sans MS"]%80 ihtimaL charge back oLdun kardes siLk aLdıqın kisi demekki parayı ödememiş yada Tam üye deqiLdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

[font="Comic Sans MS"]%80 ihtimaL charge back oLdun kardes siLk aLdıqın kisi demekki parayı ödememiş yada Tam üye deqiLdi

silki gamesultandan almıstım agustos falndı ossden sonra pre alcaktım
    dedigim gibi actırabilrmiyiz charı arkadaslar
  • Yardım edecek kimse yokmu arkadaslar
  • 6 ekim 2108 tarihinde girebilirsin oyuna

Bu arad geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.