sence oyle bir sey olsa aresdeki milyon npli +10 itemli adamlar charlarini yeni serverlara aktarmazlar mi ? akil var mantik var
quote:
Orijinalden alıntı: GenozHealzU
sence oyle bir sey olsa aresdeki milyon npli +10 itemli adamlar charlarini yeni serverlara aktarmazlar mi ? akil var mantik var
quote:
Orijinalden alıntı: !HayLaz!
quote:
Orijinalden alıntı: GenozHealzU
+1907
biır kere yapılmıştı bu olay ama bunu yapan gme bişiler olmuştu galiba
Böyle bir uygulama var.Bazı serverlar için geçerli.Yeni serverdan eski servera geçilebiliyor ama eskiden yeniye müsade etmiyorlar.Mesela cypherdan xigenona geçilebilir belki.Yada Arese geçilebilir zaten Aresde Cypherda iki folloş server ha bi eksik ha bi fazla Fakat bir iki tanıdık GM ister bu iş ki sağlam olsun.Yapanlar var.
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
biır kere yapılmıştı bu olay ama bunu yapan gme bişiler olmuştu galiba
Böyle bir uygulama var.Bazı serverlar için geçerli.Yeni serverdan eski servera geçilebiliyor ama eskiden yeniye müsade etmiyorlar.Mesela cypherdan xigenona geçilebilir belki.Yada Arese geçilebilir zaten Aresde Cypherda iki folloş server ha bi eksik ha bi fazla Fakat bir iki tanıdık GM ister bu iş ki sağlam olsun.Yapanlar var.
+1
Bi ara bu tür şeyler vardı. İlk 5 serverla sınırlı olduğu laga lugaları dönüyordu piyasada. He bu arada emin ol C'deki kadar A'da sağlam karakterler yoktur. C = Private Server
Eskiden oluyordu bu tip server değiştirmeler ama sağlam bir Gm tanıman gerekiyor.
hayallerle neler olmaz ki buda olur
zamanında beramustan 5 kişi(4 te olabilir) pathosa aktarmıslardı. Pathos isyanlardaydı :) k.e döneminde bizim burda edit char yapan kişiler vardı.onlarda aktarım yaparız diyorlardı. tabi o zamanlar charı aktarsan ne olur aktarmasan ne olur. full shel 8 set , + 1 li takılar ve +8 silahlı(roguesen mesela ib+8 ve dual shard8 li , warriorsan 2 tane tek elli silah +8(secimi sana baglı) ve bir tane raptor8, pri...,mage.... itmleri koyup lvl in kac olursa olsun , lvli 63lvl e editleyip, char icin 450milyon alıyorlardı.(full dizili baska server a aktarılmıs char icinde 550-600 arası para istiyorlardı.) bizim burda rahat 15-20 kişi cypher ın 5.haftası full dizili char editlemislerdi. simdi var mı bilmiyorum server aktarımı. ama hala edit yapılıyor galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: TeCkToiCk
KO'da sınır yoktur. Bunu unutmuşsun. +10 Krowaz setli , +5 takıları , +10 silahları olan bir karakter Kronos'ta bile bulunabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
quote:
KO'da sınır yoktur. Bunu unutmuşsun. +10 Krowaz setli , +5 takıları , +10 silahları olan bir karakter Kronos'ta bile bulunabilir
+10 Krowaz setli Oyuncu bul senin için ömrümün sonuna kadar hizmet edicem
quote:
quote:
quote:
Sana bulurum demedim. Bulunsa bile şaşmamak gerekir dedim. Pathos'un 2. günü +8 chitin setli , +8 dual shardlı rogue gördüm ben. Leveli 56 - 57 civarıydı. KO'da hiç bir şey imkansız değildir. Bütün stat point'leri 255 olan karakterleri unuttunuz sanırsam
quote:
quote:
quote:
quote:
Sana bulurum demedim. Bulunsa bile şaşmamak gerekir dedim. Pathos'un 2. günü +8 chitin setli , +8 dual shardlı rogue gördüm ben. Leveli 56 - 57 civarıydı. KO'da hiç bir şey imkansız değildir. Bütün stat point'leri 255 olan karakterleri unuttunuz sanırsam
hocam İllegal olanlar beni ilgilendirmez stat ı 255 olan illegal human mageydi 65 lvldi sanırım
Sadece o bahsettiğin mage değil , bir çok karakter vardı bu şekilde olan. Şimdi durum nedir bilemiyorum. Yakınımda bulunan bir internet cafe'nin sahibi Heaven üyelerinden biri. Ne pislikler dönüyordu aklım şaşıyordu. 999 ban'ı tek mail ile açtırıyorlardı falan. GM'ler ile araları çok sıkıydı. Daha neler neler .
quote:
Sadece o bahsettiğin mage değil , bir çok karakter vardı bu şekilde olan. Şimdi durum nedir bilemiyorum. Yakınımda bulunan bir internet cafe'nin sahibi Heaven üyelerinden biri. Ne pislikler dönüyordu aklım şaşıyordu. 999 ban'ı tek mail ile açtırıyorlardı falan. GM'ler ile araları çok sıkıydı. Daha neler neler .
Bunu bende biliyorum internet cafede GM ile konuşup item alıyorlardı (Akaranın ilk günleri)
quote:
quote:
Bunu bende biliyorum internet cafede GM ile konuşup item alıyorlardı (Akaranın ilk günleri)
Mesela senin karakterin soyuldu. Hiç kimse sana 1 pm ile anında Letter ile +9 Hb , + lı unique takılar ve ROF'lar yollamaz ( Tabiki legal ise yollamaz ). Oyunda kral olan herkes illegal işlere girişti. Hiç kimse birbirini kandırmasın boş laflar ile. Ya TL akar ya hile akar. İnsanın olduğu her yerde pislik döner.
quote:
quote:
Abartma
Bir ara serverdan servera character transferi olmuştu. Sanıyorum Cypher'dan Beramus'a yada Beramustan Cypher'a ydı. Ama sonradan kokusu çıktı. Characterlar banlandı, gm görevinden alındı. Yani daha doğrusu forumlarda dolaşanlar bunlardı.
Bu arada bu oyunda tabi ki herşeyin olması artık anormal karşılanmamalı.
En basit örneği ; Xigenon'un eski oyuncuları DuWoIfy'yi bilir. Oyunun eski game masterlarından ve Tiochfaidh gibi köklü bir clanın başkanıydı. Onun ksclerine rastlamıştım forumda, Full 255 stat, Fr Ice Lr ye verilmiş 60ar point vardı. Bu yüzden wuuuhhhh bu ne laaaa demeyin.