Şimdi Ara

Character Seal/cypher Ring Hakkında S.S.S & Kullanımı Resimli Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
78.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar her yerden paranın yolunu bulmuş
  • Ben de nasıl birşey bu diyordum daha önceki açıklamalardan pek birşey anlamamıştım.Kim bilir ne kadara satılıyordur bunun scrollu
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Ben de nasıl birşey bu diyordum daha önceki açıklamalardan pek birşey anlamamıştım.Kim bilir ne kadara satılıyordur bunun scrollu

56$ sanırsam
  • peki bir sorum olcak verdiğimiz çar aldığımız çarla aynı job(yani 80 rogue alıyosak roguemi aççaz.)
    illa 1 lwl mi olması gerekir.
    yoksa yançarları boş bi çardan doğru çar açmakmı :S

iyice kafam karıştı yani 59 luk çarda açsak ringi çar gidermi yoksa yançaramı geçer

bol cevaplar
  • Diyelim 80 lvl bir char alcaksın . Adam 80 lvl charın yan charıyla giriyor . 80 lvl charı yüzük yapıyor .
    Sen 80 lvli alcaksın ya . Onun için boş slotun olması gerekiyor . yan charla girip yüzüğü alcaksın . unseal yaptığında o boş slota geçcek 80 lvl char . Yüzüğü aldığın charın lvli önemli değil.
  • aradığım şey zaten varmış, teşekkürler çok faydası oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 29 Ağustos 2008; 16:10:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

Diyelim 80 lvl bir char alcaksın . Adam 80 lvl charın yan charıyla giriyor . 80 lvl charı yüzük yapıyor .
    Sen 80 lvli alcaksın ya . Onun için boş slotun olması gerekiyor . yan charla girip yüzüğü alcaksın . unseal yaptığında o boş slota geçcek 80 lvl char . Yüzüğü aldığın charın lvli önemli değil.

anladım saol bu arada hiç bu sc yi kullanan varmı ?
  • saolasın
  • sağol güzel açıklamışsın
  • adamlar artık pazarda 60 70 80 lwl lik çarmı satcak yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: 67west67

adamlar artık pazarda 60 70 80 lwl lik çarmı satcak yani

Harbiden Öyle Bişey Olursa.....Allah Kerim
  • Mustafa Çok Saol ßro..
  • sımdı ko koleksıyoncularıda ortaya cıkacak adam her server da 80 lvl bı char alıcak adına koleksıyon dıcek 5 yıl sonra kose olucak tabı oyun kalırsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: _P*CaN_

sımdı ko koleksıyoncularıda ortaya cıkacak adam her server da 80 lvl bı char alıcak adına koleksıyon dıcek 5 yıl sonra kose olucak tabı oyun kalırsa

Charın tanesini 500 ytl den alsa 12 serverden 6.000 ytl eder . Yapcak olan baya zengin olması gerekir :)

quote:

Orjinalden alıntı: 67west67

adamlar artık pazarda 60 70 80 lwl lik çarmı satcak yani

60-70 satılırda 80 lvl charı kimse pazarda satmaz
  • saol.
  • Bir süre üst konu olsun.
  • teşekkür ederim DeepSense
  • anlatım için teşekkürler
  • eline sağlık güzel konu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.