Şimdi Ara

Chardan yan chara para aktarımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize iyi oyunlar vaktinizi aldığım için üzgünüm ancak abimin asıl oynadığı chardan yan chara(benim charım) parayı nasıl aktarabiliriz? ben hodreyim abim aly pazara item koydum ama abimin pazarda farklı itemler benim pazarda farklı itemler gözüküyor varmıdır bunun bir yolu yordamı

• farklı serverdaysanız tek çare var char ını migrate etmek-serverdeğiştirmek.
  • aynı server terrokar
  • içine para koyup mektup postalayabilirsin.
  • Karakter deseydik şuna milletçe bir yerimiz şişermiydi diye düşünmeden edemiyorum. Gerçi buda tam Türkçe ifadesi değil ama bir orta yolda ilerlemeninde zararı olmazdı herhalde.
  • özür dilerim:D knight ve srodan alışkanlık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayrtr

özür dilerim:D knight ve srodan alışkanlık oldu

Hiç üzülme bende 2 sene önce böyle bir duruma düşmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :D

peki bu posta olayı işe yarar demi beyler
  • öfff target is unfriendly :S yokmudur bunun çaresi
  • STVnin AHına item koy sonra diğer karakterinle git stvnin ahına al
  • tmm stv yi çözdüğümde gidicem:D
  • http://www.wowwiki.com/Auction_House

Açılan sayfada wow içindeki ortak ah yerlerini bulabilirsin.

" Auction House locations " altındaki " neutral " olanlar üzerinden horde ally arasında alışveriş sağlanabilir.
  • strong bilmem ney valley eastern kingdom un en altındaki harita
  • bi sn adam horde abisi ally mis ole bişe olmaz horde ally arasında alışveriş olmaz bildigim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doom87

bi sn adam horde abisi ally mis ole bişe olmaz horde ally arasında alışveriş olmaz bildigim kadarıyla.

Bir kaç arkadaşın da dediği gibi, ortak AH'lere item koyup Horde-Alliance arası alışverişi gerçekleştirebilirsin. 60 zamanı bizzat kendim yapmıştım valla.
  • AH yoluyla item gönderilebilir ama para gönderilmez. Item'i de ucuz bir fiyatla göndereceksen her iki karakterini de orada hazır bulundur. Biriyle koyar koymaz diğeriyle login olup al. Yoksa başkasına gidebilir.
  • ucuz koymak yerine pahalı koyun.. yani parayı nakletmek istediginiz karakterle booty bay veya tanaris AHsine gidip çer çöp koyuyorsunuz ve mesela 100 gold yazıyorsunuz.. sonrada parası olan karakterle gidip o çöpü alıyorsunuz.. böylece arada sizden önce biri davranırsa üzülmek yerine seviniyorsunuz

bir not: neutral ahler normal ahlere göre yüksek komisyonlar çalışıyorlar.. arada bir miktar para ziyan olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

ucuz koymak yerine pahalı koyun.. yani parayı nakletmek istediginiz karakterle booty bay veya tanaris AHsine gidip çer çöp koyuyorsunuz ve mesela 100 gold yazıyorsunuz.. sonrada parası olan karakterle gidip o çöpü alıyorsunuz.. böylece arada sizden önce biri davranırsa üzülmek yerine seviniyorsunuz

bir not: neutral ahler normal ahlere göre yüksek komisyonlar çalışıyorlar.. arada bir miktar para ziyan olacak..

Hakikaten bu aklıma gelmemişti. Güzel yöntem.

• Horde den Ally para transfer için - ally değeri olmayan bir malı 10k gold ile satışa koyar, horde char malı alır 10k gold komisyonu kesildikten sonra ally tarafına geçmiş olur yada tam tersi uygulanır.
    Normalde faction içi komisyon %5 iken faction arası ah (neutral) olanlar %15 komisyon alır, tek dikkat edilmesi gereken bu.
    Aynı yöntemle mal transferi de yapılabilir ama her iki tarafta mümkünse online olmak ( arkadaş dost vs ile ) bir nevi garanti olur başka birinin satın alma şansına karşı.
    Gerçi neutral ah ler çok fazla oyuncunun başında bekleyipte alışveriş yaptıkları ah ler değiller ama yinede sağlama almak açısından yaralı bir uygulama olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 5 Şubat 2010; 16:32:23 >
  • Bu Goblinler için Time is Money harbiden...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.